Как да поддържаме ред в градината

Съдържание:

Как да поддържаме ред в градината
Как да поддържаме ред в градината
Anonim

Хубавото време е тук и всички очакваме с нетърпение да се насладим на нашата градина или тераса. Ние ви помагаме да го имате готов и добре организиран. Да излезем навън!

КАК ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ВЪНШНИТЕ ПЛОЩИ: ГРАДИНИ И ТЕРАСИ В РЕД

ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ: ПО-МАЛКОТО Е… ПОВЕЧЕ

  • Ключовете към успеха. Първото нещо, което трябва да направите, е да почистите старателно и да премахнете всичко, което генерира визуален шум: счупени столове, саксии с мъртви растения… След това анализирайте пространството, което имате и нуждите, които искате да покриете, за да можете да се възползвате от всичко правилно. В много случаи не става дума за метри, а за добра организация.
  • Перфектната тераса. Дори да разполагате с малко пространство, разделете на зони. Запазете стена за съхранение, ще създадете визуален ефект на непрекъснатост и ще имате всичко разположено и под ръка, и определете зона за хранене и друга за почивка. Използвайте леки и семпли мебели в светли цветове, за да осигурите повече пространство.

5 ОСНОВНИ СЪВЕТА ЗА ДА ПОДГОТОВИТЕ ГРАДИНАТА СИ ЗА ЛЯТОТО

  1. Намерете решения без загуба на естетика. Казваме ви как да организирате терасата, градината или верандата, така че да имате повече пространство, на което да се наслаждавате.
  2. Ако организирате добре… ще спестите място!
  3. Решения за поръчки и съхранение
  4. Функционални външни мебели
  5. Всичко на мястото си
  6. Добри идеи

Разширете информацията в тази статия за 5-те ключа за организиране на градината.

КАСЕТА ЗА ГРАДИНАТА (ИЛИ ТЕРАСА)

Запазете част от градината си, за да инсталирате навес или навес, за да ви помогне да поддържате нещата си в ред. И ако нямате проблеми с пространството, спечелете малка къща със сладка кабина. Най-доброто? Сглобяват се без доработка.

Вижте в този доклад селекция от навеси за вашата градина.

Не забравяйте за почистването…

И разбира се основните градински задачи, които ще трябва да вършите през тези летни месеци, когато прекарваме повече време навън, отколкото вътре в къщата.

Не пренебрегвайте реда дори навън. Ние ви даваме най-добрите идеи, така че нищо да не е на място във вашата градина. Сгъваеми мебели, шкафове, кошници и много други идеи, за да имате добре организирана и в идеален ред градина, тераса или веранда.

1

В миг

външни дървени мебели за хранене на терасата
външни дървени мебели за хранене на терасата

Ако имате само няколко метра, потърсете практични и функционални решения. Изберете леки мебели визуално, като столове без ръце или табуретки. Изберете сгъваемимебели, които можете да приберете и да оставят място за вас, когато не ги използвате. От Leroy Merlin.

2

На колела

градинска мебел дървен сандък с колела
градинска мебел дървен сандък с колела

куфарите, като този от Leroy Merlin, са идеални за съхранение на всичко в края на деня, а ако имат колела, можете лесно да ги преместите от едно място на друг. А мултифункционалните мебели, като раклите-пейки или масите със съхранение, ще бъдат от голяма помощ.

3

Допълнително място за съхранение

градински шкаф за мебели ikea
градински шкаф за мебели ikea

Десет съюзника за реда са външните шкафове. Можете да ги намерите във всички размери и размери и изработени от много устойчиви на атмосферни влияния материали. В такъв с височина само един метър можете да съхранявате играчки, инструменти или кухненски съдове. От Ikea.

4

Поръчка на декориране

кутиите и кошниците са много гъвкав и удобен ресурс, за да държите нещата под ръка. Имате множество размери, стилове и материали: дърво, метал, естествени влакна и те са идеални за възглавници, книги или карета. De Søstrene Grene.

5

Закачалки за стена

Закачалки от цветове във формата на пеперуда, 16 €/3 бр., в GreenGate.

6

Кошниците: перфектни съюзници

Те са идеалният аксесоар, когато става въпрос за съхранение и декорация. Кошница с кафяви и червени помпони, 49, €99; райета, 79, 99 €. Всички от Maisons du Monde.

7

Анимираната гора

Всяко място е идеално за поставяне на тази красива естествена кошница от рафия във формата на мечка, от подписа на Rice, 69, 90 €.

8

Малка градина или тераса?

Когато метри са оскъдни, изберете сгъваеми мебели, които можете да съберете на стойка; като този комплект маса и стол.

Както столовете, така и масата са сгъваеми и се съхраняват в опора, която заема много малко място.

9

Вашите инструменти са добре организирани

Помощна количка ще ви помогне с вашите задачи. Този модел на Casaplanta включва чанта за събиране на листа, странични джобове и капак, който служи като работна повърхност.

10

Маркучът е на място

Никога не оставяйте маркуча заплетен на земята, опасно е; увийте го около скоба на стената. Това е най-доброто решение да избегнете спъване, особено ако имате малки деца; освен това, това е най-добрият начин да го предпазите от гниене. 25 см маркуч с гърловини и опора; всичко, от фирма Tatay, в Leroy Merlin. Метла, от Los Peñotes.

11

Сгъваеми столове

Ако терасата ви е малка и не искате да я затрупвате с много мебели, решението са сгъваемите столове, които винаги можете да окачите на куки. Така не заемат място и не пречат при почистване. Квадратни столове и кашпо от Habitat. Душ и платформа от Ikea.

12

Предотвратете пода на къщата си от оцветяване

Оставете вашите градински и детски гумени ботуши да изсъхнат на въздух. Можете да направите оригинална опора за тях със стар лъч; просто трябва да пробиете няколко дупки, за да поставите някои изрязани и боядисани бели метли.

Не пропускайте: КАК И КЪДЕ ДА СЪХРАНЯВАМ БОТУШИТЕ?

13

Складова зона

Изберете функционална мебел, за да организирате инструменти и растителни продукти.

Имате подобен модел в La Redoute.

14

Използвайте стената за инструменти

Поставете решетка на стената, за да окачите няколко кофи, за да ги съхранявате. Кубчета, от Fronda. Мебели, инструменти и решетка, в градински магазини.

Популярна тема