Как и къде да поставим коледните подаръци

Как и къде да поставим коледните подаръци
Как и къде да поставим коледните подаръци
Anonim

Наближава една от най-вълшебните нощи в годината. Бъдни вечер и Бъдни ден се съревновават с нощта на Тримата крале в илюзията, особено ако вкъщи има деца. Моментът на събуждането и откриването на подаръците, които ни е оставил Дядо Коледа е уникален. Да закусиш, отваряйки подаръци и да се насладиш на изненадата е най-добрата награда за една година работа или обучение. Така че къде и как ги представяте е много важно. Има много начини за поставяне на подаръци и със сигурност във всяка къща имаме свой собствен ритуал: в чорапи, в обувки, на камината, под елхата… или на масата.

Как да поднесете подаръците така, че да предизвикат сензация? Ето няколко забавни предложения, които ще оставят всички без думи.

Ключове за избор на перфектния подарък. Размерът или цената на подаръка не са важни. Важното е да запомните любимите хора и да персонализирате всеки детайл. Ако планирате да поръчате онлайн, уверете се, че пристигат навреме. Използвайте украшения за дървета, за да украсите подаръци; Съберете ги в контейнери, ако сте голямо семейство и не забравяйте да добавите етикети, за да избегнете грешки! Присъствието е много важно и затова, ако искате да изненадате децата, семейството и приятелите си тази Коледа, не пропускайте тези красиви идеи и съвети за опаковане на подаръци. Ще ви хареса!

Има къщи, в които се раздават подаръци по време на вечерята на Бъдни вечер. И тази идея е добра, когато много от вас се съберат и си разменят подаръци или невидим приятел. Но за семейните подаръци обичайното нещо е да ги оставите през нощта на 24 декември и да ги отворите всички заедно на следващата сутрин. А ако вкъщи има деца, уверяваме ви, че ще ги отворите преди закуска.Илюзията за деца не чака…

1

Къде да сложа подаръците?

поставяне на коледни подаръци

Всеки има различно място: под елхата, на диваните в хола, върху масата за хранене… няма значение къде ги поставяте, важното е околната среда е украсен с коледни мотиви.

2

Дърво на подаръците

поставяне на коледни подаръци

Смееш ли? Харесваме това предложение от Blaubloom. Става въпрос за поставяне на подаръци един върху друг, образувайки второ коледно дърво. Истински, нали? Използвайте етикети, панделки, коледна украса, стикери… всичко, което имате под ръка, за да украсите вашите подаръци.

3

И не забравяйте торбичките с въглен

поставяне на коледни подаръци

Всъщност въгленът ще бъде за смях и добър начин да сложите бонбон в устата си. Да, купете захарни въглища. Атмосфера на IKEA.

4

В чорапи

Запазете добре осветено и топло място за Дядо Коледа и Тримата мъдреци, за да могат удобно да оставят подаръците и да оставят малко храна, за да могат да възстановят силите си. Чорап (16,97 €), чиния (14,14 €), чаша (7,92 €) и подаръчна торбичка (3,96 €), от колекцията Holly & Berry, от www.sophieallport.com

5

Магически контейнери

Ако сте много вкъщи или просто е възможно Дядо Коледа и Тримата мъдреци да са щедри, може би е добра идея да поставите ракла или куфар, за да улесните работата им. Кой знае! Ежедневен куфар (€200/3) и рамка за снимки Lace (€30); от Affari.

6

Напълнете торбата с подаръци

Представете всичките си подаръци в чувал. От Blaubloom.

7

чантата на Дядо Коледа

Ако подаръкът е обемист, поставете го в чул. От Blaubloom.

8

Традиционен, около дървото

Поставянето на подаръците около елхата, освен че е най-разпространената формула… толкова е декоративно! Както в това изображение на SØstrene Grene. Ако искате да придадете динамика на композицията, облепете всяка с различна хартия и панделка и ще успеете!

9

В плетени кошници

Ако искате да следвате традицията и изберете да поставите подаръците под елхата, напомнете на цялото семейство да остави обувките или чорапа си наблизо. Parlane Potted Tree (€220), Willow Wreath (€26,95) и Star Baskets (€269/2).

