Реновирана спалня с малки промени

Реновирана спалня с малки промени
Реновирана спалня с малки промени
Anonim

Тази спалня е била много старо пространство. Тъмни и с анодизирана украса, почти липсваща. Сега това е модерна, светла спалня, изпълнена със спокойствие и където въздухът тече. Невероятната трансформация е по-лесна, отколкото изглежда. Знаете ли как се правеше? Продължете да четете и ще разберете.

Бели стени и тавани

Основната идея беше да се повтори светлината, която влиза през прозореца и да се създаде усещане за по-голяма височина и простор.Освен това светлите завеси и вратата на стаята също са в същия цвят. По този начин се осигурява и хомогенност, визуална чистота и ред. Спално бельо с фуксия и череша. Искаше се обаче да се избегне много плоска палитра. Поради тази причина контрастът беше изигран чрез обличане на леглото с живи цветове, които се открояват много на белия фон. Покривалото и възглавниците, тези от Zara Home, повишават декоративния тон и създават мощна фокусна точка. Семпло обзавеждане и аксесоари. Малък по размер и лесен за преместване. Нощното шкафче, лампата или таблата са с актуални линии и лесно се вписват във всеки стил; като единствена украса е поставена голяма картина. А на пода мек килим от синтетична кожа, много модерен модел. Докосвания на дърво за придаване на топлина. Въпреки че в тази спалня преобладава декоративната строгост, тя съвсем не е ледена или бездушна. Светлината, играта на хроматични контрасти и присъствието на дърво в подовете и в покритието на мебели като гардероба темперира атмосферата и я омекотява.

Преди реформата

Спалнята беше мрачна и остаряла, с тъмни, непривлекателни мебели. Обемната рамка на леглото намаляваше пространството. Простотата на спалното бельо изобщо не беше смешна.

След подновяване

Стаята е светла и весела и изглежда по-голяма. Преграда разделя зоната за почивка с леглото и гардероба и зоната на прозореца. Тази част е замислена като зона за обличане, с огледало в цял ръст и рошав килим, за да можете да ходите удобно боси. Простотата също е характеристика, която трябва да се подчертае в спалното бельо. Избягва се наслагване върху юргани, одеяла… Няколко възглавници и юрган са достатъчни, за да го облечете спокойно и с много блясък. Избраният цвят -розово- е истински успех.

СУПЕР ГАРДЕРОБ. Има големи размери, но заема минимум благодарение на плъзгащите се врати.

1

Преди: Тъжна старомодна спалня

Легло, Спалня, Мебели, Имот, Стая, Матрак, Рамка за легло, Чаршаф, Спално бельо, Комфорт,

2

След: Светла спалня

Спалня, Легло, Чаршаф, Спално бельо, Мебели, Стая, Имот, Розово, Интериорен дизайн, Рамка за легло,

3

Голямата промяна

Популярна тема