Как да декорирате с дървени букви

Как да декорирате с дървени букви
Как да декорирате с дървени букви
Anonim

Декоративните букви триумфират в интериорната декорация вече няколко сезона. Те са много гъвкави елементи, тъй като са много красиви във всяка стая на къщата, самостоятелно или комбинирани, за да образуват думи или имена, които означават нещо за собствениците на жилища. Прекрасен начин за създаване и изпращане на съобщения, докато декорирате дома си.

Украсете стените на къщата си с дървени или цветни букви, те ще престанат да бъдат празни платна, а ще бъдат герои на пространството и ще приковават погледите на всички.

Дървените букви са нашият най-добър избор. Дървото, особено ако не е боядисано, добавя топла и естествена нотка към средата. Можете да поставите декоративни букви като опора за книги на рафт или като уникален и декоративен предмет на скрин или конзола. Можете също да създавате имена или думи. Обичаме възможността да поставите името на вашето мъниче в спалнята му, това също ще му помогне да учи, когато започне да познава буквите в училище. Ще се научиш да пишеш името си! Персонализирайте детската спалня с нотка изобретателност. Какво ще кажете да напишете името си с дървени букви на таблата на леглото си?

Друга опция са светещите букви, идеални за добавяне на винтидж нотка към декорацията на вашия дом.

Ако се осмелите и имате малко търпение и умения, можете да започнете да създавате свои собствени дървени букви. Ако нямате ръка за дърворезба, опитайте да оформите букви с клони, които можете да вземете на полето, ще видите, че са също толкова красиви.Или хубаво писмо, направено с цветя и картон, това е много лесна изработка и изглежда много красиво.

Телесните или 3D букви са на мода! Цялата азбука няма да се побере на обикновена стена, но няколко букви на правилното място могат да добавят стил към тази стена в дома ви, която се нуждае от преобразяване.

Независимо дали с отделни знаци или под формата на забавни послания, това се превърна в декоративна тенденция, която набира популярност. Ще намерите гипсови, пастообразни или дървени букви в Направи си сам и занаятчийски магазини. Осмелете се да ги украсите с тези техники:

- Метална патина: боядисайте буквата с метална боя. Нанесете няколко слоя. Можете да му придадете състарен вид с леки щрихи боя за обувки Judean по краищата.

- С опаковъчна хартия или вестник: изрежете малки парчета, залепете с бяло лепило; оставете да изсъхнат и нанесете слой лепило, разредено във вода, за да ги защитите.

За залата

цветни букви

Вашите ръце са най-добрият ви инструмент за рециклиране на стари мебели, за нова употреба или актуализиране с лесни техники, които можете да достигнете. Какво мислите за тези букви, които образуват думата Дом? Красива декорация за поставяне във входа или коридора на къщата и закачане на ключовете.

Сингъл текст

хол с тухлена стена и дървени букви на стената

В тази стая, с интериорен дизайн от Микел Ларинага, три букви добавят цвят и жизненост. Но не е необходимо декорацията да има таванско излъчване, нито да има тухлени стени, тези видове 3D букви също са шикозно предложение върху гладко боядисани стени или оформяне на колаж с листове и рамкирани снимки.Ще намерите ретро букви на търгове… Какво няма буквите, от които се нуждаете? Потърсете ги в Polonium 209; те са проектирали много модели и цветовата им палитра е много широка.

Звездното парче

Стая, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн, Подови настилки, Портокал, Артефакт, Килим, Аксесоари за дома, Ваза, Букет,

В тази баня със семпли линии и бели мебели знакът LOVE създава точка на внимание.

знак Изток-Запад.

Комбиниране на стилове на шрифта

декоративни дървени букви

Научете се да украсявате стените с дървени букви с различни шрифтове или хартиени кръгове е забавното предложение на Bruguer.За да постигнете последното, начертайте кръгове върху картон, изрежете ги и ги залепете на стената. Сега фиксирайте останалата част от шаблоните върху всеки кръг с лепяща лента. Боядисайте дупките с Цветовете на света, оставете да изсъхнат и внимателно отстранете шаблоните.

Различни цветове

дървени букви на таблата

В тази спалня и на рафт на стената на таблата дървените букви в различни цветове създават супер стилна композиция.

Besch

Главни букви

5, €35

Изработен от екологично дърво и боядисан в бяло. Предлагат се в два размера.

Maisons du Monde

Букви, които образуват думи….

29,99 €

Бежова, червена, жълта и сива декорация за стена с дизайн на думи. Размери 43x18 см.

primark

Съобщение за дома Орнамент от слонова кост

2. 00 €

Amazon

Пакет от 3 начални букви

39,95 €

Идеално за украса на сватби и годишнини.

Хавалокия

Букви за декорация на маса

10, €90

Тези забавни дървени букви са оформени като плочки от популярната настолна игра Скрабъл. Супер оригинал.

Sklum

Декоративни букви от рециклирано дърво

€9,00

Изработено от махагон, бор и тиково дърво, с ефект на състаряване.

Полоний 209

Стари дървени букви

€9,00

Популярна тема