20 Красиви вази за създаване на оригинални композиции

20 Красиви вази за създаване на оригинални композиции
20 Красиви вази за създаване на оригинални композиции
Anonim

Цветята са една от слабостите ни при декорирането на къщата. За да направим това, се нуждаем от контейнери и контейнери, които са на върха на своята красота. Вазите са основни части, за да изпълнят тази функция и да ви помогнат да украсите с техните внушителни и оригинални дизайни; в допълнение, те подчертават красотата на цветята, които съдържат.

Когато става въпрос за декориране на ъглите на дома, нищо по-добро от това да имате декоративни и красиви вази, за да направите всяка стая оригинална и интересна част, която да й придаде специален щрих до мястото.Преди да видим избраните модели, ви даваме няколко идеи за украса с вази.

Декорация на дома с вази

Когато декорирате с вази, едно нещо трябва да е много ясно: животът не трябва да е сложен и намерете модела, който най-добре подхожда на декоративния стил на дома Здравейте, трябва да посоча от широката гама от вази, които поради своя дизайн и форма могат да се поберат в дома ви без проблем и да украсят с букети от сухи цветя.

Трябва да помислите дали винаги ще ги имате с цветя или ще са празни през повечето време. По един или друг начин те поемат много интересна декоративна функция; затова изберете модел, който харесвате, дайте му известността, която заслужава, или създайте композиции от няколко модела, особено ако искате да украсите със стъклени вази; По този начин ще украсите всяко кътче от къщата си с модерни, рустикални или класически вази.

Къде да поставите вазите

Красивите вази са идеални за украса на масичката за кафе в хола или помощната масичка. Те са подходяща повърхност за поставянето им, тъй като добавят декоративна екстра към естетиката на дома. От своя страна, конзолите и скриновете също предлагат идеални повърхности за създаване на композиции от вази Бъдете много внимателни, когато ги местите, тъй като те са деликатни, особено стъклените вази; освен това имат свежи цветя, които могат да бъдат повредени.

Антрето е идеалното място за поставяне на елегантни вази, ако искате да украсите дома си с растения. Обикновено не поставяме растения в антрето, защото те обикновено не са пространства с естествена светлина, поради което можем да изберем големи подови вази или керамични вази със сухи цветя или консервирани цветя; дори малки вази, ако залата е малка.

Основни помещения за поставяне на вазите

В спалнята? Защо не! На нощното шкафче ще бъде красива малка ваза с една или две цветни пръчки (рози, лилиум…).Най-голяма сигурност осигуряват вазите с метална опора. А ако имате тоалетка, не се колебайте, закачлива ваза за аранжиране на цветя Направи си сам, тя ще бъде декоративен аксесоар за вашия кът за красота; всъщност има много оригинални сферични вази за места като това.

Не забравяйте банята. На плота на мивката, в ъгъл на пода до ваната или окачени в ъгъла, можете да поставите широки вази с букет, бели вази или по-малки вази, за да паснат добре на повърхността. Всичко е въпрос на визуализиране на стаята и правене на математика, за да поставите вази с цветя, за да създадете красиви композиции.

Накратко, когато става въпрос за избор на красива и уникална ваза, трябва да изберете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди и който е идеалният ресурс за украса на всяка къща.

1

Maisons du Monde

Ваза от мангово дърво

34, €99

Красива ваза, изработена от мангово дърво и с наклонени ивици, които спомагат за динамизирането и генерирането на изтънчен дизайн, красив и естествен.

2

LaLe Living

Букет от желязо и стъкло

23, €88

Със златен орнаментиран капак. Красива ваза за съхранение на рязани цветя и клонки. Деликатна композиция за по-устойчива къща.

3

La Redoute

Обработена стъклена ваза

22,99 €

Вазата на масата с широко гърло е модел Afa, перфектен дизайн за добър букет от рози.

4

Английският двор

Стъклена ваза

15,95 €

Какво ще кажете за композиция от няколко стъклени вази с различни цветя от един цвят?

5

BLOOMINGVILLE

Керамична оребрена ваза

37,02 €

Красива бяла ваза с вдлъбнатини, която придава на пространството класическа атмосфера и постига спокоен и приятен външен вид,идеална за отглеждане на растения и декориране на младежки спални.

6

Overvloedi

Зелени и златни вази

86, €89

Затъмненото стъкло и златната облицовка правят много елегантна комбинация.

7

LINDU

Ваза с балончета

29, €12

Красива мехурчеста стъклена ваза, за да придадете на спокойна нотка на пространството.

8

Maisons du Monde

Сива цилиндрична ваза

13, 95 €

Красива сива ваза с усещане за ръчна изработка и много интересна за съхранение на сухи цветя, клони и листа. По-етнически ресурс, който ни позволява да се насладим на деко пътуване по света.

9

DEDC

Тип епруветка

21, €32

Тази стъклена ваза с черна метална рамка е идеална за Скандинавски и индустриални условия.

10

La Redoute

Керамична ваза

27,99 €

Тръбовидна и бяла керамика. Хубава ваза за поставяне на масичката за кафе.

11

zxb-shop

В червено

55, €43

Y в комбинация с друга идентична бяла ваза. Подходящ контраст за хора, които предпочитат по-смела и ефектна декорация.

12

XMCF

Вази от матово стъкло

76, 89 €

Тези вази с две текстури са супер стилни. Идеален за класически и елегантен стил.

13

blomus

Бяла ваза

33, €22

Ако предпочитате по- минималистичен и семпъл дизайн,тази бяла ваза е много подходяща, за да не привличате прекалено много внимание и в същото време да украсите със стайни растения.

14

САМО EVA

Сива стъклена ваза

54, €90

Те са моделът Silhouette и има два размера, от които да избирате.

15

WDXN

Стъклена ваза и плетена слама

23,95 €

Много интересна ваза със стъклено тяло и покрита със сламена тъкан, което несъмнено й придава известен занаятчийски вид.

16

Домашен лекар

Ваза на точки

34,00 €

С или без цветя ще бъде красиво. Много ефектна и наистина изискана декорация под формата на люспи.

17

Maisons du Monde

Розова ваза

11, €85

Изтънчена и елегантна ваза за комбиниране с други декоративни елементи, без да привличате прекалено много внимание. Освен това е много интересно, ако искате да украсите дома си с розов цвят.

18

AliExpress

Керамични вази

21, 02 $

Красива композиция с вази различни цветове и форми.

19

runfusio

Черна керамична ваза

19,99 €

Хващащ окото продукт благодарение на своята форма и цвят. Той предлага сериозност и оригиналност чрез компактен кръгъл дизайн.

20

Каменда

Бяла ваза

20, €99

Малка празна ваза за сухи цветя. Има шнур, който помага за подобряване на изображението и го прави да изглежда по-красив.

Популярна тема