20 Книги за декорация и дизайн, които да подарите за Коледа

20 Книги за декорация и дизайн, които да подарите за Коледа
20 Книги за декорация и дизайн, които да подарите за Коледа
Anonim

Книгите за декорация и интериорен дизайн са удоволствие,и много пъти стават предмети за колекционери. Направихме селекция от нашите любими, за да можете да превърнете дома си в мястото, което винаги сте искали.

Разхождаме се из домашни среди по света, за да научим как да реформираме, организираме дома, да мечтаем за по-голяма къща или да се вдъхновим от атмосферата, с която се наслаждаваме, когато разлистваме страниците на тези превъзходни копия. Това са книги за интериорен дизайн, написани от експерти и креативни умове, много от тях лидери в промените, които преживяваме в начина, по който живеем в домовете си.Тези екземпляри са идеални за справка и държане под ръка на нощното шкафче, но също така освежават библиотеките, така че ви препоръчваме да прегледате 20-те най-добри рафта за поставяне на книги в хола.

Ще намерите също така истински библии на декоративни стилове, като скандинавски, арт деко или винтидж или страхотни примери с най-дръзката архитектура в градска или по-селска среда. Ще намерите функционални съвети, изненадващи предмети от ежедневието, тенденции в опаковането и много интелигентни предложения за подобряване и оптимизиране на пространството и създаване на топла и емоционална атмосфера.

Те са книги, които трябва да се разглеждат и четат, да се преглеждат отново от време на време, само за удоволствието да наблюдаваш красотата. Това е естетическа вселена, в която всички бихме искали да се изгубим. Тези книги ни карат да пътуваме с въображението си, да затворим очи, удобно в нашия ъгъл за четене и да изследваме внимателно плана на нашата всекидневна, за да се опитаме да възпроизведем дизайнерските мебели, които току-що видяхме в тези фантастични оформления на страниците.Те са амбициозни книги за декорация, но ще намерите и много практична литература, за да можете да промените облика на къщата си днес.

Цвят в интериорния дизайн

34, 34 €

Каним ви на пътешествие из цветния свят, за да откриете как тоновете и нюансите преобразяват домовете ни. Цветът в интериорния дизайн преминава през всички цветове, от бяло до черно.

Най-добрите дизайни на опаковки

€57,00

Издателство Taschen представя The Package Design Book 6. Светът на дизайна е чисто творчество, както се вижда от повече от 500 произведения от повече от 45 държави, присъстващи на шестото издание на конкурса Pentawards 2019 и 2020

PHAIDON PRESS LIMITED

Топ 100 брилянтни дизайнери

105, €40

Следвайте иновациите в интериорния дизайн днес с най-добрите съвременни интериорни дизайнери в света, написани от Доминик Бредбъри за Phaidon Publishing. Открийте 100-те най-влиятелни дизайнери на този geberacuñibm ta cibsagradis, Научете как да украсите къщата си

€18,00

Фрида Рамстед разбива много практични съвети за преобразяване на дома ви с книгата си Чувствайте се комфортно у дома: Научете се да декорирате и подобрявате пространствата в дома си от Zenith Original. Ще знаете, че малките промени са в състояние да трансформират среда, както и как да разграничите пространствата според тяхната употреба.

80 десетилетия интериорен дизайн

75,96 €

Това сензационно изследване е написано от Доминик Бредбъри, автор на повече от 20 книги за архитектура, дизайн и интериорен дизайн.Атласът на интериорния дизайн представя повече от 400 пространства, обхващащи 9 континентални региона и повече от 50 държави, от 1940 г. до днес.

Gest alten

Клавиши в скандинавски стил

45,00 €

Ако харесвате скандинавска декорация, със семпли линии и отворени пространства, ще се насладите на това копие: Скандинавски мечти: скандинавски домове, интериори и дизайн: Том 2, от Die Gest alten Verlag. Ще видите ослепителни примери за интериорен дизайн, архитектура и дизайн, показващи богатството на съвременните северни пространства.

Редекорирайте дома и живота си

25, 95 €

Реалистичен изглед на декорацията. София Лоренцо Олмедия разказва опита си като лайф коуч и споделя съветите си като експерт по организация и ново начало.В книгата Проектирайте и организирайте къщата си по практичен начин ще преминете през проста декорация, с ресурсите, които имате в ръцете си, за да преобразите дома и интериора си.

Кларксън Потър

Бестселър

44,00 €

Бестселърът винаги привлича вниманието, така че може да искате да разгледате страниците на Clarkson Potter's Made for living: Колекция интериори за всички видове стилове. Следвайте тенденциите в интериорния дизайн и стиловите тайни в повече от 250 снимки, които можете да копирате, за да придадете нов облик на дома си.

