Как да украсим къщата за Коледа

Как да украсим къщата за Коледа
Как да украсим къщата за Коледа
Anonim

Как да планираме коледната украса? Този въпрос идва на ум всяка година. Стараем се да правим нещо ново, за да не повтаряме моделите от други години; обаче идеите, които искаме, може да не ни дойдат. Поради тази причина направихме тази селекция от добри красиви и оригинални идеи за украса на къщата за Коледа.

Тези нови тенденции са успешни. Всички те могат да внесат нещо ново в интериора и да обновят образа по време на празниците. В крайна сметка това е начин да изненадаме всички наши гости и да получим нов образ, оригинален и интересен.Защо ще продължаваме със същите декорации както винаги, ако можем да ги подновим? Време е да потърсите други алтернативи.

Стилна Коледа

Стилът на дома ни може да служи като ориентир за вида на декорацията, която използваме. Например, ако стилът е скандинавски, използването на прости, основни и елементарни продукти помага да се създаде спокойна среда, но по по-сдържан начин. Друг случай е, ако имаме класически стил, където можем да презаредим интериора на коледната декорация.

Ако искате естетиката да бъде минималистична, можем да използваме прости и прецизни елементи, за да постигнем функционална среда. Например малка аранжировка със сухи клони и звезди, които симулират снежинки, по същия начин, както ако искаме да украсим масата за Коледа. Основно става дума за украса и обогатяване с фини, директни парчета, които привличат вниманието поради своята оригиналност.

Коледната елха играе важна роля. Има много видове, които можем да намерим. Вярно е, че обикновено прибягваме до обичайния модел, който предлага естествен вид. В него можем да поставим множество декорации: топки, фигури, звезди или DYI ресурси.

Различна украса за Коледа

Когато посочваме какъв вид украса можем да приложим за Коледа, трябва да вземем предвид възможността интериорната естетика да запази хармония, която ни води към елегантност За да направим това, нищо по-добре от създаването на малка празнична "сцена"; тоест можем да отделим ъгъл от всекидневната, за да поставим дървото или да поставим декоративни елементи върху мебели и рафтове, за да създадем настроението с точност.

Друг начин да се разграничим е с начина, по който поднасяме коледните подаръци. Има няколко страхотни идеи за тях, за да имат оригинално и внимателно изображение. Всъщност можем сами да направим опаковката на подаръка и да използваме повторно опаковки, кутии или дори вестници.Всичко е въпрос на въображение.

Затова, ако искате да се насладите на Коледа, в която естетиката на интериора се откроява от останалите традиционни дизайни, разгледайте тази селекция от идеи, които сме подготвили за вас. Със сигурност ще ви вдъхнови!

1

Коледна украса в залата

зала, украсена за Коледа

В наши дни украсата на къщата ни се преобразява Стените, вратите или стълбите са облечени в имел, корони, гирлянди, свещи… С тях чарът е гарантиран. Свещи и маслени лампи White Moments от колекцията Urban Nature Home Decoration от Villeroy & Boch.

2

Коледна елха с украса и подаръци

Стая, Интериорен дизайн, Плюшена играчка, Приспособление, Коледна елха, Коледна украса, Интериорен дизайн, Дневна светлина, Аксесоари за дома, Празник,

Заедно със Сцената на Рождеството, елхата е безспорният герой на Коледа. Естествени или изкуствени… Толкова е приятно да я украсите заедно! Поставете го върху килим и го обградете с мними кутии, докато пристигнат истинските подаръци. Кошница, порцеланова звезда и декоративни прасенца; от Блумингвил.

3

Украсете своето дърво с коледни украси Направи си сам

украсете къщата за Коледа

Сърца, херувими, чорапи, животни, камбанки, звезди… Има цяла творческа вселена за украса на дървото, към която можете да добавите предмети от собствената си реколтаПерсонализирайте елхата си с Направи си сам декорации с щипки, фъстъци или гирлянди, направени от хартиени верижки! Топки, чорапи, сърца и конуси; всичко, от фирмата Lene Bjerre.

4

Коледна елха и сърце, дървени

Ако предпочитате, тъй като сте практичен човек, изберете уникални и оригинални предмети, които само с изваждането им от опаковката ще изпълнят стаята с Коледна атмосфера Нам. близо до камината, те ще бъдат безупречни! Дървени дървета със звезда Driftwood, малки и големи. сърце. Всичко, от Parlane.

5

Дърво с коледни топки и декоративни елени

Рудолф и неговите приятели са решили да пътуват от студената Лапландия, за да останат на топло у дома ви. Изработен от дърво, папиемаше, корк или филц, стоящ, седнал или висящ на елхата, самото му присъствие ще обвие къщата ви в магия. Можем също да включим занаяти, за да украсим вашата Коледа. Коледни елени, декорации за дърво и дървени свещници. Всичко от Affari.

6

Коледна елха с шишарки

Вземете метален поднос и поставете малки саксии със зелени листа върху него. Допълнете декорацията с ананаси, орехи, кестени или камъни, боядисани в злато или сребро, и се насладете като централен елемент! Възглавница Canavas Metal Star, покривало Sophie и одеяло Oda от полар; всички, от Greengate.

7

Класическа и топла Коледа

Неговата отличителна черта е голямата ела, която стои над стаята; гирляндите на камината и централните елементи на свещите също са важни за пресъздаване на класическата коледна атмосфера, тази, която ни връща в детството. Не забравяйте да намерите ъгъл, където да покажете коледните картички на приятелите си и роднини.Централна част, за продажба в Los Peñotes. Гарланд, от Búcaro.

8

Скандинавска Коледа

Опростеността определя този стил типичен за страните от Северна Европа. Поради тази причина за украсата на тази стая е използвана само малка ела, украсена със светлинни фигури под формата на силуети на звезди и сърца. Като допълнение няколко красиво опаковани подаръка в краката ви. Саксия и декорации. Всичко, от домашен лекар в скандинавски стил.

9

Подаръци на елхата

Страхотно е да можеш да видиш елхата пълна с подаръци. Начинът, по който да ги опаковаме, е резултат от нашата работа, по същия начин, по който можем да използваме опаковъчна хартия, с червени панделки и хубава панделка, за да завършим образа им. В крайна сметка е важно да знаете как да опаковате подаръците по оригинален начин. Продукти на Ikea.

10

Игри в хола

Карти, шах, дама… те са отличен начин да забавлявате малки и големи едновременно. Холни маси с чекмеджета, като този модел на Лора Ашли, Те са идеален за съхранение на всякакви игри, идеален за забавление със семейството в коледните дни.

11

Елегантна и минималистична коледна украса

Перфектният избор за тези, които предпочитат да не прекаляват с празниците. Фините бели детайли, като светещата звезда или свещите, внушават специална атмосфера. Като дърво, оригиналната подредба на клони, която за случая беше украсена с висулки, които симулират бели снежинки. Коледна украса може да закупите в Los Peñotes.

12

Ароматизирани свещи за топла светлина

Самата гледка на свещи създава онази интимна атмосфера, в която всички се чувстваме комфортно. Моделът Iris от Designers Guid има деликатен аромат на лилия и теменужка, който ще предпази околната среда от интензивни миризми: храна, тютюн и др. В Usera.

Популярна тема