20 идеи за поставяне на микровълновата във вашата кухня

20 идеи за поставяне на микровълновата във вашата кухня
20 идеи за поставяне на микровълновата във вашата кухня
Anonim

Знаете ли къде да поставите микровълновата си? Нормалното нещо е да го поставите в кухнята, но може да го поставите и в килера или на терасата, стига да е покрито. Той се е превърнал в основен уред в живота ни, така че безопасността е ключова, така че трябва да го пазите от вода или влага.

За да намерите добро място за този малък уред, трябва да определите колко често го използвате и колко пъти трябва да го почиствате след приготвяне на храна.Ако е често, потърсете място, което благоприятства вашата ергономичност, така че да не се налага да се навеждате или да се изправяте на пръсти всеки път, когато го стартирате. Размерът на микровълновата също зависи от начина, по който я използвате, защото ако трябва да готвите за голямо семейство, ще ви е необходим голям въртящ се плот.

Ние ви даваме най-добрите трикове, за да удължите живота на вашата микровълнова, което винаги е свързано с правилното й използване. Дизайнът на тези малки уреди се променя, но минималистичната естетика все още се налага, така че когато купувате микровълнова печка, бялото е най-често срещаният цвят, както и покритието от неръждаема стомана.

Най-големите кухни търсят баланс между естетика и функционалност, поради което те обикновено са приобщаващи пространства, където преобладава отвореното разпределение, което осигурява много светлина и преди всичко кухни с остров, които те винаги са източник на вдъхновение.Тенденциите в интериора също избират да предлагат една и съща линия на дизайн, така че използването на панелни уреди е обичайно, включително микровълнова печка, както ще видите в идеите, които предлагаме.

В малката кухня преобладава редът, така че тя трябва да предложи решения за умножаване на пространството и адаптиране към размерите на новите уреди, за да обновите вашата кухня. Скритото съхранение е отлична възможност да избегнете оставянето на съдовете за готвене на видимо място. Ако не можете да скриете микровълновата в шкаф, можете да я поставите на рафт или да намерите компактно решение, включително фурна.

В заключение, когато избирате микровълнова фурна, трябва да имате предвид, че тя се вписва в декорацията на вашата кухня, за да създадете хармонична среда. Днес процесите на готвене обикновено са по-прости, така че микровълновата у дома решава и оптимизира времето, което прекарвате у дома, което я прави перфектен уред за приготвяне на бързи сладки и солени рецепти.

1

Зона на фурната

баухаус колонна микровълнова печка с дървена ламперия

Поставянето на фурната и микровълновата е по-практично и естетически по-красиво. Тук и двамата са настанени в мебел, специално проектирана за тях, която е интегрирана с останалата част от кухненското обзавеждане.

2

Набиращи популярност

casa decor представи кухня с компактна фурна с miroondas h 7840 bmx de miele

Предложението на Delta Cocinas за изданието Casa Decor 2022 е светло и ярко. Той е съчетал четирите природни елемента, като компактната микровълнова фурна H 7840 BMX на Miele играе ключова роля.

3

Инсталиран

местен надпис кухненска облицовка на стени с бели керамични плочки бели високи и ниски шкафове с дръжки витрина вградена порцеланова мивка сив плот микровълнова каса десет 237 01032017 p44

Това е най-добрият вариант микровълновата да се интегрира напълно с кухненското обзавеждане. Разположен на същата височина като горните шкафове, той все още оставя място за малък склад отгоре.

4

Посуда

Организацията добавя точки в кухнята, по-добре, ако имате мебел, толкова пълна като този шкаф, всичко има място: съдове, чинии и микровълнова печка, с чаши и кутии за чай, за да хапнете.

5

Вертикално

Поставянето на микровълновата и фурната в колона е много практична система. Тази елегантна кухня в черно и дърво разполага с първокласни уреди като микровълновата серия 4 на Haier с функция за пълно докосване и пет нива на мощност.

6

В персонализиран отвор

В този случай в кухнята са поставени предна част от шкафове и чекмеджета от пода до тавана, за да се побере фурната, а над нея е оставено място за поставяне на микровълновата.

7

Скрита микровълнова печка

Кухня Maisons du Monde с шкаф, за да скриете този малък уред зад вратите на шкаф с витрина от колекцията Cezanne, в тон на шисти. Знаете ли къде е микровълновата? Зад копчето, което държи престилката.

8

На твоя ръст

Тази реновирана кухня е проект на студио Nice Home, дело на декоратора Dara Díaz. В този случай микровълновата е вдлъбната, за да улесни достъпа на възрастни в къщата и да предпази децата.

9

В килера

Голямото предимство на това е, че вратата е на панти, така че отварянето й е много удобно и не заема място. Идеално решение за скриване на микровълновата.

10

Спряно

Ако не искате да "крадете" място от шкафовете на горния етаж, можете да го поставите прикрепен точно отдолу, от едната страна, за да не пречи. Тук за него е изработено специално отделение в същия тон и материал като кухненските мебели.

11

В колона

Поставете го вграден до фурната (тази на долното ниво, за да може да се отваря по-добре) в зона с вертикални шкафове, като в кухненския мод. Токио, от Leroy Merlin.

12

До хладилника

Микровълновата и фурната са подредени в колона до хладилника. Добра идея е всички уреди да са заедно, което ще ви направи по-удобно в кухнята.

13

Между две витрини

Тъй като тази кухня имаше само горни шкафове на задната стена, беше решено да поставим микровълновата между два от тях, така че да е напълно интегрирана в декорацията.

14

На рафт

Този метален модел е много лек визуално и е с идеалния размер за микровълнова печка. Освен това можете да го използвате за поставяне на кухненските съдове и да ви е под ръка. Ще го намерите подобно в La Oca, Maisons du Monde или Leroy Merlin.

15

В купе

В тази кухня е оставена дупка в центъра на шкаф, който минава от пода до тавана. Това ви позволява да поставите микровълновата печка и дори някои книги отгоре. Земята е мод. Ливин Вини от QuickStep.

16

На щанд

С две скоби, закрепени към стената, можете лесно да поставите микровълновата, без да се налага да търсите шкаф или мебел, за да я поставите. Най-лесното решение.

17

В отделен шкаф

Този, с чекмеджета и шкафове, е идеален за съхранение на кухненски прибори. Микровълновата, вградена в горната част, е страхотна.

18

В зоната на камбаната

Ако имате малко място, можете да поставите микровълновата на мястото, което обикновено заема, вградена заедно с горните шкафове. Всички уреди и мебели в тази кухня са от Ikea.

19

За съдомиялната

Кой каза, че не можете да поставите микровълнова печка в малка кухня? В този, от Stengel Ibérica, той е поставен вграден над съдомиялната машина. Перфектно!

20

Във вертикален модул

В тази кухня, проектирана от екипа на iloftyou, микровълновата е вградена в шкаф без дръжки, до офиса. Много полезно за затопляне на храна!

Популярна тема