Как да декорирате с дърво

Как да декорирате с дърво
Как да декорирате с дърво
Anonim

Дървото е универсален материал, който обикновено използваме в декорацията по различни начини. Той е полезен и функционален, по същия начин, по който се съчетава перфектно с други ресурси и осигурява комфорт и топлина в околната среда. Ето защо искаме да ви покажем няколко примера на как да декорирате с дървени мебели.

Интериорната естетика на една стая се ръководи от хармонията и благосъстоянието, които получаваме чрез мебели и други елементи за комфорт. Когато става въпрос за определяне на място, имаме нужда от добра хармония като цяло, така че цялата декорация трябва да общува по сърдечен и приятелски начинПоради тази причина дървените мебели са добър вариант за обзавеждане на интериор.

Дърво за интериорна декорация

Обикновено купуваме дървени мебели за помещения като всекидневна или малка зала. Именно тук са разположени маси, столове, рафтове и др. Въпреки това можем да го използваме и по различен начин в други стаи, като кухнята или дори ако искаме да проектираме рустикална баня. В крайна сметка, естетически ще допринесе положително откъдето и да го погледнете.

Хубавото на дървото е, че може да се обработва по различни начини. Има вътрешни мебели, предназначени за съхранение, като бюфет, или други, които се използват за показване на ресурси и които са видими, като витрина. Същото може да се каже, когато конфигурирате трапезария, която е съставена от маси, столове и други ресурси, които са привлекателни и функционални.

Естествен въздух

Трябва да се отбележи, че дървото създава топлина и спокойствие. Неговият външен вид в земни нюанси осигурява естествено усещане и е доста приятен за окото; В допълнение, той ни помага да избегнем толкова много резонанс в стаите, по същия начин, по който е материал, който е устойчив на времето и запазва оригиналния си образ.

В зависимост от начина, по който са представени мебелите, можем да постигнем определен винтидж вид, по същия начин, по който искаме да рециклираме мебели и да ги включим отново в декорацията на Домът. Всъщност можете да извлечете голяма полза от дървото в пространства като спалнята: конзола, оригинални нощни шкафчета, шкаф за съхранение на вещи и т.н.

По-долу представяме различни модели мебели от дърво. Със сигурност ще получите някои ясни идеи, когато избирате ресурса, който най-добре отговаря на вашите нужди.

1

Трапезарии с естествен въздух

дървена трапезария
дървена трапезария

Няма нищо по-добро от добра семейна храна. Трапезарията е мястото за срещи, където се чувствате комфортно с любимите си хора.

Декорирането с дървени мебели има много общо с това, тъй като това е материал, който предава много топлина и дава на вашите пространства това усещане за комфорт.

Препоръчваме тази маса от ретро трапезария вдъбово дърво. Той може да се разшири, така че можете да го адаптирате към броя гости, които имате (€725).

2

Елегантни ъгли

Дърво, Чекмедже, Стая, Интериорен дизайн, Шкаф, Интериорен дизайн, Байц, Бюфет, Твърда дървесина, Артефакт,
Дърво, Чекмедже, Стая, Интериорен дизайн, Шкаф, Интериорен дизайн, Байц, Бюфет, Твърда дървесина, Артефакт,

Бюфетите са много полезни елементи за всекидневни и трапезарии, тъй като те са части от мебелите, които ви позволяват да съхранявате много неща и на всичкото отгоре те обикновено голям.

бюфетът Brixton (€1034) съчетава борово дърво в два нюанса, един орех и един по-тъмен.

3

Моят любим бюфет

Дърво, кафяво, продукт, твърда дървесина, чекмедже, жълтокафяво, правоъгълник, бежово, шкафове, ракита,
Дърво, кафяво, продукт, твърда дървесина, чекмедже, жълтокафяво, правоъгълник, бежово, шкафове, ракита,

Без съмнение е един от тези, които харесваме най-много. Структурата на този бюфет (€395) е направена от акациево дърво и има две врати и две плетени кошници за съхранение на вашите съдове, бельо за маса…

4

Изложба в залата

витрините са перфектни за съхраняване на всичките ви кухненски прибори и частите от вашите съдове както във всекидневната, така и в трапезарията.

Моделът Hoxton (€1822) има три корпуса от борово дърво, комбинирани с борово ПДЧ и MDF и дъно в кремав цвят.

5

Топли среди

масата Petra (€395) е с правоъгълен размер и е изработена от акациево дърво и MDF с черни железни крепежни елементи.

Това е дизайн с нова "ежедневна" концепция, която ви позволява да го комбинирате с някои столове с цвят дъб острие (115 €) като тези на снимката или с тези, които ви харесват най-много.

6

Стол

Със сигурност сте виждали столове с плетени седалки повече от веднъж.

столът Shanghai (125 евро) е реновиран модел с дъбова структура, извита облегалка и онази плетена седалка, много типична за старите столове.

7

Подробности

Ако имате нужда от място у дома, за да съхранявате неща и нямате много място за поставяне на големи мебели, chiffonier са идеалното ви парче.

Те са тесни, но високи, с много чекмеджета, където можете да съхранявате ежедневни артикули.

Това е моделът Hampstead в бяло от дъб и струва €425.

8

Конзола или шкаф?

Този модел на конзола е разделен на три части: централна с чекмеджета и две странични с две стъклени врати, сякаш е малка витрина за показване на кухненска посуда или специален сервиз.

Изработено е от масивно дърво самангуила (африкански махагон) и струва €1320.

9

Моят кът за четене

За моменти на откъсване и релаксация, най-добре е да създадете кът у дома с добър фотьойл и странична масичка с малка лампа, за да можете да четете книга, списание за декорация…

Моделът мускат в цвят лешник е изработен от дъб със скандинавска визия (€201).

10

С винтидж нотки

За транзитни зони като коридори и входове или за онези ъгли, където можете да поставите декоративни предмети, тази ретро конзола (€299) има направена структура от дъбово дърво и плот от фурнирована дъска с антично покритие, което го прави по-селски.

11

Спалня в скандинавски стил

Скандинавският стил избира комбинация от мебели, подове и декоративни детайли от дърво,смесването им с бял текстил, много естествена светлина и малки цветни нюанси.

Балтийската колекция има всичко необходимо, за да създадете такава атмосфера във вашата спалня, с табла (€95) от дъб и странична маса нощно шкафче (75€) с чекмедже, също от дъбово дърво.

12

Подова лампа

Моделът на лампа Locker (169 €), е видът мебели, който се вписва в северния стил. Неговата метално бяла основа и абажур се смесват много добре с това докосване на изпарено буково дърво.

Популярна тема