Две много лесни за правене красоти за спалнята

Две много лесни за правене красоти за спалнята
Две много лесни за правене красоти за спалнята
Anonim

Спестете място в спалнята с тези многофункционални галони; Това е табуретка, която служи като нощно шкафче и тъй като има стъпало, то може да се използва като рафт за обувки или като допълнителен рафт за книги.

Преобразихме две табуретки със стъпала в хубави и практични красоти, така че вашите дрехи и тези на половинката ви да са идеално разположени и без гънки. Ще видите колко лесно е да ги направите.

1

Материали

Дърво, Бормашина, Машина, Инструмент, Твърда дървесина, Пневматичен инструмент, Аксесоари за бормашина, Електрически инструмент, Шперплат, Ротационен инструмент,

- Две табуретки Bekväm от Ikea.

- Дървена лента, 80 x 5 см.

- Две дървени закачалки модел Bumerang, от Ikea.

- Дървена шкурка.

- Винтове.

- Отвертка.

- Мозайката.

- Молив.

- Метър.

- скоба.

- Бормашина.

2

Стъпка 1: Измерете седалката, за да знаете къде да поставите вертикалната летва

направи си сам красоти за спалнята

На гърба на табуретката измерете седалката с линийката и начертайте знак точно в средата с молив. Поставете лентата върху маркировката - уверете се, че е добре центрирана върху табуретката - и начертайте цялата ширина на лентата върху седалката.

3

Стъпка 2: Изрежете част от седалката, където ще поставите панделката

направи си сам красоти за спалнята

С помощта на свредлото направете дупка в чертежа, която позволява прободния трион да бъде поставен. Изрежете повърхността на столчето по очертаните линии. Запазете отрязаното парче за по-късно. Преминете през дупката с шкурка, за да премахнете треските.

4

Стъпка 3: Прикрепете лентата

Поставете лентата на мястото, където сте направили дупката, и със скобата направете няколко дупки на височината на средата на напречните греди. Поставете винт във всеки отвор, докато лентата се фиксира. Изберете добре размера на винтовете, за да не стърчат отзад.

5

Стъпка 4: Завийте закачалката към летвата

Накрая, със скобата, направете две дупки в горната част на летвата. Поставете винт във всяка от тях и ги фиксирайте добре към закачалката, като се уверите, че е добре центрирана. Както в предишната стъпка, избягвайте да правите винтовете твърде дълги.

6

Две парчета за нея и него

За да различите на кого принадлежи всеки сърцеразбивач, можете да боядисате закачалките в цветове или да прикрепите стикери. Поставихме ги във висящите лампи: устни за нея и мустаци за него. Всичко от Ikea.

Популярна тема