Как да декорирате входа на къщата със стил

Как да декорирате входа на къщата със стил
Как да декорирате входа на къщата със стил
Anonim

Хората е транзитна зона в къщата. Когато влезем през вратата, това е първото нещо, което намираме, по такъв начин, че се превръща в преамбюла на цялата декорация, която се вижда в останалите стаи. В този смисъл е важно да се работи върху дизайн, който е персонализиран, красив и привлекателен.

Ако искате да украсите входа на къщата си с оригинален, различен и изискан стил, ние ви представяме няколко оригинални идеи, за да я направите по-красива и можете да получите много повече извън него.

Опростен и функционален вход

На входа на къщата не е нужно да се усложнявате с декорацията.Ресурсите, които избираме, трябва да предлагат функционалност. В крайна сметка комфортът е една от основните цели, които трябва да постигнем. Ако претоварим с много мебели или ако имаме твърде много предмети, ще наситим стая, която в действителност трябва да е прозрачна, просторна и семпла.

За да декорирате малко антре се нуждаете от мебели, които изпълняват функция На първо място, не можете да пропуснете скрин, конзола или странична масичка, където оставяме ключовете и имаме други аксесоари като лампа, купа, ароматизатор и др. От друга страна, закачалката е ключова част; няма значение дали стои или е закрепен за стената, това, което ни интересува е, че е под ръка.

От друга страна, фактът на декориране на къщата с огледала е важен фактор. Преди да излезем от вкъщи е добре да огледаме външния си вид, ето защо можем да използваме широко стенно огледало, което отразява половината от тялото ни, въпреки че малките също могат да изглеждат добре.Можем да го поставим отгоре на масата, за да постигнем хармонична композиция, подходяща за този тип проходи.

Други декоративни ресурси за входа

Когато става дума за посочване на други интересни аксесоари, добрият килим, който предлага топлина и мекота е идеален, така че когато събуем обувките си, да можем да стъпим на удобна повърхност. За всичко това е важно да има красиви обущари, които си сътрудничат в декорацията; В допълнение, те са от съществено значение в дизайна на новите тенденции в проходите.

Що се отнася до декорацията на стените, можем да подредим рафтове, които служат като опора за декоративни предмети. рамки, снимки, картини,и др. също могат да бъдат полезни. Във всеки случай цветът на стените има какво да каже, тъй като той трябва да се допълва с мебелите и може да запази същата естетика при декорирането на коридорите.

Ред и декорация на входа на дома

Вътрешната организация на малък вход или коридор трябва основно да предлага достатъчно пространство, така че да може лесно да се придвижва. За да украсите проходите, важно е всичко да е поставено до стените и разпределението да е балансирано.

Когато отворим вратата на къщата, ще се натъкнем на първо изображение; следователно е важно да подредите входовете и коридорите, за да показват подредено и съгласувано пространство. Поради тази причина е толкова важно да декорирате входа с индивидуалност, това е нещо типично за новото зали тенденции, че те все повече присъстват в модерните домове.

По-долу представяме поредица от идеи, така че в общи линии можете да направите най-добрите изводи относно това как да процедирате в декорацията на проходите.

1

Бяло и тюркоазено

Стая, Рафт, Мебели, Интериорен дизайн, Рафтове, Розово, Тюркоаз, Килер, Дом, Сграда,

В тази приятна и светла антре,беше поставена етажерка от Leroy Merlin, която поддържа тюркоазени декоративни предмети, съвпадащи с емайла на Свети Валентин, който беше поставен на вратата. Отдолу метални закачалки и бялата пейка Molger от Ikea.

2

Поравнени снимки

Мебели, Стая, Бюфет, Интериорен дизайн, Маса, Материални свойства, Скрин, Дърво, Шперплат, Къща,

Проста дървена конзола, модел Suki, от Habitat, с рафт отдолу, полезна е за оставяне на ключове, книги, поддържане на ваза… За украса е окачи композиция от черно-бели снимки, подредени в горната част.

3

Класическо антре

антре, домашен декор

В този пример не са направени големи ексцесии, нито е имало за цел да се създаде сложна среда. Използвана е реставрирана антична мебел и някои декорации са поставени до стъклена ваза, за да завършат ъгъла. Ето защо, ако искаме да украсим една зала с индивидуалност, не е необходимо да усложняваме живота си с дизайна.

4

Само с рамки

Вземете оригинален коридор,като този, декорирайки стената с композиция от празни рамки! Изберете ги декоративни и вкарайте някакъв елемент само в един или два. Дървената конзола от El Globo Muebles и багажникът от Aldaba.

5

Ясни покрития

Бежовите стени, много ярките и мебелите от естествено дърво придават на тази зала провансалско излъчване. Пейката с чекмеджета е от Aldaba, а рафтовете от Ikea, както и бялото килимче. Закачалка за дрехи от Сандра Маркес.

6

Огледала за увеличаване

Добра идея за увеличаване на усещането за простор в малко антре е да поставите огледало или композиция от тях на стената и конзолен рафт вместо парче мебели, които биха затрупали пространството. Тези са от Ikea.

7

С рафтове

Тук коридорът е оползотворен с боядисан цокъл и завършен с рафт, който минава покрай него, вместо класическата корниза, и който ще служи за поставяне подробности. Добавете подходящ ламбрек към вашите завеси, като този модел Aquarelle от Casadeco.

Популярна тема