Най-красивите бани, отворени към спалнята, които ще видите днес

Най-красивите бани, отворени към спалнята, които ще видите днес
Най-красивите бани, отворени към спалнята, които ще видите днес
Anonim

Обединяването на баня със спалня е много практичен и преди всичко много удобен вариант. Но как да ги интегрираме добре? Предлагаме ви различни решения, за да можете да изберете най-подходящото за вас.

Ключове за интегриране на банята в дома:

  • Отварянето на отвор в преградата, която разделя спалнята и банята е отличен вариант. Разбира се, в този случай е важно да изолирате тоалетната.
  • Ако банята и спалнята са една до друга,можете да направите преграда от шлаков блок със стъклена врата, която да ги свързва.
  • Ако имате няколко метра,поставете тоалетната отзад. Разделете го с лист неподвижно гравирано с киселина стъкло, така че да се вижда само мивката, а душът и тоалетната да са скрити.

sd

1

Отворена циментова баня

спалня отворена към спалнята, шлайфан бетон

Едно от най-красивите предложения, които ще намерите в този доклад. Ефектната баня от полиран бетон с шкаф за умивалник и вграден душ, която излиза към спалнята, изглежда като естествено продължение на пространството. Това е реформа на Кристина Казанова.

2

Дървото като обща нишка

интегрирани среди

В тази красива спалня дървото на таблата е същото като това, използвано в предната част на шкафа на мивката, идеален ресурс, така че отворената баня да не противоречи на декорацията на спалнята.йени

3

Пълен изглед

спалня с прилежаща баня

След премахване на стената, която разделяше банята от спалнята, и двете споделят пространство и естествена светлина. Ключът в тези отворени бани е правилното местоположение на тоалетната или тоалетната/бидето. Решението, измислено в тази мансарда, е перфектно. Намира се в най-отдалечения от леглото ъгъл и също така получава обилна светлина с врата и гравиран с киселина стъклен лист.

4

Разделени с ламелна щора

Дърво, стъкло и керамика съжителстват в тази баня, визуално свързана със спалнята и в която всяка зона има своя собствена идентичност. Студиото за интериорен дизайн Egue y Seta беше отговорно за интегрирането на тази баня в спалня. За да постигне това, то си поигра с две височини, елиминира преградите и монтира стъклени фронтове. Тук можете да видите тази спалня с прилежаща баня,

5

Ограждения в класически стил

В тази красива спалня банята беше отделена с класическа преграда от дърво и стъкло в колониален стил, боядисана в ценно бяло. Детайл, който добавя стил към цялото пространство, както и позволява на светлината да тече между двете стаи.

6

Отворена баня, но с уединение

Стратегическото разположение на тоалетните зад стените, които разделят различните зони на тази модерна спалня, ги прави скрити от зоната на леглото.

7

Делукс!

Това предложение на Hansgrohe ни показва баня, отворена към спалнята и към природата благодарение на огромния извит прозорец, който преминава през цялата стая. Най-хубавото е, че от спалнята се вижда само красивата свободностояща вана.

8

Една спалня с интегрирана баня и зона за учене

В тази красива спалня, която може да бъде стая на ученик, са интегрирани отворена баня и учебен кът. Не пропускайте преди и след тази обновена спалня.

9

Детска спалня в таванското помещение с отворена баня

Също и за детската стая. В това таванско помещение е създадена спалня за двама братя и отворената баня изобщо не е на място.

10

Спалня с дървени мебели и отворена баня

Възползвайте се максимално от естествената светлина. Оставете го да тече със стъклени заграждения, като използвате огледала в стратегически точки и боядисвате стените в светли тонове. Всички от Maisons du Monde.

11

Баня зад стената

В тази малка зона на мивката е поставена допълнителна светлинна точка, която допълва естествената светлина, която влиза през прозореца. Заедно с огледалата и белите тонове, които умножават светлината чрез отражението, създава прекрасно меко и дифузно усещане. Колекцията B altik Ceramic на Gala.

12

Собствена баня

В тази реформа откритата тухлена стена е спазена, за да разграничи банята от спалнята. Това е предложението Atelier Vintage от Джейкъб Делафон с мивки Vox (284,35 € всяка), кранове Aleo+ (117,37 €), паралелен плот и мебели, термостатна душ колона Strayt, табла Flight Neus и параван Torsión.

13

Визуална непрекъснатост

В този красив ваканционен дом главната спалня се откроява с играта си на височина, където таванът на стаята е по-висок от този на банята, като по този начин позволява навлизането на светлина и създава усещане за простор и в двете среди.

14

Индустриален отдел

В реформата на този прекрасен апартамент интериорният дизайнер Пилар Переа предлага много модерна идея. В спалнята стената е заменена с метална мрежеста преграда, за да отдели банята от основната спалня.

15

Баня и спалня на две нива

В този грандиозен апартамент с открити пространства и тропическа декорация, спалнята поддържа същността на цялата къща. Банята, отворена към спалнята, е само на две крачки и голяма стъклена преграда е цялата преграда между двете пространства.

16

Спалня и баня в таванското помещение

Индустриалният стил на таванското помещение е идеален за създаване на необичайно пространство. В този лофт (с вътрешен двор!) в Барселона, спалнята и банята са едва разделени от полупрозрачна стъклена преграда.

17

Половин стена и стъкло

Тази спалня с отворена баня и отделена само от половин стена, която продължава със стъкло до тавана, е резултат от цялостна реформа.Апартаментът е ода за отворените и интегрирани пространства. Открийте тук всички снимки на къщата, реновирана от архитектите на Destudio Arquitectura.

18

Ваната като преход

Ето как Home Select Interior Design го предложи в тази много модерна баня, която включва душ зона. Неговите прави линии и циментово сивото на покритието имитират шкафа на мивката, за да придадат по-голямо единство. Това пространство принадлежи към реновиран апартамент под наем.

