20 красиви помощни масички за всекидневна

20 красиви помощни масички за всекидневна
20 красиви помощни масички за всекидневна
Anonim

Помощните маси са от съществено значение в хола. Има множество формати: квадратни, кръгли, вложени, минималистични… Каквито и да са вашите вкусове за декорация, те се превръщат в идеално допълнение за създаване на хармония и функционалност. Затова искаме да ви представим селекция от 20 красиви и практични помощни масички за хола.

Подредбата, която правим от тях, ще зависи от естетическите цели, които си поставяме. Например, един от най-често срещаните начини за поставянето им е между два дивана, подредени в L-образна форма По този начин те спомагат за декорирането на всекидневната, обединяват пространството и служат за двете места.В този смисъл не е толкова важно разпределението, а начинът, по който организираме мебелите.

Помощната маса: решение за всекидневната

От една страна, трябва да се отбележи, че има ниски маси, които ни дават допълнителна опора. Когато трябва да поставим нещо или просто да създадем друга точка на осветление, Страничната маса е идеалната опора и дори можем да я превърнем в масичка за кафе. Поставянето на висок формат може да бъде решението, от което се нуждае вашата всекидневна, за да поставите растение или декоративен елемент.

Възможностите са много. Поради тази причина транзитната зона също е ключово място, тъй като страничната маса в тази зона е много полезна. За какво може да се използва? За да поставите лампа, оставете кутия за поставяне на ежедневни неща или подредете телефона. За пространство като това, най-добре е да заобиколите и да премахнете тези със стърчащи ъгли, за да избегнете потенциални неравности.

Страничната масичка изпълнява определяща функция където и да се намира. Има красиви и оригинални нощни шкафчета, които могат да се поставят и в хола, стига да отговарят на стила.

Помощни масички за декорация

Последните тенденции повеляват, че естествените материали са това, от което се нуждае всеки дом; Поради тази причина светло дърво, рафия или ракита са материали, които да се използват за този тип маса. В допълнение, поставянето на растение или цвете върху тях като декорация е задължително да вземем предвид, без да забравяме, че можем да ги използваме и като нощни шкафчета.

Всъщност, в зависимост от това от какво се нуждаете, можете да поставите помощна маса с две височини, с чекмеджета, с двойно дъно за поставяне на всякакви елементи или дизайнерска маса за гнездо. В края на краищата функционалността присъства и в страничните маси. Въпреки че стилът на декорация преобладава и те са предимно по-минималистични, можете също да намерите уникални парчета, които добавят към вашата зала тази искра.

Е, ако мислите да поставите случайна мебел във вашата всекидневна, обърнете внимание на следните съвети, за да успеете напълно да закупите новата си масичка за случайни празници. От днес промяната към ново изображение започва във вашата всекидневна.

1

За когато има гости

€125,00

Ако вашата масичка за кафе е минималистична, можете да поставите по-специална странична маса до седалка. По този начин, когато има гости, ще има по-удобно и близко място, където могат да си сложат напитките.

2

Yaheetech

Винтидж стил

45, €99

За най-носталгичните, тази маса е проста и фина. Състои се от две дъски: функционална горна за поставяне на декорация и ежедневна употреба, докато долната се използва за поставяне на книги.Ресурс, който използва дизайн, напомнящ за отминали времена.

3

VASAGLE

Маса с колела

42, €99

Маса, която можете лесно да местите благодарение на колелцата. Позволява ви да извършвате всички необходими дейности във вашата всекидневна. Например от проверка на имейлите ви на компютъра, поставяне на телефона, поставяне близо до прозорец, за да има повече светлина…

4

За създаване на композиция

375,00 €

Независимо дали в центъра или в различни части на стаята, добър начин да поддържате хармонията на декорацията на вашата стая е да изберете такава от същия стил като този в центъра. Ако няма спомагателна версия, нищо не се случва, винаги можете да изберете подобна или подобен стил на декорация.По принцип това е една от новите тенденции в декорацията.

