Как да организираме идеалното парти за децата

Как да организираме идеалното парти за децата
Как да организираме идеалното парти за децата
Anonim

За да оживите рождени дни, сватби, причастия, кръщенета или семейни тържества, Aventurama предлага всякакви партита за най-малките. По този начин, докато възрастните се наслаждават на след вечеря, те ще се забавляват, участвайки в рисуване на лица, магически игри, клоуни, гимхана или мулти-приключенски дейности. Аниматорите носят всичко необходимо, включително пинята. Инфо.: 91 382 45 40 и на www.aventurama.es.

Работилници за деца

Кухня, Храна, Съдове, Посуда, Ястие, Чиния, Сервиране, Ястие, Кулинарно изкуство, Гарнитура,

За да могат децата, освен да се забавляват, да развият най-артистичните си аспекти, Вашите творчески работилници предлагат различни възможности в Мадрид, като изработване на EVA корици, маски на животни или мъниста. Накрая всеки ще вземе своето творение.

Между всяка стъпка им сервирайте лимонади или смутита и солени или сладки закуски.

ТРАДИЦИОННИ ИГРИ. Друг вариант са неговите забавни гимхани с традиционни игри, като количка, човешка боулинг или носна кърпа. Повече информация на телефони 679 572 698/678 917 744 или на www.tustallerescreativos.com

Домашното парти

Покривка, Текстил, Рокля, Спално бельо, Кухня, Ястие, Праскова, Фенер, Аксесоари за дома, Съдове,

Ако сте решили да отпразнувате празника на бебето или първото причастие у дома и искате да придадете на партито ръчно изработена нотка, на уебсайта La fiesta de Olivia вие ще намеря много идеи и материали.

От как да украсите масата,подготвяйки фотокабина или Candy Bar, за да похапнат, до бързо и лесно избиране на чинии, помпони или балони. Или ако предпочитате, оставете го в техните ръце и те ще го организират по ваш вкус. Отидете на www.lafiestadeolivia.com

Направете деня им незабравим

Знаме, чанта, аксесоар за коса, дрехи за бебета и малки деца, дневна рокля, шапка, чанта за рамо, лента за глава, украса, модел,

Преди да получите подаръците за неговото причастие или рождения му ден, подгответе забавно шоу за вашия син и неговите приятели с магия, клоуни или работилници за грим.

- Направете поканите с него,доста преди партито, така че той да ги раздаде сред съучениците си. Оставете го да ги персонализира по свой вкус.

- Украсете помещенията или градината на къщата си с флагчета или цветни балони. И ако има деца, които не се познават, дайте им стикер с името им, проблемът е решен!

Персонализирайте вашето парти

Украсете своето парти за кръщене или причастие с инициала на вашето име или с всички букви. Изрежете ги от картон и ги покрийте с хартия с шарки. Тези, вече направени, струват €1,65/единица и са от Swwet Co. За продажба на www.blaubloom.com

Днес е време да се забавляваме

Специализирана в предоставянето на илюзия, където и да бъде повикана, ветеранската компания Animations, нека се забавляваме! организира партита с магьосници, клоуни, батути и кукли за анимиране на причастия, кръщенета и сватби.

НАЕМ НА ЗАМЪЦИ BOUNTY: Това е още една от услугите, които предлагат. Предлагат се в различни размери, в зависимост от възрастта и можете да ги наемете на час (до 2 дни). Те също имат бикове и други механични атракции.

КЪДЕ СА: Предлагат услугите си в провинция Мадрид и околностите (Сеговия, Толедо, Авила, Гуадалахара…). Повече информация на 686 568 083 или на техния уебсайт

Парти с костюми… Да!

Децата обичат да се обличат! Поради тази причина услугата за рисуване на лица е една от най-търсените в Eclipse Sevilla,компания, която адаптира своите анимации както към закрити помещения, така и на открито, брой деца и възрасти. Те също така предлагат разказване на истории, магия, кукли и пантомими, за да си прекарате прекрасно.

Повече информация: 954 043 707/ 665 764 107 и на сайта им www.eclipsesevilla.com

Превърнете партито си в приключение

Мебелите на снимката, масите, столовете и табуретките са от колекцията Mammut, продава се в Ikea.

Популярна тема