Редакционна статия на Густаво Джили

За да научите интериорен дизайн

33, €25

Това е второто разширено издание на книгата Интериорен дизайн. Наръчник, написан от Франсис Д. К. Чинг и Корки Бингели.Това е визуално въведение в интериорния дизайн, допълнено с проектни чертежи, идеално за студенти или любопитни читатели, които обичат интериорния дизайн.

MONSA

Винтидж стил

17,95 €

Може да е библията на ретро декорацията. В Vintage home renovirment от Monsa откриваме вкус към опазването и идеята, че устойчивостта означава възстановяване на предмети, материали и мебели от миналото, за да им се даде нов живот.

Най-добрите къщи на плажа

37,95 €

Много емоционална книга, която ще искате да преглеждате от време на време. Съвременните къщи край морето на Phaidon's Living by the Oocean е колекция от зашеметяващи къщи от цял ​​свят, елегантно проектирани и красиви, разположени срещу морето.

Taschen Deutschland GmbH

Топ 100 илюстратори

€50,00

Илюстрациите заливат живота ни и придават цвят на ежедневието ни. Присъства в модата, опаковките, а също и в декорацията, под формата на щампи, винил, щампи… Книгата Илюстраторът: 100 най-добри от цял ​​свят ни запознава с най-блестящите илюстратори на десетилетието. Многоезично издание: английски, френски и немски.

KONEMANN / H.KLICZKOWSKI

Арт Деко

37, €15

Издателство Konemman публикува тази монографична книга на писателя Маркус Хатщайн. Art Déco преминава през това движение, което белязва естетиката между 1920 и 1940 г. То се превръща в стил на живот и изкуство, в търсене на модерност, индустриален дизайн и функционалност. Ще ви харесат повече от 500 илюстрации за архитектура, мода, реклама, ежедневни предмети или транспорт.

GRIJALBO ИЛЮСТРИРАН

Реорганизирайте къщата и живота си

16, €90

Това е много практично издание, с идеи да подредите ума си и пространствата, които обитавате, благодарение на професионалния организатор Lu Wei. Забравете хаоса в спалнята или банята, научете се да управлявате дома си, чрез повече от 300 илюстрации със страхотни трикове. Книгата A home to live: Reorganize your house and, the way, your life е от издателство Grijalbo

TIKAL

Идеи за мини апартаменти

10, €40

Ако живеете в малък апартамент, трябва да научите трикове, за да оптимизирате пространството и да декорирате добре всеки метър. В книгата 200 идеи за мини-апартаменти на издателство Тикал ще намерите решение на много от съмненията си да се насладите на първия си дом.

PHAIDON PRESS LIMITED

Цветовете на цветята

28, €45

Дизайнерите Darroch и Michael Putnam ни показват 175 цветни аранжировки, предназначени да се научат как да съставят цветни комбинации с цветови схеми. В книгата Цветя: теорията на цвета ще намерите речник, а също и най-добрият инструмент, за да направите свои собствени букети за декориране.

Phaidon Press

Къщата на вашите мечти

37,95 €

Любителите на архитектурата ще се насладят да прелистят страниците на книгата: Живот в природата: Съвременни къщи в естествения свят, от Phaidon. Това е копие, посветено на архитектурата, интегрирана в грандиозни природни пейзажи, с прекрасни къщи в двадесет различни страни.

Taschen Deutschland GmbH

Тези къщи!

34, 33 €

Вие ни разбирате, на тези страници ще се научите да летите и да визуализирате себе си в къщите на други хора. Интериори сега! Тя е от издателство Taschen и е типичната дизайнерска книга, която обичате да имате под ръка в хола си. Мечтайте с тези чисти и перфектни интериорни дизайни от списание и уловете тенденциите, които винаги триумфират в декорацията.

Конкретни книги

Наръчник за интериорен дизайн

19. €84

Наръчникът за интериорен дизайн е книга от Фрида Рамстед, скандинавски консултант, специализиран в интериорния дизайн. Те са много полезни идеи за всеки, независимо от вкуса му за мебели или личния му стил. Книгата е издадена от издателство Particular Books.

Gest alten

Къщи сред природата

35,00 €

Останете диви: Хижи, селски бягства и възвишена самота е изключително вдъхновен брой от Gest alten. Това е най-добрата селекция от къщи на дървета, хижи, плаващи къщи, юрти, овчарски колиби и типи в цяла Европа.

Популярна тема