Баня разделена на три зони

Баня разделена на три зони
Баня разделена на три зони
Anonim

Зидана преграда разделя зоната за душ

Етаж, Стая, Интериорен дизайн, Подова настилка, ВиК инсталация, Имот, Плочки, Мивка за баня, Плот, Интериорен дизайн,

Тази баня е пример за трансформация с няколко леки промени и без много работа. Много просторен, бездушен и монотонен, тъй като беше покрит с бежов мрамор.

До шкафа за мивка стои ниска стена, която не достига до тавана, покрита със същия травертинов мрамор като повърхностите и покрита с тъмна дървена корниза. Душът е скрит отзад, място, което му осигурява известно уединение, когато банята е споделена.

Шкафове за мивка от дърво и мрамор

Стая, ВиК инсталация, Интериорен дизайн, Стъкло, Имот, Архитектура, Смесител, Мивка за баня, Саксия, Под,

Предната част на умивалника, с две мивки, вградени в плот от мрамор от травертин, беше оборудвана с изработен по поръчка дървен шкаф.

Покритията от същия материал на первазите на прозорците и на зиданите стени осигуряват визуална динамика. Много успешен ресурс.

Остъклена душ зона

Имот, стая, стена, под, настилка, твърда дървесина, водопроводна арматура, арматура, плочка, байц,

Лакиран дървен рафт завършва ниската стена, която разделя зоната на мивката от зоната на душа. Този детайл, който разчупва монотонността на преобладаващия бежов цвят, е използван и за завършване на первазите и стената, на която лежи тоалетната. Ястие, от Duravit. Кабина от безопасно стъкло изолира душа, в който е монтирана колона, облицована с дърво.

Душ колона с хидромасаж

В душ кабината е монтирана термостатна колона с хидромасаж на фирма Титан. Монтирането на колона, която замества конвенционалните кранове, е проста. Голяма част от моделите са готови да се възползват от водоснабдяването на къщата, без необходимост от строителни работи.

Вана в ъгъла

Предвид големите размери на банята, до душ кабината е поставена ъглова вана, която влиза в ъгъла. Ламелите и щорите от влакна, които филтрират светлината, са от El Corte Inglés. Вана Altea, фирма Hidrobox. Банкет, кърпи и подобни аксесоари, за продажба в Laura Ashley.

Идеалните чекмеджета в мебелите за баня

Шкафът под мивката е организиран в четири чекмеджета, разделени от своя страна на отделения, които помагат да поддържате аксесоарите в ред. Това е дизайн, направен от Rodrigar Taller de Ebanistería.

Интимното кътче на тоалетната

В единия край на пода и под прозореца е монтирана тоалетна, оригинален дизайн с извити линии, на фирма Гала. До него стоящ държач за тоалетна ролка от полирана стомана.

План на баня

С успешно разпределение, малка стена, която организира пространството и правилните детайли, изглежда като друг.

ХИДРОМАСАЖНА ВАНА. Под единия прозорец е поставен ъглов дизайн, който се адаптира към ъгъла, от висококачествен акрилен материал с ергономични форми. Включва няколко дюзи отстрани и отзад.

ДУШ КАБИНА. Той е зад стената на работа, прикрепен към мивката. Избран е квадратен дизайн с хидромасажна колона и прозрачна стъклена преграда с две врати на панти, които улесняват достъпа до интериора.

ПРЕДНА ДВОЙНА МИВКА. С две мивки, вградени в мраморен плот.

На стената, голямо огледало без рамка.

ТОАЛЕТНА. Опира се на ниска стена, която е под прозореца в единия край на пода.

Популярна тема