12 съвета за организиране на интериора на килера

12 съвета за организиране на интериора на килера
12 съвета за организиране на интериора на килера
Anonim

Добре организираният дрешник е синоним на ред и благополучие. Когато отворим вратите му или влезем в съблекалнята и намерим всичко на мястото си, ние изпитваме множество положителни и приятни усещания, които ни помагат да се чувстваме добре. Затова, ако искате да сложите край на хаоса и безпорядъка, ние ви показваме 12 съвета за организиране на интериора на килера.

Нашата къща е пространство, за което трябва да се грижим. Един от най-големите проблеми, от които страдаме, е бързането и липсата на време. Това е свързано с неглижиране, което предполага неорганизация и липса на грижи в интериора. В края на краищата ние сме тези, които страдат, оттук и необходимостта да отделим известно време, за да подредим гардероба правилно.

Защо да организирате гардероба добре?

Целта на подреждането на дрешника е основно да се възползвате от пространството и винаги да имате дрехи под ръка Оценява се да намерите ризите закачени и изгладени винаги имайте ги на разположение и дори бельото е сгънато и спретнато подредено във вътрешните отделения.

Простият факт да имаме добре организиран гардероб ни позволява да приспособим интериора към нашите нужди Лесно е да изпаднем в бъркотия и да поставим всяка дреха на различни места, смесете всичко и след като не намерите нищо на вашия сайт. За да избегнете това, за предпочитане е да сте внимателни и да имате добре организиран гардероб.

Усещането, което изпитваме, когато намерим всичко на мястото му, е положително Кара ни да се чувстваме добре и ни успокоява,по такъв начин, че всичко е въпрос на поддържане на навик да сте подредени и винаги прилагайте тези трикове, за да имате чист килер.Това не е просто функционален проблем за съхранение на дрехи, това е нещо, което ни помага да бъдем добри със себе си.

Подредена къща за ежедневието

Няма съмнение, че ако поддържаме дома си в ред всеки ден, ще се чувстваме по-комфортно. Влизането в спалнята всеки ден и виждането, че всичко е организирано, е чудесно нещо. Поради тази причина гардеробът играе важна роля, затова трябва да му обърнем нужното внимание, тъй като е лесно да изпаднем в безпорядък, ако не поддържаме здравословни навици, особено в детските гардероби.

Вътрешността на гардероба предлага много възможности. Има отделения с различни размери и достатъчно място за съхранение на всякакви аксесоари и дрехи, от ризи и рокли до обувки и чанти. Препоръчително е да поставите добър голям гардероб, който предлага максимална наличност и пространство.

В случай, че имаме декорирана съблекалня, става въпрос за прилагане на същите формули.Няма значение дали имаме вграден гардероб или той е свободен в стаята; просто трябва да сме наясно с възможностите, които ни предлага, стига да знаем как да управляваме всички възможности, които ни предлага. Ако искате дрехите ви да са в най-добрите условия, това е време е да се запознаете с някои интересни трикове за организиране на гардероба. Те са от съществено значение за ежедневна употреба!

1

Отворено

Стая, Стелаж, Рафт, Дрешник, Закачалка за дрехи, Интериорен дизайн, Гардероб, Колекция, Шкаф, Аксесоари за дома,

Ако имате място, можете да създадете съблекалня по мярка с модули, които се адаптират към вашите нужди. Тази, в бял меламин, съчетава чекмеджета, изтеглящи се рафтове за обувки, фиксирани рафтове и подвижни, барове (фиксирани и хидравлични) и ъглови; в 0,90 х 2,30 х 0,55 х 2,50 м в Depalo.Аксесоари и облекла от Uma Cuero, Sisley, Benetton, Pedro del Hierro, Cortefiel, Farruxt и Samsonite.

2

Наклонена черта

Стая, Риза, Яка, Закачалка за дрехи, Рафтове, Колекция, Рафт, Аксесоари за дома, Гардероб, Моден дизайн,

Използвайте за окачване на дрехи, които не трябва да се мачкат, като например якета. В същия модул можете да комбинирате къс бар с рафтове за съхранение на пуловери, чанти… От Depalo: бар 50 см и рафт 30 х 60 см. Аксесоари и облекла от Uma Cuero, Antonio Miró, Moschino, Geneviève Lethu и Piamonte.

