Как да поръчаме и декорираме библиотеките в хола

Как да поръчаме и декорираме библиотеките в хола
Как да поръчаме и декорираме библиотеките в хола
Anonim

Рафтовете са много често срещани в домовете. Те не само допринасят за декорацията, но и ни помагат да организираме пространства и да поддържаме книги, предмети и други ресурси в ред. Поради тази причина искаме да ви покажем как да организирате и декорирате библиотеки; За целта ще използваме някои съвети и трикове, които без съмнение са много полезни!

Възможността да имаме добре организиран дом е нещо, което ни радва.Разглеждането на рафтовете, разпределени в стаите, ни помага да оборудваме и завършим пространствата, за да имаме винаги под ръка отделения, които като цяло осигуряват функционалност и благополучие.

Декорирайте с помощта на най-новите тенденции

На общо ниво можем да кажем, че има множество модели и формати от всякакъв вид; всъщност, можем да адаптираме рафтовете към пространствата, които искаме, дори и да е таванско помещение. Налични са най-новите тенденции, така че домът ни да се подхранва от качество и изискан дизайн. Без значение какъв стил имаме, със сигурност ще намерим нови библиотеки, адаптирани към нашите нужди.

Въпреки това ви съветваме да изберете рафтове, които следват естетическа линия, подобна на останалата част от стаята. Най-успешни напоследък са тези с изчистени и семпли линии, минималистичен стил и семпъл формат. Поради тази причина строителните стелажи позволяват да се оптимизира наличното пространство, поради което са толкова успешни, като например рафтовете от гипсокартон и тухлените стелажи.

Рафтове и библиотеки за декорация

Когато става въпрос за декориране на дома, рафтовете обогатяват интериорния дизайн. По принцип те допринасят положително и предават сериозност, организираност и жизненост, особено ако заема цяла стена. Дървените рафтове и металните рафтове са най-популярни. Конкретен случай са рафтовете тип стълба, които се превръщат в нещо ново и по-оригинално от това, което обикновено познаваме.

По същия начин можем да използваме рафтовете. Поставят се на стената и помагат за завършване на околната среда. Всъщност те са опори, които ви позволяват да поставите всякакви декоративни елементи и да ги наблюдавате от по-висока гледна точка. Същото може да се каже и за преносимите библиотеки в хола.

Ето няколко модела, подходящи за дневни, спални, офиси или работни помещения. Различните отделения на библиотеките и рафтовете ни помагат да подобрим организацията и да постигнем повече ред.Все още не знаете кой да изберете? Разгледайте следните идеи, за да направите дома си идеалното място за живеене.

1

На работа и с три тела

Мебели, Всекидневна, Стая, Интериорен дизайн, Рафт, Рафтове, Имот, Маса, Сграда, Библиотека,

Това е библиотеката, която стои над тази стая в рустикален стил и заема цялата задна стена на един от диваните. За да го направят, дупките бяха създадени в стената, сякаш са ниши, и за да запази атмосферата свежа и неформална, покритието на рафтовете беше умишлено несъвършено. Спокойна атмосфера, декорирана с мебели от Casa Ambiente, пространството се откроява със своята голяма осветеност, подсилена от използването на бяло по стените и върху рафтовете, които са напълно интегрирани.

2

Ключове

Рафтове, Мебели, Рафт, Библиотека, Всекидневна, Стая, Интериорен дизайн, Сграда, Компютърно бюро, Имот,

За повече комфорт височината на библиотеката не трябва да надвишава 2,50м. Що се отнася до дълбочината, препоръчително е тя да е минимум 25 cm и максимум 40 cm. Направена по мярка библиотека, изработена от гипс, Pladur, Ibicenco работа или мебели от Confortmás, оползотворява много по-добре пространството и обединява своя завършек с този на стената. Библиотека, която не заема място, модулна и свободностояща, която е икономична и може да се сваля и премества. На изображението дървена библиотека, лакирана в същия цвят като стената на хола, проектирана по поръчка.

3

С голяма книжарница

Мебели, Стая, Интериорен дизайн, Всекидневна, Етаж, Имот, Рафт, Маса, Дървени подове, Сграда,

В тази стая цялата стена е използвана добре, от ъгъл до ъгъл, с голяма библиотека, която се простира от пода до тавана. Благодарение на голямото си разширение, е разделена на три тела с цел облекчаване и разпределяне на тежестта. Изработен от мръсно бяло лакирано дърво, той има гръб и корнизи, които завършват предните части. За достъп до горните рафтове той включва практична лакирана стълба, която лежи върху фиксирана желязна греда с оксидно покритие. Проектиран е от Bormac Ebanistería, €530/m2 прибл.

4

Оформена мансарда

В тази стая библиотеката беше адаптирана към наклонената форма на тавана, за да се възползвате максимално от нея. Една мебел от Pladur беше изработена с рафтове с различни размери в зависимост от предметите, които ще бъдат поставени на всеки един. В долната част са поставени шкафове с бели лакирани врати и метални дръжки. Удобна зона за учене стратегически разположена под прозореца; Освен това до библиотеката има маса със стъклен плот, стойки и сгъваем режисьорски стол. Кръглият килим е от Ikea.

5

С рафтове и врати

Тази поръчкова дървена библиотека е боядисана в бяло като стените, за да се интегрира визуално. Всяко тяло има три рафта и отдолу няколко врати за съхранение на предмети, които не се виждат. Те бяха покрити с дамаска в цвят екрю и решетка за кокошарник, която олекотява мебелите. От Acana Wardrobe, €4,000 приблизително

6

Рафт над преграда

В тази трапезария беше монтирана библиотека по поръчка, от пода до тавана и по протежение на стената, и боядисана в бяло, за да я изсветли. Горният рафт се простираше над отвора, който води към антрето, оформяйки го като преграда. Долната част беше оставена без рафтове, за да се поставят два съответстващи боядисани дървени бюфета.

7

Разделен на няколко отделения

Голяма дървена библиотека с кремав лак се използва за съхранение на компактдискове и стерео. Той е проектиран и изработен от компанията SON (Services and Works of the North), която остави горната част фрагментирана, за да класифицира дисковете по теми, а долната част с врати за защита на други предмети от прах. Библиотеката беше поставена до прозореца, за да има естествена светлина и по този начин да се създаде зона за четене. Отстрани два фотьойла от Plym Furniture с възглавници от Lienzo de los Gazules, както и масичката за кафе и страничната масичка.

8

Етажерка за работен кът

В случай, че имаме офис, кабинет или работна зона, винаги е полезно да имаме рафт за поставяне на книги или декоративни предмети. По този начин, постигаме приятна естетика, идеална за подреждане и ни помага да останем концентрирани и винаги да имаме всичко под ръка. От Maison du Monde.

9

Рафтове тип стълба

Друга възможност, която имаме, са рафтовете като стълби. Те изглеждат страхотно и се вписват във всеки стил. Те са динамични и помагат да се създаде сцената; дори малко бюро може да бъде създадено в един от тях. От английския двор.

10

Преносима лавица за книги

Възможно е в даден момент от живота ни да се уморим от оформлението на стаята. Е, в този случай имаме възможност да модифицираме декорацията и да реорганизираме естетиката; за това можем да използваме преносим метален рафт, който е лесен за преместване и разделя пространствата, но без да ги затваря строго. От Le Redoute.

Популярна тема