Планове на къщата за разпределение на пространството

Планове на къщата за разпределение на пространството
Планове на къщата за разпределение на пространството
Anonim

Правилното разпределение на интериора ни позволява да организираме помещенията по последователен и функционален начин. Основната цел е да се постигне максимален комфорт. За да направим това, трябва да вземем предвид различни идеи, с които да постигнем правилно разпределение, което отговаря на нашите нужди. Искате ли да научите повече за новите подходи в дизайна и интериорния дизайн? Ще извършим специфичен анализ на планове на къщи, за да разпределим правилно пространството

Първият въпрос, който трябва да си зададем, е каква употреба може да бъде дадена на интериора. Може ли дневна-трапезария да е полезна?Искаме ли просторна спалня?Отворени пространства ли търсим или просто функционални? Преди да вземем решения, винаги е добре да знаем различни кадри, които да ни вдъхновят. Нека видим различните възможности, които имаме.

В търсене на уютна атмосфера

Основната цел, която си поставяме е да направим къщата уютна. Идеята е да се чувстваме комфортно в него, всичко да е добре организирано, така че да имаме достъп до всяка стая по функционален начин. Каква е ползата от лабиринтно жилище? Важен аспект е, че се използва всеки милиметър, докато стаите се разпределят по наш вкус.

Естествената светлина е друг ценен аспект. Тя позволява икономия на енергия, подобрява вътрешните цветове и се постига интересна вътрешна хармония.Просторният и светъл апартамент прави всяка стая по-приветлива, а къщата - устойчива. Какво ще кажете за мрачните среди? Те са по-малко удобни и не са добри за нашето настроение.

Всъщност няма нищо по-хубаво от това да имате оригинална къща, която е различна от другите конвенционални къщи. Мислили ли сте някога да имате дистрибуторски салон? Оттам нататък всички стаи са организирани и се постига интересен баланс, типичен за модерен семеен апартамент.

Нови интериорни дизайни

Важна идея при работа върху домашен проект е адекватното съотношение между средите В момента една модерна тенденция, която триумфира, е обединяването на различни стаи само в едно, т.е. простият факт на обединяването на няколко пространства прави къщата да подобри организационните си условия и да бъде по-удобна.

Можете ли да си представите къща, която е просторна, удобна и която ви кани да живеете в нея по практичен и прост начин? Интересен пример може да бъде функционалната комуникация между пространствата. Ярък пример може да бъде директната връзка на различни пространства, тоест между входа, кухнята, спалнята и хола-трапезария. Всички перфектно комуникирани за постигане на стабилна връзка в цялата къща. С други думи, естествен стил с открити пространства.

Накратко, за да имате по-широки познания за различните възможности в разпределението на интериори, ние ви представяме добри идеи за разпределение със серия от планове, където можете да видите, основно, различни задачи за организация на стаите.

1

Жена

Етажен план, План, Рисуване, Стая, Къща, Произведения на изкуството, Етаж, Дом, Архитектура, Сграда,

Стаята, която заема най-много място е дневната-трапезария, защото там собствениците прекарват най-много време. Комуникира директно с кухнята, тесен и много дълъг. В противоположния край са спалнята и банята.

2

В Барселона

Квартал, линия, дом, къща, произведение на изкуството, илюстрация, дизайн, план, боя, рисуване,

Оскъдните 47 м2, които къщата има, всички пространства са изненадващо широки. Архитектът с размер на чудо беше интериорният дизайнер Монтсе Доста, отговарящ за декорацията, който реши да направи съжителстващи в едно отворено пространство всички стаи в социалната зона: трапезария, всекидневна стая и кухня.

3

Насладете се на гледките

Линия, паралел, план, правоъгълник, схема, илюстрация, чертеж, квадрат, диаграма,

Това е една от ключовите стаи в къщата, тъй като минава по цялата фасада. Останалата част от пространството е заета от хола-трапезария, спалнята, банята и кухнята, разположени на входа на къщата.

4

Много уютно

Всичко в 100 м2. Кухнята, всекидневната и трапезарията споделят едно и също пространство. Врата свързва го с малко антре, което дава достъп до съблекалнята, основната спалня и банята. Освен това има още една спалня с прилежаща баня.

5

Впрегнат до милиметър

Благодарение на голям вътрешен двор и веранда с кът за сядане. Интериорът е организиран в хол-трапезария, кухня с въже за дрехи и пълна баня.

6

С тераса 20 м2.

Разположена в задната част на къщата, с модификациите тя се превърна в най-универсалната стая, тъй като служи като тераса, трапезария и стая за гости. Следват кабинет, кухня и баня, отделно и хол-спалня.

7

На ярка светлина

След предприемане на реформата, 63 м2 са разпределени както следва: до прозорците хол, а до него спалня. След това банята и накрая трапезарията и кухнята, тези три повдигнати на 30 см над пода.

8

Отворени пространства

Отворено пространство, в което всекидневната, кухнята и спалнята споделят едно и също пространство, обединени с пода. Банята, самостоятелна.

9

Амплитуда в светли тонове

Този апартамент от само 50 м2 изглежда много по-голям благодарение на страхотните си декоративни решения, които му придават собствена индивидуалност. Ключът: светли тонове и добре подбрани мебели.

10

Дилърски салон

Пространството е разпределено между кухнята, вляво от входа, хола с трапезария, двете спални и двете бани.

11

Идеи за декориране

Този апартамент е пример за това как с добри декоративни идеи и правилните мебели можете да превърнете малък апартамент в удобен, модерен и стилен дом. йени

12

Пространство с няколко среди

Кухнята с интегрирана всекидневна, баня и спалня. Всичко е отвън.

13

С добро оформление

Входът води към кухнята и дневната-трапезария, от която се излиза към спалнята. Освен това има съблекалня и баня, до които се влиза от спалнята и хола.

14

Идеи за подновяване

Стените, подът и мебелите на тази къща бяха напълно променени. Също и разпределението, за да стане по-функционално и да се адаптира към текущия начин на живот.

15

Добро оформление

Заедно с облекчението от наличието на голяма тераса с прекрасна гледка към морето и околността, превръщат този ваканционен дом в идеалното място за почивка и релакс по всяко време на годината.

16

В нюанси на синьото

Къщата разполага с кухня отворена към хола, две спални и баня. И отстрани тераса, до която се излиза от хола, а също и от главната спалня.

17

Просторен апартамент

Този апартамент, с неправилен етажен план, е организиран около отворено пространство, което помещава всекидневната, кухнята и кабинета в едно и също пространство и оттам имате директен достъп до банята, спалнята и спалня със скосен таван.

Популярна тема