Идеи за организиране на вашия център за пране

Съдържание:

Идеи за организиране на вашия център за пране
Идеи за организиране на вашия център за пране
Anonim

Домашното благополучие основно се измерва с два компонента: хигиена и организация. Като общо правило, слагаме перални машини почти всеки ден и гладим, за да се грижим за имиджа на дрехите. За да направите това, нищо по-добро от това да активирате място изключително за тези функции и да го декорирате, както заслужава. Затова ще научим някои идеи за организиране на вашия център за пране.

Разпределението на различните уреди, дъската за гладене или кошниците за съхранение може да поддържа подредено и добре обмислено планиране.В действителност такова място е просто функционално и ние ще го използваме спорадично и частно; но можем също така да приложим някои естетически формули, които са привлекателни.

La разпределение: ред и съгласуваност

В перално помещение ще поставим уреди като пералня или сушилня, по същия начин, по който ще ни трябват големи повърхности за гладене или къде да съхраняваме дрехи. Според размерите на помещението това ще бъде разпределението; обаче трябва да имаме предвид, че в крайна сметка всичко зависи от прилагането на здрав разум и пестенето на пространство,дори ако зоната за пране е споделена с баня или кухня.

Прилагането на ред и съгласуваност на място като това е основно и елементарно. Хубаво е всичко да е готово на мястото си и под ръка. Разстройството е свързано с мръсотия, което можем да считаме за проблем, който в дългосрочен план може да се отрази, като се има предвид, че за да поддържате пералното помещение в ред, хигиената трябва да е на първо място.

Мебели за организация

Вътрешната организация може да бъде разпределена по следния начин: зона за пране, където са разположени пералнята и кошовете за пране, и зона за гладене с достатъчно пространство, за да можем развиват се без проблеми. В този смисъл трябва да оборудваме рафтовете с кошници, които ни помагат да поддържаме реда у дома.

Когато отиваме да перем, искаме да се погрижим за дрехите и всичко да е добре подредено с функционални рафтове, шкафове или скринове, които могат да се съхраняват всякакви неща. Много пъти имаме нужда от аксесоари, които осигуряват комфорт и са полезни за благополучието.

По същия начин, по който организираме пералното помещение, то може да бъде декорирано така, че след като влезем в него, да почувстваме, че всичко е обгрижено и в оптимални условияЗа да имате по-ясни представи как да организирате и да получите страхотна пералня и стая за гладене, представяме няколко приложими примера във вашия дом, които ще ви помогнат да не изпаднете в абсолютен хаос.

1

Аксесоари, подходящи за пране

Рафт, Мебели, Рафтове, Стая, Къче, Маса за повиване, Клетка,

Потърсете декоративни решения, които допълват стаята за гладене и улесняват задачата ви. С композиция като тази на изображението ще можете да организирате прясно изгладени чисти дрехи, както и ароматизирана вода, размери и други продукти, необходими за гладенето.

2

Площ на желязото в един квадратен метър

Розово, Рафт, Мебели, Стая, Материални свойства, Чекмедже, Маса, Интериорен дизайн, Рафтове, Скрин,

С модулни системи за съхранение, като тази от Ikea, всяко малко, загубено пространство се превръща в ъгъл, където можете да подредите дрехите, очакващи гладене или някои аксесоари за кърпене и домашна работа.

3

Зона за пране и гладене в кухнята

Стая, Мебели, Интериорен дизайн, Розово, Завеса, Рафт, Под, Перално помещение, Шкаф, Баня,

Скрит зад завеса, цял свят, посветен на чистото пране. Възползвайте се от вдлъбнатина в стената в кухнята, близо до пералнята, и се възползвайте от вертикалния капацитет за съхранение. Системата Antonius, продавана в Ikea, ви улеснява да композирате с модули за рафтове или чекмеджета, за да подредите правилно гардероба.Всички добавки са от серията Skubb.

4

Интегриран в банята

Липсата на място понякога налага поставянето на пералнята в банята. Импровизирайте сладка зона с рафт, който ограничава зоната, запазена за грижа за дрехите. Открит склад от бреза Molger от Ikea ($49,95).

5

Промишлено пране

Нуждаете се само от стена, за да организирате зоната за пране и гладене. Какво не бива да липсва? Пръчка за окачване на прясно изгладени дрехи или дрехи, които трябва да изсъхнат на закачалка, за да не се оформят. Не трябва да забравяме, че е необходимо да поръчате рафтовете и да имате мрежести чекмеджета. Композиция, направена със системата Elfa, за продажба в Howards Storage World (720, €15).

6

Оформлението на желязната стая

Подгответе правилно въжето за дрехи с предна част, която интегрира пералнята, мивката и шкафа за продукти за пране. Ако имате вентилация, можете да поставите няколко линии на стената, за да закачите дрехи в дъждовни дни.Разгледайте разтегателните дизайни на Brabantia, ще намерите идеалното решение. Винаги дръжте дъската и ютията си под ръка със стойка за стена.

7

Украсете зоната за гладене

Погрижете се за декорацията на пералното помещение като всяка друга стая. За да направите мебелите по-привлекателни, рамкирайте ги с цветни тапети или пластмасова боя. Неутралните тонове и гамата от синьо и зелено предават усещане за свежест и чистота. Изберете материали, устойчиви на влага.

8

Подредете дрехите в колона

Когато става въпрос да извлечете максимума от измервателните уреди, трябва също да изострите въображението си Неизползван отвор тук се превръща в ъгъл, където можете да организирате кошниците за пране. Завеса или щора от тавана прикрива тяхното присъствие и ви помага да подредите дома си със стил. От Ikea: кошчета Sortera с капак (от €7,99).

9

Зона, запазена за пране и гладене

Лукс е да имаш външна стая, за да го разпределиш изрично за пране, шиене и гладене. Нито един детайл не липсва в тази капризна среда, разпределена в няколко зони: мивка, пералня и сушилня, дъска за гладене и склад. Това е проект на Deulonder за Casa Decor Barcelona 2011.

10

Аксесоари за скара

Прекарайте известно време планирайте по-добре вашето пространство с най-подходящите аксесоари. Не мислите ли, че домашните дрехи заемат много в шкафовете? Тук кърпите са подредени в мрежести кошници, а прясно изгладените чаршафи и покривки за маса в закачалка за панталони.

Популярна тема