Топ 10 малки свободностоящи съдомиялни машини

Топ 10 малки свободностоящи съдомиялни машини
Топ 10 малки свободностоящи съдомиялни машини
Anonim

Съдомиялната е уред, който все повече присъства в домовете. Това се дължи именно на способността му да ни помага да пестим време, да не използваме много вода и да избягваме усилието да мием чиниите, чашите и приборите след всяко хранене. Да живееш в 21 век означава да засилиш и използваш висококачествени технологични продукти.

За да имате по-широка представа за запасите от мини съдомиялни машини, които можете да закупите за вашата кухня, ние анализирахме всички функции, които те предлагат, и различните модели, които са налични в Amazon.

Предимства от наличието на малка съдомиялна

Предимствата от наличието на малка съдомиялна машина са многобройни. Първото е, че няма да губите време в миене на съдове на ръка. По този начин няма да увредите кожата си, спестявате вода и няма да имате нужда гевгир, нещо наистина добро за избягване на пренапрежение или спорове за това кой трябва да мие чиниите.

Вторият аспект, който трябва да се оцени, е, че макар да е малък, може да побере всякакви домакински предмети,от чинии и купи до тенджери; всъщност те обикновено имат регулируеми кошници, които се адаптират към всички кухненски прибори, които искаме да поставим вътре. Те са малки съдомиялни машини, но с достатъчно място за миене на красиви съдове, без да ги счупите.

Този тип малък уред е добър начин за оборудване на кухнята. Те не заемат твърде много място и предлагат удивителна функционалност. В допълнение, предимствата от наличието на малки съдомиялни машини са много. Трябва да се отбележи, че основно те са свързани с енергийната ефективност и ще забележите значителни спестявания, както в сметката за вода, така и в сметката за електричество.

Защо да купите малка съдомиялна?

Ако мислите да си купите мини съдомиялна машина, не е нужно да се притеснявате за пространството. Те се адаптират идеално към всяко кътче на кухнята и няма да се налага да вършите работа или друг процес, който изисква твърде много усилия; следователно те са съдомиялни без монтаж, които не причиняват главоболия. Имайте предвид, че тесните съдомиялни пасват много добре на всякакви повърхности, както например тостерите с прозорец.

От друга страна, трябва да се отбележи, че те са в групата на евтините домакински уреди. Все повече се насочваме към тези видове малки, евтини, високи - качествени уреди, които придобиват широко обществено разпространение, какъвто е случаят с фритюрниците без масло или микровълновите фурни. В крайна сметка те са малки по размер и не са скъпи.

Накратко, ако искате да намерите една от най-добрите евтини съдомиялни и малки по размер за разпределяне в мини кухни, ние представяме по-долу най-добрата селекция от евтини съдомиялни, налични в Amazon, за да можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.

1

KLARSTEIN

Малка съдомиялна машина Klarstein Amazonia

Image
Image

329, €99

Една от съдомиялните, която предлага най-добрите гаранции. Той има компактен дизайн и етих; в допълнение, тя се превръща във висококачествена машина, която предлага наистина невероятни резултати при всяко пране.

2

Siemens

Сидомиялна машина Siemens A+

Image
Image

796,00 €

Висококачествена съдомиялна машина от неръждаема стомана. Нейната производителност е много добра и гарантира отлични резултати. Извършва интензивно почистване и е сред уредите, които позволяват енергийна ефективност.

3

Klarstein

Мини съдомиялна Klarstein

Image
Image

279, €99

Има 5 литра капацитет, 6 програми за измиване и е толкова малък, че не заема място в кухнята; Освен това е лесен за транспортиране, в случай че искате да го занесете на друг адрес. Идеален за устойчива, екологична и респектираща кухня.

4

бонбони

Малка съдомиялна машина Candy

Image
Image

299, €99

Добра малка съдомиялна машина с високо качество и отлично измиване. Тя е идеална за малки пространства, като кухня в апартамент. Има 6 услуги и селектор за 6 температурни нива.

5

BLITZHOME

BLITZHOME 900W малка съдомиялна

Image
Image

299, €99

Компактна съдомиялна за кухнята. Има капацитет от 5 литра и предлага много висока мощност, за да осигури отлична производителност. Освен това може да се управлява от мобилно приложение.

6

Midea

Малка настолна съдомиялна Midea

Image
Image

254, €15

Съдомиялна машина, която ви позволява да миете съдовете бързо и функционално. Има различни програми, много голям вътрешен капацитет с дълбочина 50 см; също включва 1,6M гофрирана дренажна тръба.

7

Azkoeesy

Azkoeesy Мини съдомиялна

Image
Image

269, €99

Настолна съдомиялна с 5 програми, цифров дисплей, омекотител за вода, горно и долно пръскащо рамо и побира до 5,7 литра вода. Малък, висококачествен уред, от съществено значение за по-ефективна кухня.

8

AeasyG

Aeasy G Преносима съдомиялна машина за плот

Image
Image

400,00 €

Тази съдомиялна машина е компактна и достатъчно тясна, за да се побере във всяка кухня. Има вграден 15L воден резервоар, LED дисплей на 3 програми за пране и функция за сушене на въздух. Накратко, много функционален уред.

9

KLARSTEIN

Малка съдомиялна Klarstein

Image
Image

339, €99

Тази мини съдомиялна машина има 6 програми и капацитет от 6 литра. Не изисква монтаж, се транспортира лесно и предлага много добри резултати, като не забравяме, че е включен и в групата на енергийно ефективните уреди.

10

WUFENG

WUFENG Преносима съдомиялна машина за плот

Image
Image

260, €41

Добра компактна съдомиялна машина с мощност 800 вата. Разполага с рафт за 6 прибора и кошница, както и други отделения, за да предложи достатъчно място.

Популярна тема