12 Нощни шкафчета в модерен стил за вашата спалня

12 Нощни шкафчета в модерен стил за вашата спалня
12 Нощни шкафчета в модерен стил за вашата спалня
Anonim

Декорацията на спалнята се управлява от серия мебели, които изпълняват функция и предлагат естетика. В момента съвременните тенденции си проправят път в декоративните стилове; Ето защо искаме да ви представим 12 модерни нощни шкафчета за спалнята.

Преди да продължим с декорацията, има три важни фактора, които трябва да вземем предвид. Първото би било правилното подреждане на ресурсите в стаята; това е, че всичко е в добро състояние и стаята е чиста и подредена. Що се отнася до мебелите, които съпътстват леглото, те трябва да са в един стил и хармонична хармония, затова обръщаме внимание на цялото разнообразие от нощни шкафчета за спалнята и избираме най-доброто.

Защо да изберете модерно нощно шкафче?

Нощното шкафче е идеалният елемент за придаване на модерна нотка на вашата спалня. Може да се намери в различни модели, дръзки форми, вградена технология, новаторски дизайн… Ако това, което искате, е да модернизирате стаята си, тази селекция от нощни шкафчета в модерен стил е всичко, от което се нуждаете. Но какво трябва да има едно красиво нощно шкафче, за да бъде модерно по стил?

Трябва да вземете предвид материалите, така че изборът ще зависи от стила на декорация, който търсите в спалнята си. Например, ако се спрем на приятния скандинавски стил, страничната маса ще бъде от светло дърво, може би боядисано в бяло. Напротив, ако заложим на елегантния индустриален стил, ще видим ковано желязо, метални крака…

Същото важи и за дизайни като минималистични, които са много по-елегантни. Въпреки това, ако дизайнът е малко по-сложен или ако има няколко чекмеджета, ще има по-топъл ефект за украса на младежката спалня.

Функция нощно шкафче в спалнята

Що се отнася до функционалността, имайте предвид, че мисията на доброто нощно шкафче е да бъде полезно. Поради тази причина тези помощни маси са съставени от чекмеджета, повърхности и отделения, където да поставим всичките си неща са основни. Необходимо е те да имат различни пространства за поставяне на функционални ресурси: нощна лампа, книга за четене или място за поставяне на вашите очила.

Има нощни шкафчета за всеки вкус. Тук ще намерите голямо разнообразие от стилове: скандинавски, винтидж, минималистичен, индустриален, бохо… По принцип те се предлагат във всякакви материали, форми и цветове. Идеята е да сте сигурни, че какъвто и стил да имате в спалнята си, ще намерите идеалното нощно шкафче, за да завършите изискана декорация, която отговаря на вашите лични вкусове.

1

mDesign

Винтидж нощно шкафче

39,99€

Това нощно шкафче в стил селска къща впечатлява със своите модерни линии. Благодарение на извитите си крака и мрежестия рафт, тази дизайнерска маса привлича вниманието.

2

Нощно шкафче 'Jimi'

51, €99

Нощно шкафче Jimi, окачено е и има лек и съвременен дизайн. Идеален е за спалня, която излъчва елегантност.

3

Нощно шкафче 'Sandoval'

169, €98

Нощно шкафче Sandoval, е изработено от боядисан метал. Съвременен дизайн и геометрична форма с 2 срещуположни отделения.

4

Нощно шкафче Jimi

129, €99

Изтънчена, иновативна маса с устойчиви материали: дърво Jimi и метал. Той предлага индустриален външен вид и семпли чисти линии, които в крайна сметка показват основен и елементарен вид на спалнята.

5

YOLEO

Нощно шкафче със светлина

99, 99 $

Това нощно шкафче има светеща лента, която може да сменя 16 цвята, не само за да избегнете закупуването на нощни лампи, но и за да създадете прекрасна атмосфера.

6

Нощно шкафче 'Taga'

€119,00

Комбинацията от боядисано дърво (в много модерен цвят) и естествен ратан за някои трезви линии и ретро характер. Нощното шкафче Taga има всичко, за да зарадва малки и големи!

7

Нит

Модерна асиметрична масичка за кафе

131, €87

Има рамка от дърво, стъкло и метал и е с прост дизайн със съвременен стил. Три рафта, за да имате всичко на мястото си и да ви помогне да имате всичко в ред. В крайна сметка здравословната спалня ви помага да спите по-добре.

8

Нощно шкафче от дъб

€229,00

Нощно шкафче от масив дъб. Включва чекмедже и много просторен отвор. Има алуминиеви водачи и меко затваряне. Следователно става едно от оригиналните и различни нощни шкафчета.

9

Нощно шкафче 'Den Mei'

216, €75

Нощно шкафче с 2 чекмеджета от ПВЦ фурнировано ПДЧ с покритие дъб. Основен елемент в спалнята, който ще включва място за съхранение и необходимата повърхност, за да можете да оставите книгата си до леглото, лампа,

10

Stella Trading

Нощно шкафче "Pepe"

25, €90

Практичното нощно шкафче Pepe. Много интересно със своя дизайн и функционалност. Благодарение на чекмеджето и отделението предлага много място за съхранение.

11

Habitdesign

Нощно шкафче 'Sweet'

53, €80

Сладкото нощно шкафче с три чекмеджета е перфектно за съхранение на дребни предмети или дрехи; идеална маса за спални в скандинавски или скандинавски стил.

12

Hiba

Нощно шкафче HIBA

88, 98 €

Основен модел, който се вписва във всеки модерен стил. Има метална конструкция, а останалата част е дървена. Добър залог за декориране на спалнята по фин и минималистичен начин.

Популярна тема