20 добри идеи, за да поддържате бюрото си подредено

20 добри идеи, за да поддържате бюрото си подредено
20 добри идеи, за да поддържате бюрото си подредено
Anonim

Ако трябва да работите от разстояние и трябва да настроите домашния си офис, поддържането на ред и използването на пространството е от съществено значение. Запишете ключовете, за да избегнете хаоса.

Как да имаме функционален офис: ключове към успеха

  • Подредете, ще работите по-добре. Безпорядъкът на работното място разсейва, губи време и дори може да доведе до стрес. Докато ясната маса ви помага да се съсредоточите и ви прави по-продуктивни. Поради тази причина трябва да имате предвид само това, от което наистина се нуждаете, за да вършите работата си. Не трупайте неща, които никога няма да използвате.
  • Организирайте. Анализирайте внимателно какъв тип предмети и какъв материал трябва да имате и потърсете функционални мебели и решения за съхранение, които отговарят на вашите нужди. Изхвърлете всичко, което не ви трябва, оцветете и етикетирайте нещата, за да можете лесно да ги намерите.
  • Незаменим. В края на деня проверете бюрото си, възползвайте се и изхвърлете хартиите, които са ни полезни, изпразнете кошчето за боклук и почистете бюрото. По този начин ще имате всичко перфектно на следващия ден и ще ви бъде много по-лесно да поддържате ред ден след ден.

Дръжте дневен ред или бележник за бързи бележки и химикал под ръка. Използвайте декоративна кутия, за да ги съхранявате. Също и малките: Въпреки че взимането не върви с тях, трябва да им помогнете. Поставете поднос и държач за моливи на масата им, за да могат да подредят своите кубчета, ножици и бои, когато вече няма да се използват.

Поръчайте и на работния плот на компютъра

Все по-често се запазват извлечения и фактури в цифров формат. Като намалите хартията, вие печелите място. В този случай компютърът е вашият най-добър съюзник. Но не затова трябва да пренебрегвате себе си. Разпределете документите в добре идентифицирани папки и правете резервно копие от време на време.

Връщането от ваканцията в офиса може да бъде много трудна и трудна задача, ако всичко остане същото. Усещането, което умът ви възприема, е, че ваканциите ви са зад гърба ви и вие отново сте тук, седейки на онова скучно място, където прекарвате осем дни на ден… Избягвайте това с някои прости трикове, които помагат повече от рутината ви на организация, така че умът ви да бъде положително предразположен да работи чрез ред.

Как? Може да се запитате… Е, промяна на някои детайли, които правят вашето работно пространство ново, като например смяна на кутиите за моливи или тавите за листове. Този прост жест ще предизвика вълнуващи и положителни промени в ума ви, които ще ви накарат да се върнете към дейността си с много повече енергия.Тръпката от ново място, помниш ли? Е, нещо такова… адаптирано към завръщането на празниците.

Ремонтирайте саксии с моливи, за да увеличите мотивацията чрез това, което възприема умът ви, изберете място за съхранение на стена или сменете ръба на дъската си с скрин с чекмеджета са някои от идеите, които предлагаме на тези, които седят на бюрото или офиса си работата или ученето не е скучно занимание.

1

Тези малки неща

подредено бюро стъклена маса

Поставете химикалки и моливи в кутии или калъфи. Проверете тези, които наистина могат да се използват, и изхвърлете износените. Използвайте органайзери с разделители за кламери, ластици и щипки и тави за писма и документи. От Хабитат.

2

Черно и бяло

бюро

Този хроматичен бином подчертава усещането за ред на бюрото. С добър рафт можете да имате по-ясна маса.

3

Малко, но стилно бюро

малко стенно бюро

Мястото ви е малко? Намерете подходящ ъгъл, за да поставите мини бюро, което ви позволява да разполагате с компютъра и някои материали. стената, като тази от La Redoute, или folding, пасват навсякъде и можете да ги вземете след работа, като са част от декорацията.

4

Големи съюзници: рафтовете

Ако за вашата работа имате нужда от повече място за съхранение на файлове или планове, рафтовете или чекмеджетата ще бъдат от голяма полза. Използвайте шкафове за файлове, кошници или кутии за съхранение, за да имате всичко перфектно класифицирано, ще спестите време. От Car-Möbel.

5

Вертикален ред

Съхранявайте материала, който използвате по-рядко, в чекмеджета и покажете какво използвате най-много. Кабели, зарядни устройства… панели, перфорирани с контейнери, като този от Ikea, ще ви позволят да организирате всичко и да имате достъп до тях с единично движение.

6

Поръчка на стената

Ако хаосът ви кара да се отчайвате, ще ви звучи познато, че разхвърляната маса се равнява на хаос в ума ви, който е трудно да разгадаете. Голяма част от този проблем може да бъде решен чрез промяна на формата на съхранение. Ако бюрото ви е малко, забравете да го напълните с кутии и кутии отгоре и изберете да го окачите на стената. Оставете масата си чиста за вашия компютър и вашия дневен ред и поддържайте всичко подредено, добре съхранено, видимо и разположено по възможно най-практичния начин.