19

Наборът на читателите

В тавана на един от нашите читатели извършената реформа отвори пространството, а в спалнята ниска стена разделя зоната на банята.

20

Червеното като обща нишка

В този реновиран апартамент спалнята с вградена баня е декорирана в изцяло бяло и червена стена служи като приемственост в банята.

21

Душ и вана едновременно

Архитектът Амая Перес Гандариас предложи свободностоящата вана в тази баня като фокусна точка на банята. Като фон естественият камък облагородява декорацията, а използването на дърво на пода добавя топлина.Тази вана позволява да се изпълняват и двете функции благодарение на монтирания на стената кран и душ слушалка на тавана. Завесите предлагат необходимото уединение и предотвратяват изтичането на водата: ако не се използват, те се събират, оформяйки ваната с определен театрален сценичен ефект.

22

Зад стената

Екипът на Roura Studio проектира ниска стена с половин височина в спалнята на този етаж, увенчана с два стъклени панела. Дизайнът беше завършен с кръгло огледало в зоната на мивката. Кранове, от Axor.

23

Неутрални тонове

В този прекрасен под дървото е абсолютният герой и имаме още какво да видим тази спалня с вградената баня. Половината стена и огледалото в областта на мивката създават правилната и необходима бариера, така че банята да е интегрирана в стаята.

24

Плъзгащи се врати

Огледалата предпочитат оптични игри с интересни ефекти. Тази баня включва две, които удължават нейната дълбочина, и предна част с ниша, покрита с луни. Смесители, вана и под, от Azul Acocsa. Не пропускайте къщата в нейната цялост (дуплекс за копиране отгоре надолу) в тази връзка

25

Таванска спалня с прилежаща баня

С класически дизайнерски елементи спалнята и банята се превръщат в елегантни обстановки. Лилав кадифен стол и вана с крачета с ретро кранове изглеждат изтънчени в тази стая с таванско помещение.

26

Изолирани от ниски стени

Душ зоната е скрита зад фасада със стъклени врати. Свободно стоящият умивалник е поставен на конзолен рафт в стена с каменна облицовка. Отсреща са шкафовете, със стъклени врати, както и достъп до тоалетната.

27

Свързани с коридор

Леглото е разположено до прозореца, а централната зона е отделена за гардероб, тъй като минава от пода до тавана. Отсреща на окачен плот е поставен умивалник, а от двете страни – два шкафа за обувки. Огледалото умножава светлината в тази област.

28

В рустик стил

Преградите, които не стигат до тавана, за да пропускат светлина в банята, имат двойно предназначение: едната служи като опора отпред за шкафа за умивалник, който е вграден и за душа отзад, който е скрит. Другият камуфлира тоалетната. Страхотна идея за мини стаи.

Частични прегради: две зидани стени помагат за интегрирането на банята в малко пространство. Бяло и синьо са съчетани в мебелите и всички аксесоари.

29

Равномерност на тона

Това обединява двете среди, декорирани със сурови и кафяви цветове.В банята се открояват мебелите от венге, изработени по мярка и проектирани от Miluca Armengol. В него има бяла мивка от Ikea, придружена от антично огледало от El Rastro de Madrid. Хартията с кръгове, която покрива стената, е същата като тази на таблата. В ъгъла, душът.

Полуповдигната баня: разположена на по-високо ниво, до която се стига по стъпало.

Продълж. на следващата снимка.

30

Намира се в долната част

Това е мястото, избрано за разполагане на банята, до шкафовете. По този начин тя е вътре в стаята, но напълно независима, тъй като е затворена със стъклена врата. Добра идея.

31

Малка отделна тоалетна

Шкаф за умивалник, проектиран от Espacio en Blanco и изработен от Ebanistería Meneses, маркира входа на банята. Тоалетната и душът са изолирани със стъклена врата и покрити с бежови плочки от Via Cerámica.

Продълж. на следващата снимка.

32

Разделени интервали

На входа съблекалнята и банята предшестват зоната на леглото. Визуална приемственост Дъбовото дърво е връзката между зоната за спане и банята и съблекалнята. В последния, проектиран от Espacio en Blanco и направен от Ebanistería Meneses, е монтиран гардероб с огледални врати, който създава усещане за простор.

Леглото под прозореца: тук е поставена зоната за спане, за да има повече яснота. Таблата, от Espacio en Blanco от Ebanistería Meneses, се възползва от цялата ширина на стената и има място за съхранение. Спален комплект от Ikea и лампа от India & Pacific. Тънка щора филтрира преминаването на светлина, когато искате повече уединение. Етническа възглавница от Luzio – подобно на одеялото – оживява атмосферата.

33

Г-образен шкаф

Разположен в централната част на спалнята, той помещава зоната на мивката, използва се за съхранение и също така функционира като нощно шкафче, тъй като се простира до леглото. В цвят череша и с бял плот Silestone, той е направен по мярка от Acana. С много място за съхранение, благодарение на ниските шкафове.

Продълж. на следващата снимка.

34

Съблекалнята, на входа

Два вградени гардероба с дължина 4 м, изработени по поръчка от Acana, осигуряват място за съхранение на всичките ви дрехи. Изработени са с дъбова дървена дограма и плъзгащи се врати от бяло стъкло.

Продълж. на следващата снимка.

35

Тоалетна с много светлина

Разположен точно срещу основния шкаф, той е направен независим с практична гравирана стъклена плъзгаща се врата, която не заема място и пропуска светлина. Има вградена закачалка за кърпи.Тоалетната и душ кабината са разделени с ниска стена от калдъръм. Прозорците на тавана осигуряват страхотна светлина в цялата стая.

Популярна тема