Удобни и познати кухни: как да ги оборудваме и декорираме

Удобни и познати кухни: как да ги оборудваме и декорираме
Удобни и познати кухни: как да ги оборудваме и декорираме
Anonim

Обичаите се промениха, за да размият границите, които досега ограничаваха кухнята. Това са нови времена за социални взаимоотношения, в които търсим комфорт, релакс и доверие,далеч от дистанционните срещи по етикет.

И каква по-добра обстановка да бъдете и да се насладите, да прекарате следобеда с децата в приготвяне на десерт или да приготвите специално ястие в компанията на хубаво вино и, разбира се, най-добрите си приятели. Без съмнение новите кухни са за живеене!

  • Покритията и цветовете, на които изглеждат мебелите и стенните плочки в кухнята, определят степента на топлина на околната среда. Естествените дървета и светлите покрития са идеални за подобряване на светлината без използване на електричество.
  • Разпределението на кухнята. Също така е важно пространството да се организира много добре. Ясната, светла и подредена кухня, но без да изпускаме от поглед топлите нотки, винаги ще бъде перфектната обстановка за нашето събиране с приятели.
  • Добро осветление. В кухнята ще ви трябват няколко точки светлина. В допълнение към общата светлина на тавана ще ви трябват LED ленти под горните шкафове. И ако имате бар за закуска или дневна трапезария, поставете лампи тип прожектори.

Кухнята е може би най-използваната стая във вашия дом (и ако не е, ние сме на път да променим това с тези неустоими идеи!), така че ще искате това да е пространство, където да се наслаждавате и прекарват време. Така че да имате удобна и позната кухня за години напред е от първостепенно значение. Независимо дали обновявате вашата кухня или просто търсите вдъхновение, за да я направите по-функционална, ние споделяме тези идеи за дизайн на кухня, за да ви помогнем да рационализирате вашата.От кънтри ежедневни до шикозни и модерни, ние имаме цялото вдъхновение за преобразяване на кухнята, от което може да се нуждаете. Великолепни кухни с трапезария или офис зони, с барове за закуска и столове за децата или с полуострови, за да имате повече работна площ. Ако търсите идеи за кухненски дизайн, продължете да превъртате до края за страхотни идеи, за да превърнете кухнята си в удобно, семейно пространство, където можете да споделяте уникални моменти.

1

Хранене в кухнята

селска кухня с трапезария

Ястията в кухнята поддържат онзи неформален, спокоен и забавен дух, който ги прави толкова приятни. Много необходима е голяма маса с място за поне шест души. Рустикалната въздушна среда на тази кухня, с вградени мебели и кошници, помогна да се затопли още повече.

2

Кухненски живот

кухня с трапезария

От мъдрото съчетание на значими предмети и различни стилове възниква необичайно пространство по средата между хола и кухнята. С кокетния интегриран офис и лампи, достойни за най-добрата трапезария, средата приема топлина и изтънченост и придобива личност. Столовете Tolix са от Coriumcasa.

3

Кухня с полуостров и офис

кухня с кабинет за деца

Полуостровът е ключовият елемент в разпределението на тази кухня с модерен индустриален облик, защото оползотворява максимално централното пространство. Освен това чрез поместването на зоната за готвене се скъсяват разстоянията до мивката, фурната и хладилника и се спестява време при приготвяне на храната.Кухненско обзавеждане, на фирма Coeco, високоустойчиво слоесто. Уреди от Neff. Проект, от студио Espacio GO architects.

4

В бяло и червено: много весела кухня

семейна кухня в бяло и червено

Въпреки че трапезарията заема голямо пространство и обем, визуално тя не натоварва пространството в тази семейна кухня. Бялата боя прави мебелите леки. И когато се слее с плочките и фасадите на шкафовете, границите, които показват къде някои започват и къде свършват други, се размиват. Ясна маса и столове от Ikea.

5

кухня с трапезария

Разтегателните маси и масите тип книга са много практични, защото могат да се отварят при необходимост и да се затварят, за да не пречат.Изберете модел, който включва места за съхранение: по този начин по време на хранене можете да съхранявате офис консумативи и да разчистите повърхността. Играйте с различни форми, цветове и декоративни стилове на седалките, за да създадете по-динамичен комплект. Защитете пода си от надраскване с килим: Tårbäk е с размери 170 x 240 см (199 евро). Norden маса (€179). Всичко от Ikea.

6

Изискан рустик

Бяло и сияещо, но топло; така изглежда тази семейна и селска кухня, която е очарователна. Това бяха ключовете за постигане на домашна и затворена атмосфера: очарователна система за съхранение с видими рафтове, която ви кани да използвате, без да искате разрешение, това, което е необходимо във всеки един момент.

7

Градина в кухнята

Вземат се градски култури, които се застъпват за 100% органични зеленчуци. Можете да се развеселите със свои собствени или поне да отгледате някои ароматни растения, за да придадете онзи специален щрих на вашите ястия. Придружени от ботанически илюстрации, ще постигнете освежаващия ефект на растителния свят.

Бюфет Aromates, от Maisons du Monde (€199).

8

Кухни за семеен живот

Съединението с всекидневната е очевидно в това пространство, в което барът се превръща в централен елемент.Има няколко табуретки (59,99 евро) и дори стол за хранене (49,99 евро), които побират цялото семейство и допълват всекидневната, ако е необходимо. Мебелите са модел Faktum, а лампите Foto (7,99 € всяка). Всичко идва от Ikea.

9

Maisons du Monde

Табуретки за всеки

69,99€

Комуникацията между кухнята и трапезарията изисква общи точки, които действат като декоративна връзка и обединяват пространствата. Играта с цвят в детайлите е идеален ресурс за постигане на това; например с такива изпражнения.

10

ITME

Прекарайте следобеда в кухнята с децата

8,99€

Децата обичат да потапят ръцете си в тестото и да оформят торти и бисквити. Какъв по-добър план да ги забавлявате далеч от таблети и телевизионни сериали? С тези формички във формата на звезда и сърце в различни размери ще бъде много по-лесно.

Популярна тема