15 Растения, с които да изненадате Деня на майката и да изглеждате страхотно

15 Растения, с които да изненадате Деня на майката и да изглеждате страхотно
15 Растения, с които да изненадате Деня на майката и да изглеждате страхотно
Anonim

Растенията са живи същества и това не е очевидно,, защото когато ги изберете за подарък, вие изпращате съобщение до човека, когото забавлявате. Цветята и растенията са химн на красотата и устойчивостта, но също така и ангажимент за грижа за планетата.

Да знаеш как да избереш растение за подаряване е деликатен въпрос. Преди да подарите растение, открийте личността на човека, когото ще изненадате. Опитайте се да разберете дали той обича градинарството, да изберете растения, за които е по-трудно да се грижите, отколкото изглеждат, или изберете растения, които са лесни за поддръжка, какъвто е случаят с тези 12 стайни растения, които изискват малко поддръжка.

Освен това трябва да имате предвид други важни аспекти. Размерът на растението е ключов, защото ако е твърде високо или листно, може да се превърне в проблем. Като препоръка, малка саксия е по-евтина и предлага удоволствието да я наблюдавате как расте малко по малко. Внимавайте също, ако ще подарявате стайно растение или за терасата, дори трябва да вземете предвид времето, в което го купувате, за да откриете процеса на всеки вид, според сезона. Например през пролетта цъфтящите растения украсяват и придават цвят на къщата, но през останалата част от годината може да остане обикновена коренова топка. Като цяло, опитайте се да търсите издръжливи и красиви видове, като тези 20 ефектни външни растения.

Какво да направя, ако получа растение? Като начало обърнете внимание на текста и изображенията, които придружават пакета за доставка, защото те ще ви дадат основната информация, дори понякога предлага снимки на цветята, които растението дава, особено в случая на луковичните, които са растения, които се засаждат през есента.

Препоръчваме също така да потърсите научното име на вида и да разгледате нашия уебсайт, за да оцените неговата температура, климат и грижи за напояване, така че да откриете как ще се държи на географската ширина, на която живеете. Ако получите растението у дома с обемна опаковка, бъдете внимателни, когато изваждате саксията от кутията, особено ако няма опора, защото цветята или клоните може да са претърпели някаква повреда по време на транспортиране.

Поставете вашето ново растение на осветено място и проверете влажността на субстрата. След като разберете как трябва да се грижите за тях, ще трябва да намерите най-добрите условия, за да растат здрави. Трябва обаче да прегледате тези трикове, за да удължите живота на вашите саксийни растения.

1

Колвин

Violet Cove

€29,00

Тази красива саксия ще остане много здрава, ако се съхранява в топла среда с температура между 14ºC и 25ºC. Идеален е за начинаещи градинари, просто вижте нашите съвети за грижа за кала.

2

Колвин

Цвете лук

34,00 €

Букетът от ириси на Colvin е изключително оригинален, съставен от ефектни стъбла на това лилаво диво цвете, известно още като алиум.

3

Viveros La Dama

Завод за пари

13, 99 €

Внесете благоденствие в дома си с това зелено листно растение. Паричното растение е много лесно за грижи, така че изглежда красиво и е много ефектно.

4

Колвин

С рози

€71,00

Аранжировката с цветя My Bliss на Colvin е много специален детайл, с който да изненадате този специален човек. Композицията включва отлична селекция от сухи и свежи цветя.

5

La Redoute Interieurs

Букет от сухи цветя

22,99 €

Кораловите тонове придават топлина на околната среда, така че аранжировката Kenya от La Redoute Interieurs ще бъде перфектна във всеки ъгъл на къщата. Просто изберете хубава ваза за декориране.

6

Колвин

Бяла орхидея

€39,00

С тези цветя със сигурност ще сте прави, защото те са истинска красота, освен това са подходящи за домашни любимци, така че вашите домашни любимци ще го оценят. Удобно е награденият да помогне или да научи повече за орхидеята, грижите за нея, сортовете и напояването.

7

Ръка

Калибрахоа

€79,00

Красив вариант и много цветен. Million Bells е слънцелюбиво растение на открито, което се нуждае от редовно поливане.

8

Градински пазар

Sansevieria

17,99 €

Това е най-продаваното растение в Amazon, просто трябва да научите триковете, за да се грижите за сансевиерията. Това стайно растение е известно още като език на свекърва.

9

Viparplant

Хортензия

21, €99

Това красиво цъфтящо растение е идеално за тераси, вътрешни дворове, веранди и балкони. За да го видите толкова красиво, идеалната температура не трябва да надвишава 20ºC.

10

Екологични подаръци

портокалово дърво джудже

39, €60

Това стайно растение е идеално за всекидневната или коридора. Това е плодно дърво джудже, 30x16 см, което ще пристигне у дома ви в саксия и с ръководство за грижа.

11

Ръка

Маргаритки

35,00 €

Те са красиви, прости и много сполучливи. Изберете саксия с тези цветя, защото ще бъдете прави. Похвалете се с вашите маргаритки с тези грижи.

12

La Redoute Interieurs

Много селски

44, €99

Ангажимент за устойчивост с този естествен букет от La Redoute Interieurs, с размери 20 x 55 cm. Не включва вазата.

13

DECOALIVE

петуния

19,95 €

Живите тонове са успехът на този пакет от три саксии. Поставете лък на всяка саксия и ще успеете, когато подарите това открито растение.

14

Maisons du Monde

Декоративни пампаси

99, 99 €

Много пълен подарък, особено ако изненаданият е запален по декорацията, защото това растение включва кошницата, изработена от естествени влакна.

15

Viparplant

Дипладения

16, 99 €

Цветя, цветя, ние искаме цветя… Много повече, ако са ефектни и цветни като тези на това красиво растение, известно още като мандевила.

Популярна тема