Blue Hawaiian Cocktail: Тропическа напитка

Blue Hawaiian Cocktail: Тропическа напитка
Blue Hawaiian Cocktail: Тропическа напитка
Anonim

Казват, че представител на добре известна дестилерия, отседнал в Hilton Hawaiian Village в Уайкики, е възложил на Хари Йи, главния барман на хотела, да направи напитка с този цвят, за да рекламира кюрасао. И готово! Г-н Йи създаде този коктейл.

СЪСТАВКИ:

- 30 мл бял ром

- 30 мл синьо кюрасао

- 30 мл кокосова сметана

- 60 мл сок от ананас

- 1 чаша натрошен лед.

1

Син хавайски коктейл

Напитка, Коктейлна гарнитура, Храна, Безалкохолна напитка, Лимонана, Лимеада, Лимон-лайм, Сок от лайм, Алкохолна напитка, Сок,

Изсипете леда, белия ром, кюрасаото, кокосовия крем и сока от ананас в чашата на блендера. Разбъркайте на максимална скорост за 10 секунди, така че съставките да се интегрират напълно. Сервирайте получената смес във високи охладени чаши и гарнирайте с парче лайм и лист от ананас. Можете също така да изберете да гарнирате с триъгълник от ананас (с черупка) и череша.

МАЙСТОРСКИ ТРИК. Когато сервирате този коктейл, можете да добавите няколко малки кубчета лед, за да остане по-студен. Ако искате по-малко сладка и по-освежаваща напитка, заменете кокосовата сметана с портокалов сок и изберете натурален сок от ананас (който има по-малко захар).

2

Колко оригинално!

Напитка, Ликьор, Алкохолна напитка, Дестилирана напитка, Водка, Бутилка, Алкохол,

Открийте уникален дестилат в света: бира водка La Virgen Santamania, произведена от дестилацията на чиста и естествена бира. Ще се изненадате.

3

Пълен цвят

Продукт, чаши за шампанско,

Елегантен, изискан и с нотка цвят. Това са чашите Leonardo, €17, в showroomprive.es Идеални за сервиране на грандиозни коктейли или за дегустация на най-добрата кава. Можете да избирате между четири нюанса: червено, лилаво, синьо и шам фъстък зелено.

Популярна тема