Баня с женствена нотка

Баня с женствена нотка
Баня с женствена нотка
Anonim

Широтата на наличното пространство и навлизането на естествена светлина направиха възможно залагането на декорация в лилави и сиви тонове в тази много специална баня. Проектът се основава на класическа концепция, с монтирана конструкция с подова настилка рибена кост и таван с корнизи, увенчан с полилей със златни рамена. Издигнати така, ултраженствените модели мебели Giro Micron на фирмата Schmidt се вписват перфектно в стаята.

Това е дизайн със заоблени линии, много издръжлив и с голям капацитет, но лек на очи, тъй като е летящ модел.В тон с зоната на мивката, проектът включва винтидж тоалетни, реплика на оригинални дизайни. Акцентите включват чугунена вана с елегантни опорни крака; Това е моделът Cléo, от фирмата Jacob Delafon.

Подробности за банята

Водопроводна инсталация, Мивка за баня, Стая, Интериорен дизайн, Архитектура, Кран, Саксия, Имот, Стена, Лилаво,

Мивката и зоните за съхранение са централизирани в един компактен модул, проектиран като очарователна тоалетка. Състои се от мебел, покрита с матов лак в сивкав лилав тон, плот от синтетична смола с мивка и голямо огледало с рафтове. Всичко принадлежи към серията Giro Micron на Schmidt.

Всичко по ред

Продукт, Имот, Водопроводна инсталация, Интериорен дизайн, Смесител, Композитен материал, Свойства на материала, Мивка, Дизайн, Мивка за баня,

Плотът за умивалник, излят от синтетична смола, е направен по мярка и може да се адаптира към всяко пространство. Мивката е вградена в нейния дизайн, а под нея симпатично чекмедже-органайзер за цялата козметика.

Très chic

женствена и елегантна баня

Вечера на френския класицизъм и декларирания женствен дух водят до романтично пространство, много светло и добре разпределено.

В него тоалетните в ретро стил съжителстват с декоративни детайли, заимствани от други стаи в къщата. Накратко, много лична декорация. Композиция от умивалник с огледало и място за съхранение, на фирма Schmidt.

Копирайте стила:

Складово пространство

Шкаф Rythmik, в бордо, от Jacob Delafon (от прибл. €1183).

полилей

Романтичен модел от Maisons du Monde (€174,30).

Кранове за дизайн

Monomando Mondo, от Aua Grup Gamma (€79).

Популярна тема