Кухня в ябълково зелено и кафяво

Кухня в ябълково зелено и кафяво
Кухня в ябълково зелено и кафяво
Anonim

В тази кухня, около 20 м², е монтиран полуостров, който се използва като зона за готвене и барплот за закуска. Освен това с него пространството за съхранение се увеличава. Цветовете: киселинно ябълково зелено и трезво и модерно венге кафяво.

В декорацията на тази кухня е избран дързък цветови контраст между шам фъстък зеленото на стените и тъмното покритие на мебелите. За да не тежи комплектът, горната и предната част са направени от бял синтетичен материал.

Стоманените уреди се вписват в модерната мебелна естетика.

Кухня, проектирана от интериорния дизайнер Maite Guillén, с мебели Kenya от Donna Cocinas. Табуретки, от Там Там.

1

Домашни уреди

кухненски остров в ябълково зелено и кафяво

Фурните и хладилникът са монтирани в модули с врати за оптимизиране на пространството. След това бяха добавени долната мивка и съдомиялната.

2

Пожарна зона

кухненски остров в ябълково зелено и кафяво

Готварският плот е монтиран на остров между двете врати за достъп до кухнята.

3

Работният остров

кухненски остров в ябълково зелено и кафяво

От страната, която съвпада с керамичния плот, той беше допълнен с големи модули за чекмеджета, които умножават пространството за съхранение; от друга, конзолният плот се използва като бар за закуска.

4

План на кухнята: План на етажа 26,87 m²

  1. Зоната на мивката и съдомиялната машина бяха монтирани до прозореца. Два шкафа от пода до тавана бяха поставени в L-образна форма, хладилникът, микровълновата и фурната, последните две в колона.
  2. Пространството, което беше оставено свободно между двете врати, тази, която води към кухнята и тази, която води към градината, беше запазено за организиране на ежедневна трапезария.
  3. Плотът беше поставен на остров с ниски шкафове и поставен успоредно на мивката, за да образува удобен работен триъгълник за улесняване на задачите. 4. Шкафове, рафтове и килер съставляват голямата зона за съхранение, която се простира от вратата до фурните.

Популярна тема