10 идеи за аплици за огледала за баня

10 идеи за аплици за огледала за баня
10 идеи за аплици за огледала за баня
Anonim

Банята е пространство, което използваме всеки ден. Като цяло преминаваме през него няколко пъти на ден, така че той се превръща във функционален ресурс, в който ще имаме нужда от светлина, подходяща за обстоятелствата. Ако искаме да се интегрира с декорацията и да постигнем максимална ефективност, искаме да ви представим селекция от 10 идеи за аплици за огледала за баня.

Апликите осигуряват оптимално осветление в огледалото в банята, нещо, което е особено важно, когато става въпрос за скубане на вежди, бръснене на брада (за мъже) или очертаване на линията око със същата прецизност като Клеопатра.Заинтересовани ли сте? Продължавайте да четете, защото ние ще ви дадем всички ключове, за да го направите правилно и, между другото, ще ви покажем няколко идеи, които ще паснат на всеки стил.

Идеи за осветление за баня

Ясно е, че една съвременна баня се нуждае от горна светлина от тавана. В крайна сметка е полезно за ежедневно почистване, но ако искаме да вършим по-специфични задачи или ако търсим по-сложна естетика, осветлението чрез стенни лампи без съмнение е определящ ресурс за постигане функционална светлина.

В момента знаем много идеи за осветление за по-практични бани, но ако търсите ресурс за ежедневна употреба, стенното осветление за баня е добра формула за декориране, създайте атмосфера и получете приятна светлина, която създава фина и елегантна атмосфера.

Не забравяйте, че простият факт за прилагане на правилната светлина на закрито ни помага основно да създадем положителни чувства, пълни със спокойствие, за да постигнем по-светла къща.

Огледалните аплици за баня

Стенната лампа, която имаме в огледалото в банята, осигурява ежедневна употреба. Характеризира се с това, че е малка конструкция, която се поставя отгоре или отстрани. По този начин получаваме директно осветление, което ни помага да извършваме правилно ежедневните си задачи за почистване пред мивката.

Осветителните тела за огледала са много разнообразни. Има видими, които държат електрическа крушка или с изискан дизайн, така че да запазят приятна естетика и да се вписват в декорацията на банята. В допълнение, те се адаптират идеално към стената, без да забравяме други модели, като например прожекторите за баня и тези с издължен хоризонтален формат, разположени в горната част на огледалото.

Целта е да постигнем добре насочено и спокойно осветление, особено ако използваме LED светлини. Само по този начин можем да постигнем по-голяма ефективност при използването на светлината и значително енергоспестяваща енергия.

Накратко, ако все още не знаете как да осветите огледалото в банята и се съмнявате какъв тип стенна лампа да изберете, ние ви показваме селекция от идеи, които ще да ви помогне да изберете най-подходящия.

1

Обличане на прожектори

вертикално огледало аплици тип съблекалня прожектори

Точното и мощно осветление е от съществено значение, когато се гримирате или бръснете. Добро предложение е да поставите няколко прожектора, както се прави в съблекалните, за да избегнете образуването на сенки върху лицето.

39 € в IKEA.

2

Икономия на енергия

стенна лампа за огледало със старо златисто покритие

Друг ключ към правилния избор на стенни лампи и намаляване на потреблението е изборът на енергоспестяващи модели. Тази стенна лампа Leroy Merlin е изработена от желязо и поликарбонат, завършена в старо злато. Използва 3W LED технология.

44, €99 в Leroy Merlin.

3

Класически дизайн

класически

Едно от класическите стенни осветителни тела, което се вписва във всеки стил и предлага просто и функционално изображение. Състои се от извита и основна метална структура със светлини в цилиндричен формат, които предават спокойствие и елегантност.

26, 95€ на lampandlight.es

4

С възможност за димиране

Ако ще инсталирате прожектори над огледалото в банята, уверете се, че са регулируеми и че можете насочвате светлинния лъч както желаете. На практика е съставен като стенна лампа.

49 € на MADE.

5

Безпроблемна интеграция

Опростен и много съвременен модел, лесен за интегриране във всяка баня. Излъчва равномерна светлина, идеален за огледалото и мивката. Освен това може да се монтира на стената като рафт или върху шкаф, което е много подходящо за малка баня.

79 € в IKEA.

6

Стил Ар Деко

Ако не харесвате семплите модерни дизайни, винаги можете да изберете арт деко във вашите огледални аплици. Те ще ви помогнат да постигнете елегантна и шикозна баня.

24, 95 € в лампа и светлина.

7

Контрол на интензитета

Тази оригинална лампа на IKEA разполага с регулатор с докосване, който ви позволява да избирате между два интензитета на светлината само с едно докосване. В идеалния случай трябва да поставите лампа от всяка страна на огледалото за правилно осветление.

59 € в IKEA.

8

Минимализъм

Тази стоманена стенна лампа във формата на фини прави линии е идеална за любителите на минимализма. Ще получите цялата светлина, от която се нуждаете, с широка, ярка, хоризонтална светлина.

47, €99 в Leroy Merlin

9

Индустриален дизайн

Апликация за индустриален дизайн. Състои се от две лампи, разположени от противоположните страни и с класически индустриален стил. Много интересен ресурс за декориране на банята и предлага по-елегантен образ.

22, 95€ от Sklum

10

Пейзажен формат

Тези аплици са много интересни заради размерите и дървената конструкция, която скрива светлинните тръби. По този начин се постига по-цветен и елегантен образ без загуба на осветление. Полезен продукт както за малки, така и за големи бани.

36, 99€ на Amazon

Популярна тема