Решения за съхранение и чекмеджета

Решения за съхранение и чекмеджета
Решения за съхранение и чекмеджета
Anonim

1

Чекмеджета на хладилника под плота

Рафтове, Рафт, Съдове, Домакински уред, Основен уред, Група храни, Контейнери за съхранение на храна, Съставка, Листен зеленчук, Кухненски уред,

Поръчването в хладилника спестява време и усилия при готвене. Новите модели, с функционален интериор, могат дори да се поставят под работния плот, за да улеснят работата. Скрин Admira, от Whirlpool; в 81,5 x 89,6 x 54,5 см (приблизително 1278 евро).

2

Поставка за чекмеджета

Твърда дървесина, бутилка, колекция, търговия на дребно, гардероб, шперплат, рафтове, спално бельо,

Ако нямате място у дома, където да имате винарска изба, но сте любители на вината, Santos ви предлага този модул като решение. Отвътре е облечен с морски картон с лепило по канта с висока устойчивост на влага и високи температури. Вътрешният дизайн, с жлебове за гърлото на бутилките, предотвратява тяхното движение при отваряне и затваряне на чекмеджето. Принадлежи към модела Minos E.

3

Отворени фронтове

Сервиране, Прозорец, Съдове, Саксия, Порцелан, Керамика, Аксесоар за кухненски уреди, Рафтове, Малък уред, Фотография на натюрморт,

Очарованието на рустикалните кухни е подновено с цветни покрития и дизайни, които, без да нарушават класическата линия, която ги характеризира, увеличават площите за съхранение. Добър пример е моделът Maryville на Schmidt, изработен от оцветен дъб.

4

Складови зони

За интериора на килера стоманените рафтове са най-хигиеничният вариант, тъй като позволяват лесна поддръжка. Santos залага на тях в серията Aluminia Blanco Seff и ги допълва с гравирани с киселина стъклени врати и вътрешно осветление.

5

Поставка за прибори

Единственото решение на класическата бъркотия от прибори е да оборудвате вътрешността на чекмеджето с държач за прибори, ако е възможно, направен по мярка. Спестяват се време и усилия и всички прибори се поддържат в по-добро състояние. Мебели, от фирма Vegasa.

6

Ъглови мебели

Специфичните задачи на всяка кухненска зона ще определят кои прибори и аксесоари ще трябва да бъдат поставени наблизо. Ъгловите мебели с въртяща се и изтегляща се табла, както и стенните органайзери са отлични съюзници за поддържане на реда и оползотворяване на наличното пространство. От Ikea: изтегляща се тава за ъглов шкаф модел Rationell.

7

…и в чекмеджетата, съдовете

Има а-ла-карт системи, за да се възползвате максимално от чекмеджетата; В чекмедже можете да съхранявате, в допълнение към тенджери и тигани, съдове, организирани по размер, прибори за хранене в персонализирани тави или да го превърнете в поставка за подправки.Всичко е възможно с правилния органайзер. Фирми, специализирани в кухненски шкафове, предлагат модели за всякакви съдове и прибори. Поставка за чинии Ikea Rationell Variera (от €5,99).

8

Рециклиране на кофи

Трябва да повишим осведомеността и да разделим хартията, стъклото, опаковките и т.н. Ще бъде много по-лесно с правилните контейнери и всички заедно поставени на едно място. Кошчета за рециклиране в различни размери (от €1,99 в Ikea).

9

Чекмедже за връзка

Ако не знаете къде да съхранявате толкова много малки домакински уреди, които често се използват в кухнята, ето едно предложение на пазара от фирма Fagor. Това е чекмедже за скрин, което не само е разделено на отделения, за да можете да съхранявате блендера, сокоизстисквачката или електрическия нож, но има и няколко щепсела, за да улесните използването му.

10

Органайзер за чекмеджета

От приборите за хранене до съдовете, миксера или тенджерите: всичко трябва да има своето място в кухнята.Това е философията на органайзерите и скринове от серията Miele Varino. Тази на изображението включва практична цифрова везна за претегляне на необходимите количества храна.

11

Мини-килер

Отвън изглежда като обикновен гардероб, но когато го отворим, откриваме, че това е шарнирна килерна колона, чиито вътрешни рафтове се движат навън с отварянето. Общо осем метални рафта за организиране на кутии, бутилки и др. Колона за килер, от фирма Fagor.

12

Подвижна колона

Необходими са само 15 см ширина, за да се монтира. В идеалния случай го направете близо до зоната за готвене, така че да имате под ръка необходимите подправки, докато готвите. Има две тави, като както и в останалата част от кухнята, предната част е от дъбово дърво. В 15 x 55 x 72 см, от фирмата Schmidt (от €314).

Популярна тема