3

Рокля

Колекция, Кутия, Рафтове, Картон, Рафт,

Ризите и тениските могат да се съхраняват сгънати. Но избягвайте да го правите на високи рафтове, защото ако натрупате твърде много, собственото им тегло в крайна сметка ще ги набръчка. В идеалния случай поставете две или три дрехи на рафтове с височина около 20 см. Дъбов модул с възможност за включване на кутии за ризи; в 94 x 50 x 64 cm във Верди.

4

Рафтове

В споделените дрешници те са добър вариант за класифициране на дрехите, които принадлежат на всеки човек и избягване на „нахлувания“в общотопространство за съхранение. За да поддържате дрехите си в добро състояние, групирайте тениски, пуловери и ризи заедно и ги съхранявайте на отделни рафтове.Меламинов модул, 91 x 58 x 43 cm в Канту.

5

Чекмеджета

Те имат предимството да предпазват от прах всичко, което съхранявате вътре. Можете също така да избирате между плътен или стъклен фронт, за да намерите съдържанието му с един поглед. Тези, които са високи, са подходящи за съхранение на чаршафи, одеяла или юрган през лятото. Меламиново чекмедже, в 1,43 x 0,58 x 0,37 m в Канту.

6

Ironboard

Ютията ще ви даде по-малко мързел, ако дъската е под ръка в същия шкаф и трябва само да отворите чекмедже, за да я получите. Сгъваема дъска за гладене и предна част на чекмеджето, за да я скриете в меламин, 45 x 15 cm. Всичко за продажба в Депало. Цената може да варира според местоположението.

7

Подвижен

Този тип модул ви позволява лесен достъп до това, което записвате във фонов режим. Като това меламиново чекмедже: има отделения, то поддържа бельо, колани или бижута подредени, без да се дезорганизира при отваряне; в 90 х 60 х 15 см и рафт за панталон. Всичко в Metropolitan Closet Company.

8

Хидравличен прът

От съществено значение за едноетажни шкафове, тъй като е фиксиран в горната част, почти на височината на тавана, пространството отдолу може да се използва максимално Въпреки това, както може да изглежда, лесно се закачат и откачат закачалките, тъй като включва дръжка, която приближава и отдалечава щангата без усилие; между 0,83 и 1,15 м в Depalo.

9

Фронтове на чекмеджетата

На пазара ще намерите опции, съобразени с вашите нужди. Стъклото осветява пространството и ви позволява да намерите това, което държите вътре, с един поглед; но тъй като вътрешността му е открита, се препоръчва само за любителите на реда у дома. Гравираното с киселина стъкло също е леко и по-дискретно. Меламинът позволява цветови комбинации, а дървото дава усещане за топлина. Чекмедже със стъклен фронт, 50 см в Depalo.

10

Поставка за вратовръзки

В ъгъла поставете модул с малка дълбочина, за да не се блъска в чекмеджетата, когато ги отваряте. Тук беше избрана стойка за вратовръзка и поставена по средата, за да постави количка с колела отдолу, просто я преместете, за да отворите чекмеджетата. Стелаж за вратовръзка със стъклени рафтове, в 0,18 x 0,22 x 1,38 м в Casa Berloni.Вратовръзки, от Лестър.

11

Модули с ръководства

Изтеглящите се аксесоари позволяват на по-добро разпределение на пространството. Например, тази поставка за панталони се възползва от долната част на гардероба, но заема само ширината на чифт панталон, което позволява да се редува с рафтове за поставяне на пуловери или обувки. Ще намерите и подвижни рафтове за обувки, които се поставят отстрани на гардероба, рафтове за вратовръзки, модули с щипки за закачане на носни кърпички и др. Етажерка за панталони в Casa Berloni. Панталони, от Lester.

12

Две тела

Планирайте добре интериора, за да не губите и милиметър. Това разпределение е много практично: в горната част е поставена хидравлична щанга, която минава през двете тела; едната беше оставена отворена, за да се закачат палта и дълги дрехи. Другата включва етажерка и скрин с чекмеджета с различна големина. Накрая е поставена практична подвижна поставка за обувки, която позволява лесен достъп до обувките. Стол и възглавница от Sybilla, в Baus Design.

Популярна тема