5

До дивана

79, €27

Без съмнение най-често срещаното място, където намираме помощна масичка в хола, е до дивана. Това е идеалното място за създаване на лично пространство със светлинна точка, любимата ви книга, където да поставите напитката, която пиете…

6

Дървена странична маса

166, €99

Идеалното място за поставяне на малка лампа, която ни позволява да изключим общата светлина в стаята и да създадем по-интимна и спокойна среда. Може да бъде ъгъл, между два дивана, отстрани на стената… Където точката на светлина е от съществено значение.

7

[вкъщи]

Циркуляри

159, €99

Можете да ги поставите до дивана, за да създадете отделно пространство в рамките на една и съща всекидневна. Тук можете да се отпуснете и докато сте в основния разговор, можете да се насладите на любимата си напитка, например.

8

La Redoute

Къде да поставите вашите растения

96, €49

Намерихте перфектното място за вашата странична маса, а сега какво? Най-добрият начин да я украсите е като поставите растение, то ще даде живот на вашата стая. Уверете се, че има място за поставяне на питие, вашия таблет или книга, в крайна сметка ние също търсим функционалност.

9

VASAGLE

Модел с решетка

40, €99

Изработен от ПДЧ и желязо в топлия, матово черен цвят на дървото.Той е многофункционален тип и лесен за работа за декорация. Долната поставка може да се използва за съхранение на списания и кошница за поставяне на други аксесоари. Може да служи и като нощно шкафче за спалнята.

10

VASAGLE

Класически кръгъл формат

49,98 €

Ако не искате да се разделяте с този класически компонент, тази маса изглежда страхотно като допълнение към декор от средата на века. Изработена е от метал, има прозрачно стъкло, което позволява допълнително стилизиране на фигурата и се превръща в лек продукт.

11

La Redoute

Като едно парче

293, €98

Ако вашата всекидневна все още няма тази специална част, която да й придаде индивидуалност страничната масичка е добър вариант. Изберете елемент с различен дизайн, със смели материали или по-интензивни цветове.

12

HOMCOM

Различни отделения

49,99 €

S-образната форма на тази маса е това, което привлича най-много внимание. Отделенията са обособени и всяко от тях се използва за придаване на функционалност на мебела. По този начин успяваме да имаме спомагателен ресурс за пиене на кафе и да имаме книги винаги под ръка.

13

GOLDFAN

Когато се съмнявате, дървени

€70,00

И ако не сте сигурни кой да изберете, изберете дървен. Съчетава се идеално с всички стилове на декорация и можете да го изберете във всеки от неговите видове и нюанси.

14

Gunolye

Модерен дизайн кръг

37,51 €

Метална странична маса с модерен стил, идеална както за поставяне в обичайната ни всекидневна, така и за изнасяне навън. Ако имате тераса или градина, тази маса може да бъде най-добрият ви съюзник през лятото и зимата.

15

VASAGLE

Индустриален стил

49,99 €

Стилът на тази маса е семпъл, но в същото време функционален. Изработена е от метал и дърво, с диференцирани рафтове и плот, който се превръща в елементарно спомагателно допълнение. Следователно намираме с фин източник на индустриален стил.

16

Ulrikenly

Странична маса с регулируема височина

68, €17

Регулируема маса, идеална за четене и писане. Може да се мести благодарение на колелата и контейнера за поставяне на пълнители. Той е функционален и прост по някакъв начин, без да забравяме, че спестява място.

17

GOLDFAN

Нощно шкафче с модерен дизайн

€64,00

Изработен от дърво със стъклена опора. Предлага достатъчно място за поставяне на книги и специална повърхност за поставяне на декорации, книги, кафе и др. дизайнът е функционален и модерен, типичен за днешните домове.

18

Нандае

Кръгъл дизайн

48, €94

Кръгъл формат с чанта като контейнер за поставяне на книги. странична масичка от дърво със солидна метална рамка.

19

GOLDFAN

Модерен дизайн на хола

€119,00

Модерен дизайн за всекидневна в съвременен стил. Има два рафта, където можете да поставите книги и декорации.

20

[вкъщи]

Кръгъл дизайн

110, €99

Странична масичка с изтънчен и скулптурен дизайн, сякаш е произведение на изкуството. Той динамизира образа на стаята и създава по-спокойна атмосфера, която се разминава с други модели маси.

Популярна тема