7

Бутилки и буркани

Не само малки стенни рафтове можете да дръпнете, за да поддържате бюрото си чисто. Изберете „Направи си сам“като този: куп стъклени буркани в стил Mason Jars, поставени на стената, за да съхранявате всичките си аксесоари за бюро. Идеално, нали?

8

Сгъване

Мислили ли сте да промените поддръжката на вашата дъска? И не, нямаме предвид смяната на краката с магарешки или обратното. Имаме предвид нещо много по-практично като функционален скрин с чекмеджета за съхранение на листове, тетрадки, тетрадки, сметки…

9

Черна дъска в офиса

Магнетизиран, класически за писане с цветен тебешир тип Веледа, за рисуване с маркери или корково пано. В работната зона той е декоративен и практичен аксесоар едновременно. От Cath Kidston: шкафове за документи (11 евро всеки); чаша (€22); тетрадки (от €6) и химикал (€10).

10

Бележникът, основен

До телефона, в чекмедже в коридора или в кухнята. Бележникът е основна част от всеки дом.Дръжте го под ръка за бърз достъп, когато възникне нужда. Това включва забавни, ободряващи съвети. Notepad от Mr Wonderful, цената му е €9.

11

Покажете вашите бележки

Че изпълняват функцията си. След като навлезете в рутината на ежедневно разглеждане на вашия бележник или бележник, никога няма да пропуснете нищо. Но все пак за срещите, които не бива да забравяте, поставете напомнянето на видно място и върху ярка цветна хартия.

Clip house, от Tiger (€1).

12

Пишете писма отново

Ако познавате пристрастени към канцеларски материали, ще ви хареса тази кутия с 20 карти и пликове,украсени с изображения, които очароват. Комплект Shabby Chic Inspirations от фирмата An Angel at my Table ще вдъхнови най-добрата ви проза.

13

Поръчайте своя калъф

Кой не е подреждал цветните си моливи в моливник, когато е ходил на училище? Върнете си една от онези дървени кутии, където са били държани химикалките, за да имате под ръка подреден начин тетрадка или блокче с бележки и няколко химикалки.Този калъф е от фирмата An Angel at my Table.

14

Добре декорирано бюро

Външният вид на нашия артборд влияе върху мотивацията за започване на задача. Ето защо е важно да се грижите за украсата на района и още повече да го поддържате. Потърсете координирани аксесоари, ежедневна лампа и добавете детайли, които го персонализират. Снимка от Fann. Бутилки, от Винсон. Шарнирна кукла, от VTV.

15

Добре организирани бюра

Кутиите с отделения са идеални за поддържане на удобни и видими канцеларски материали. Така че винаги знаете къде да отидете, когато имате нужда от тях: ножици, линийка, химикалки, моливи, листове, телбод… Този цветен дървен органайзер е от фирмата Hübsch Interior (€24).

16

Организирайте седмицата

Понеделник, вторник, сряда… и така нататък до седем колони за всеки от дните от седмицата. Ще разберете как сте го структурирали с един поглед. За най-педантичните или за невежите по природа този органайзер ще бъде вашето спасение.

Mr Wonderful Седмичен органайзер (€10)

17

Добавете магнити към бюрото си, за да организирате бележките си

Избягвайте да имате множество бележки, разпръснати по хладилника или на масата. Вземете си седмичен дневен ред, в който записвате всички задачи. С един поглед ще видите как сте организирали седмицата.Изберете магнетизиран модел и го поставете на панел или на хладилника заедно с няколко сладки фотомагнита. Това са от House Doctor.

18

Пътен дневник

Само замислен за организирани пътуващи,тези, които прекарват часове в събиране на информация за мястото, което ще посетят по време на бягство, ресторанта, където се хранят или ъгъла, който трябва да да не се губи. Този дневник за пътуване Traveloungue от фирмата Vinçon (€27,15) ще бъде вашият дневник.

19

Практични и декоративни детайли

Организирането на задачи ще бъде по-забавно със задължителен комплект, състоящ се от ножица, държач за лента и телбод.Ако възнамерявате да ги оставите на място, не ги омаловажавайте на бюрото си. Изберете цветни дизайни, като тези на фирма Petrus, или потърсете в канцеларските магазини за забавни фигури, като тези на изображението.

20

Рециклирайте отделни парчета

Да имаш малка работилница или студио е мечтата на всеки, който обича хобито си. Това е мястото, запазено за вас, където времето лети, а също и идеалното място за поставяне на вашите справочници. Какво по-хубаво от това в старо стълбище, реставрирано и превърнато в книжарница. Фотьойл, от Nordal.

Популярна тема