10

В кошници от растителни влакна

Вие ли сте от онези, които обичат реда? Тази система е перфектна. Ще имате две решения: вашите подаръци се събират и оживяват всеки ъгъл на къщата ви с модерни аксесоари като сламени кошници, трева еспарто и др. От английския двор.

11

С естествено докосване и много елегантно

Направете "натюрморт" от опаковки с хартии в една и съща цветова гама, като този пример от Tenvinilo, и ги завържете с връв, като добавите стрък зеленчук към него… Супер деликатен.

12

Интегриран в декорация

Като още един елемент, подаръците са прекрасни като част от коледния реквизит. На тази снимка те са били "камуфлирани", като са били окачени на оригинална закачалка за дрехи от Green Gate, заедно с топки, сърца и шишарки с листа от падуба.

13

До камината

Вижте колко красиви са тези две симетрични композиции от Maisons du Monde: отдолу подаръците, подредени в кула, а отгоре набор от свещи с различни размери. Ако нямате камина, преместете тази идея на рафт, ниска маса…

14

Изненадайте ги на масата!

Неочакваните подаръци са най-добрите. Възползвайте се от семейна закуска или хранене, за да оставите детайл в чинията за всяка вечеря, като предварителен преглед на това, което предстои. Те ще бъдат възхитени от вашата инициатива! Порцеланова купа, украсена с празнични гъски, от www.annabeljames.co.uk (€20, €30).

15

Смесете ги с малко от всичко

Когато имате деца вкъщи, "скрийте" опаковките в различни контейнери и ги смесете с коледна украса, вълнението ще бъде максимално при търсенето им! Идея от Maisons du Monde.

16

И в кутия изненада…

Ако подаръкът ви е малък, скрийте го в голяма кутия, пълна с шишарки и коледни топки. Идея от Bemz.

17

Цяло червено

Заложете на цвят и редувайте хартии с различен дизайн, чанти и кутии. Тази червена среда е предложение от IKEA.

18

Подаръци на място

Тази година не крийте подаръците и ги направете част от коледната украса. Поставете ги, да, добре опаковани, за да поддържате магията в различни ъгли на стаята: на пода, върху мебел, в контейнери за съхранение или окачени на стенен гирлянд.Малките ще издържат ли без да ги отворят? Метална кошница, от House Doctor (€55).

19

Натрупани

Добър вариант е да вземете картонени кутии и хартиени торбички с различни размери според размерите на подаръка или по-големи… за объркване. Изхвърлете пластмасовите, околната среда ще ви благодари! Опаковка за подарък (6,70 €/ролка), ленти от тиксо (от 10,40 €/4), декоративни звезди (3 €) и етикети (от 1,60 €/3); всичко, от Blaubloom.

20

ИЗИСКНАТО

Поставете инициала на името на човека, който ще го получи и залепете звездички или друг коледен мотив. Хартия в Depapel. Роза за продажба в Almacenes Pontejos. Писмо във Вердекора.

21

FLIRTY SACK

Застъпете няколко листа тишу хартия, съберете всички ъгли заедно и завържете с панделка. Хартия и тиксо в Depapel. Орнамент за продажба в Almacenes Pontejos.

22

МНОГО ЕСТЕСТВЕНО

Отдадени сте на околната среда? Използвайте естествени материали. Рециклирана хартия от Depapel. Естествена панделка еспарто, за продажба във Вердекора.

23

С БУТОНИ

Украсете опаковката с тясна панделка и я прокарайте през дупките за копчета. Хартия, от Depapel. Лента в Almacenes Cobián. Седефени копчета от Almacenes Pontejos.

24

Няма нищо по-вълнуващо от това да видиш, че най-добре опакованият подарък е твоят.

Но ако не се смятате за майстор или просто нямате време да се занимавате с тиксо и хартия, винаги можете да се обърнете към някои хубави хартиени торбички. Декорирани чанти: синьо и розово с феи, в Depapel и бяло, с коледни мотиви в Los Peñotes.

25

ДЕКОРИРАНИ КУТИИ.

Вземете кутиите, които сте забравили, и ги покрийте с красива хартия. Тази е от магазин Depapel. За да го запазите затворено, обградете го с панделка и го увенчайте с хиляди цветни пръстени. Цветни панделки.

Популярна тема