Ограждения за веранди и тераси

Ограждения за веранди и тераси
Ограждения за веранди и тераси
Anonim

Преобразете вашата тераса, вътрешен двор или веранда със система, която ви позволява да се насладите на пространството, както през лятото, така и през зимата, само чрез сгъване или плъзгане на няколко панела. Това ще бъде луксозна рамка за пейзажа.

Загражденията са част от фасадата на сградата и не могат да бъдат променяни без допълнителни усилия. За да ги инсталирате, ви е необходим лиценз и съгласието на асоциацията на собствениците. Някои общини налагат специфични изисквания. Освен това трябва да се консултирате с вашия застраховател за промени в застрахователното покритие на вашия дом.

Събарянето на прегради, смяната на прозорците, поставянето на нов етаж или обновяването на кухнята си струва. Дава ли ви световъртеж? Не се притеснявайте: експертите са ви дошли на помощ. Вижте това ръководство, за да направите ремонт на дома и да получите къщата на мечтите си.

Когато планирате заграждението, от което се нуждаете, изберете най-удобната система за отваряне на врати и прозорци, за да използвате максимално пространството. Плъзгащите се крила са обичайните, но има и модели с накланяне и завъртане и сгъваемо отваряне, с панели без профили, които са сгънати на една страна като акордеон.

  • Прозрачни тавани. Ако решите да оградите веранда, изберете конструкция с прозрачен таван: усещането за откритост и яснота ще бъде по-голямо. Осветителните тела, без профили, постигат ефект на панорамно виждане без рамкиране на всяко стъкло. Що се отнася до материалите, ще ги намерите от плат до други по-устойчиви тъкани като PVC или полиестер и дори някои със специална обработка, която отблъсква топлината.
  • Моторизирани щори. В случай на тераса или тераса на покрива, препоръчително е да проверите дали конструкцията ще издържи допълнителната тежест, добавена от избрания тип заграждение. Добавете килограми, ако включите щори, много полезни в райони с високо излагане на слънце. Инсталирайте моторизирана система - с управление с една команда - в големи прозорци или в зони с труден достъп.
  • Изолация. Напредъкът в технологиите гарантира подходяща изолация от студ и топлина. Най-използваното стъкло в шкафовете е двойно, с междинна въздушна камера, поради топло- и звукоизолацията, която осигурява. Открийте характеристиките на екологичните прозорци.

Подвижни тавани и стени

Стая, Интериорен дизайн, Бяло, Маса, Мебели, Дом, Интериорен дизайн, Кошница, Под, Обзавеждане,

На това изображение плъзгащите се прозорци са премахнати от релсите си, за да оставят отвора отворен през летните месеци. Идея, включена в проекта на фирма Jorkon.

Високи завеси

Рафт, Интериорен дизайн, Стая, Рафтове, Публикация, Библиотека, Таван, Мебели, Стена, Интериорен дизайн,

Тук сме използвали плъзгащи се панели, които осигуряват навлизането на естествена светлина и вентилация. Сгъваемите щори филтрират светлината. Трябва да знаете, че стаята ще бъде боядисана в цвета на текстила, който сте избрали. Имайте това предвид, когато избирате, защото всеки цвят, с изключение на неутрален, ще създаде настроение.

Спалня с вградена тераса

Дърво, Под, Интериорен дизайн, Стая, Подови настилки, Имот, Стена, Недвижими имоти, Мебели, Таван,

Да! Възможно е благодарение на използването на прозрачно стъкло да се даде приемственост: от една страна, в големите плъзгащи се прозорци, а от друга, в парапета на терасата, изработен от стъкло с метална конструкция. Благодарение на системата от метални плъзгащи се панели, монтирани на фасадата като елемент от конструкцията, се постига известно уединение или интериорът се предпазва от слънцето, без да се ограничават среди със завеси.

Превърнете верандата в хол

Място, където да избягате от високите летни температури или да се насладите на открито, без да ви е студено през зимните месеци. Тук на тавана е монтирана лакирана алуминиева конструкция с плъзгащи се поликарбонатни панели, които се отварят напълно. На предната част, която комуникира с градината, са избрани плъзгащи се и сгъваеми стъклени панели. Всички стени на заграждението са подвижни и без профили, които придават тежест на композицията.

Проект, изпълнен от Enclosures and Coverages.

Затваряне на верандата

Това пространство гледа към небето със стъклен покрив. Важно е да се свържете с професионалисти, които гарантират сигурността на системата и функционалността на отварящите листове.Стъклото винаги трябва да бъде закалено с висока устойчивост и да отговаря на стандартите за качество.

Нови пространства

Тук старата тераса е превърната в перфектен кът за почивка със стъклен панел.

Леки конструкции

Ковано желязо, боядисано в сиво със стъклен покрив, идеално покрива веранда през лятото, осигурявайки й уединение и избягвайки пряка слънчева светлина, както във всекидневната, така и в трапезарията. За да направите това, бяла тента от Toldos Aravaca беше поставена от вътрешната страна на заграждението.Въздушни течения? Инсталирайте ролкови свещи отстрани, които ще вземете в ядосани вечери.

Заграждение, от Ибара Вентанас. Желязно легло от Икеа. Възглавници с плат от Gastón y Daniela.

Без кристали

Необходими са само няколко прозрачни PVC странични панела, за да направите терасата пространство, на което да се наслаждавате през цялата година. Включете газова печка през по-студените месеци и разширете интериора на къщата си. Покривът е покрит със слънцезащитен навес от водоустойчив плат. Тази дървена пергола е персонализиран дизайн за конкретно пространство от фирмата Greendesign.

Популярна тема