Организирайте кухненските шкафове

Организирайте кухненските шкафове
Организирайте кухненските шкафове
Anonim

1

Чекмеджето за подправки

Газова печка, Аксесоар за кухненски уред, Кухненски уред,

Специално чекмедже за съхранение на често използвани съставки улеснява кухненските задачи. Ако освен това се намира в зоната за готвене, няма да е необходимо да се местите, за да търсите онази подправка, която придава уникален вкус на яхнията. Фирма Alno предлага този модел, който се монтира директно под плочата.Вътрешността му е разделена на отделения с контейнери с различни размери за съхранение на подправки, зеленчуци…, както и кухненски прибори.

2

Ъглите предлагат потенциал за съхранение

Течност, Малък уред, Кухненски уред, Аксесоар за кухненски уред, Машина, Стъклена бутилка, Бутилка, Печка, Основен уред, Кухня,

важно, когато имате правилния модул. Ъглите създават две трудности: достъп до това, което се съхранява отзад и отваряне на вратите, които понякога се сблъскват със съседните фронтове. Фирма Scavolini решава и двата проблема с модул с напълно отварящи се плъзгащи се врати. Интериорът включва въртящи се рафтове, които позволяват да се извади всеки предмет, съхраняван върху тях.В допълнение, модулът е полукръгъл, за да увеличи капацитета за съхранение.

3

Поръчайте чекмеджетата

Храна, Контейнери за съхранение на храна, Основен уред, Съставка, Ястие, Кухненски уред, Съхранение на храна, Домакински уред, Рецепта, Аксесоар за кухненски уред,

След като опаковките на храната бъдат отворени, най-добре е съставките да се съхраняват в херметически затворени контейнери, за да се осигури правилно съхранение. Това чекмедже на Ikea с разделители е идеалният размер за съхранение на контейнери.

4

Мебели от всякакви размери

Тесните пространства вече не са недостъпни, стига да се използват с подвижен модул, който позволява съдържанието им да бъде изнесено навън. Този шкаф от Ikea има допълнително предимство, тъй като включва две горни чекмеджета с независимо отваряне от изтеглящата се количка; по този начин никой рафт не ви пречи, когато искате да получите достъп до това, което се съхранява по-долу.

5

Съдовете в чекмеджето

По-удобно решение за съхранение на тави и тави е да ги съхраняваме на ръба им, което ни позволява да достигнем до търсената, без да се налага да вдигаме останалите подредени върху нея тави.Ключът се крие в наличието на чекмедже - чекмедже с по-голяма височина от обикновено - оборудвано с регулируеми ограничители, които предотвратяват движението на кухненските съдове при отваряне и затваряне на чекмеджето. Чекмедже, от Forlady.

6

Камуфлажни уреди

Когато кухнята е интегрирана в хола, възниква необходимостта от маскиране на уредите. Фирмата Mobalco произвежда този дискретен гардероб с две тела. Този вдясно крие вградената тенджера под налягане и фурна. Този отляво редува чекмеджета и рафтове с вградено осветление за съхранение на кухненски прибори.

7

Специално чекмедже за перилни препарати

Почистващите продукти често се съхраняват под мивката, в слабо осветени шкафове, които изискват издърпване на цял ред продукти, за да получите достъп до специфичния почистващ препарат, съхраняван на дъното. Много по-удобната алтернатива на Xey е това чекмедже с ограничители.

8

Изтеглящи се рафтове

Да знаем каква храна имаме у дома е от основно значение, за да предотвратим някои контейнери да бъдат забравени в края на шкафа. Този модел Alno има подвижни рафтове, които ви позволяват да контролирате с един поглед какво имате и сроковете им на годност.Рафтовете включват запушалки за съхранение на съставките.

9

XXL чекмеджета

Поради размерите си тенджерите и тиганите изискват много място за съхранение. Тъй като обикновено имат значително тегло, е неудобно да се борави с тях и дори драскат вътрешността на шкафа, когато се влачат, за да вземат това, което е необходимо. Чекмеджетата за тиган, като това от Forlady, позволяват лесен достъп до саксии, без да ги плъзгате.

10

Повдигнати мебели

Тази удобна система за отваряне, от фирмата Vegasa, държи вратата отворена сама, без да се налага да я държите с една ръка. Друго предимство е, че позволява да се комбинират два различни фронта - в този случай един стъклен и един непрозрачен - но с едновременно отваряне, което улеснява достъпа до съхраняваните артикули.

Популярна тема