Тапицирана табла

Тапицирана табла
Тапицирана табла
Anonim

Материали

Продукти от хартия, Хартия, Опаковъчни материали, Битови консумативи, Канцеларски материали,

- Три парчета шперплат с дебелина 10 мм, два 50 х 140 и един 135 х 140 см. От Leroy Merlin.

-3, 20 м плат с ширина 145 см (това е от Casamance).

- 3 м бял памучен плат за подплата.

- 3 парчета порест каучук със средна плътност със същите размери като дъските.

- 6 панти.

- Тапицерски телбод.

- Ножица и отвертка.

Стъпка 1: Тапицирайте централната част на таблата

Пръст, ръка, розово, нокът, китка, хартиен продукт, креативни изкуства, хартия, канцеларски материали, аксесоари за дома,

Изрежете парче плат с дължина 160 cm x ширина 145 cm. Поставете го на масата с дясната страна надолу. Поставете парче пяна с размери 135 x 140 см отгоре, центрирано и накрая дъската със същия размер.

Стъпка 2: Закрепете тъканта с телбод към дъската

Кармин, Китка, Продукт от хартия, Кокеликот, Хартия, Инструмент,

С помощта на тапицерския телбод започнете да зашивате тъканта от едната страна. Направете малък вътрешен подгъв и отидете на телбод. Оставете ъглите свободни засега. Закрепете останалите три страни с телбод и издърпайте тъканта опъната, за да предотвратите усукване.

Стъпка 3: Обърнете внимание на ъглите

Огънете ъглите в заоблена форма. Ако видите, че е останал много плат, отрежете излишното и закрепете четирите ъгъла с телбод. За да тапицирате страничните части, нарежете останалия плат (160 x 145 cm широк) наполовина и повторете същите стъпки като по-горе.

Стъпка 4: Завинтете пантите

На пода прикрепете страните към центъра на таблата с пантите. Завийте три панти от всяка страна. Накрая облицовайте гърба с белия плат: изрежете едно парче с размери 140 x 145 cm и две с размери 55 x 145 cm. Направете подгъв и ги закрепете с телбод.

Съчленена платнена табла

Внимавайте с шарката върху плата! И трите части трябва да съвпадат в една и съща посока. Преди да завиете пантите, уверете се, че стеблото е обърнато нагоре.

Килим от юта, от Leroy Merlin (€26,95). Маса с чекмеджета, от Oficios de Ayer. Кувертюра и калъфки за възглавници Filocolore. Кутии, от Борджия Конти.

Популярна тема