20 перални и сушилни за малки пространства

20 перални и сушилни за малки пространства
20 перални и сушилни за малки пространства
Anonim

Животът в малък апартамент или къща ни изправя пред някои предизвикателства, които с правилната технология и подходящото обзавеждане можем лесно да разрешим. Да започнем с това, че мини-апартаментът няма пералня или перално помещение, това е мечта, за която много и много от нас мечтаят, но наличието на пералня (или пералня със сушилня, ако живеем в студен или много дъждовен климат), е от съществено значение.

Фирмите за електронни уреди знаят трудностите, които създава недостигът на измервателни уреди, особено в апартаментите в големите градове, затова са се адаптирали към времето и ни предлагат модели и дизайни на уреди с размери, по-малки от стандартните, така че да могат да се поставят в пространства, където няма достатъчно метри.

Разгледахме и избрахме тук перални и сушилни (и перални със сушилни) с по-малки размери от обикновено. А някои модели са толкова стилни и красиви, че дори могат да се държат в самата спалня, решение, което може би студент, който живее в един апартамент, би оценил високо.

"Обикновените" перални и сушилни обикновено са с ширина между 57 и 60 см, но ние търсихме модели с ширина около 40 см. Повечето са с горно зареждане, но не се съмнявайте, че имат същите характеристики като по-стандартните модели. Те включват няколко програми за пране, за да се погрижат за всички дрехи и различни тъкани, а някои модели дори могат да бъдат програмирани. Трябва внимателно да проучите характеристиките на уреда, който ще закупите, и да помислите за нуждите си (ако обикновено перете малко по малко през седмицата или ако предпочитате да заредите добре един ден в седмицата; ако е за един човек сам или за семейство и т.н.), така че няма да сгрешите с пералнята, която изберете.

И ако обикновено ходите на къмпинг, ще видите какви компактни и преносими перални машини са на пазара в момента, за да ги вземете със себе си, където и да отидете. Плъзнете екрана надолу и изберете пералнята или сушилнята, която ще купите.

1

HOOVER

Перална машина с горно зареждане

364, €69

Измерва 40 см ширина и побира 8k. Идеално решение за малки пространства. Със система за отваряне отгоре Slow Motion и система Power Care за грижа за вашите дрехи.

2

бонбони

Умна пералня Candy

368, €19

Тази малка пералня на Candy има 14 цикъла, така че можете да я адаптирате към всеки тип дреха. Има индикатор за сигурност на вратата и система за отложен старт.

3

JYDQT

Мини пералня със сушилня

456, €49

Най-впечатляващото е, че има система със синя светлина за дезинфекция на дрехи. Тази пералня със сушилня има капацитет от 7k и е идеално решение за малки апартаменти, общи къщи или мобилни къщи.

4

LG

Перална машина с предно зареждане

498, €24

С ширина от 47,5 см е по-добре адаптирана към малки пространства. Тази пералня има капацитет 8k и разполага с изкуствен интелект AI Direct Drive, който открива характеристиките на тъканта и прането.

5

KLARSTEIN

Мини сушилня за дрехи

154, €99

Модерен дизайн с предпазен стъклен капак. Можете да поставите тази сушилня в банята или дори в спалнята. Има сензорно управление и 3 програми за сушене.

6

COSTWAY

Преносима пералня със сушилня

298, €90

С товароносимост 3,5k, тази мини пералня и сушилня могат да бъдат взети със себе си, дори ако отивате на къмпинг за дълго време.

7

KLARSTEIN

Мини сушилня за дрехи

259, €99

Има предно зареждане за разлика от повечето мини сушилни и мощност от 1400 W. Освен това може да се програмира от 20 до 200 минути.

8

ДОНН

Мини USB пералня

60, €19

Вероятно най-малката пералня на пазара. Идеален за малки дрехи.

9

YJF-JK

Компактна мини пералня с предна врата

3 396, €90

Можете дори да окачите тази малка пералня на предната врата на стената и да спестите ценно място. Освен това е толкова сладка!

10

Haier

Антибактериална пералня

449,00 €

Тази малка пералня има система, която автоматично разпознава теглото на товара и се грижи за дрехите и здравето ви с модерна антибактериална обработка.

11

Oneconcept

Перална машина Ecowash-Pico

104, €99

Тази мини пералня се предлага в различни цветове, кой е най-готиният.

12

ТИТО

Ръчна пералня

213, 08 €

Още една стъпка към устойчивост (и това ще ви спести много от сметката ви за електричество). Тази пералня е наистина миниатюрна и също ръчна.

13

OMGPFR

Мини стенна пералня със сушилня

1461, €24

Дори изглежда красиво, нали? Тази малка пералня има и функция за сушене. Идеалният аксесоар за баня.

14

Indesit

Мини пералня с горно зареждане

330, €69

Възможност за 7k зареждане и оценена на 1200 RPM.

15

Electrolux

Свободностояща пералня

488, 06 €

В тази пералня системата SensiCare регулира времето на цикъла в зависимост от натоварването, като използва само необходимата вода, време и енергия. И можете да планирате началния час на прането.

16

Whirlpool

Малка пералня с горно зареждане

349,00 €

Още една тясна пералня, която ще се впише перфектно в малки пространства и с функционалностите на своята "голяма сестра".

17

Hjd

Мини компактна пералня

€258,00

Най-добрият? Което е с енергиен клас A +++. И разбира се неговият елегантен дизайн и малък размер.

18

YXW

Мини пералня с жълто пате

247, €15

Най-хубавата от цялата селекция миниперални машини!

19

Voluxe

USB пътна пералня

24, €47

Това не е компютърна мишка, не. Това е невероятна система за измиване. Просто поставете дрехите във вода с препарат и поставете устройството вътре. Високочестотната ултразвукова вибрация може да разтвори петна по дрехите.

20

Zanussi

Свободностояща пералня

412, €49

Завършваме тази селекция с друга от водещите фирми за домакински уреди, тази малка пералня Zanussi има 8 програми за пране, включително бързата програма QuickWash, идеална за леко замърсени дрехи, които не се нуждаят от пълен цикъл на пране.

Популярна тема