Реставрирайте стар шкаф

Реставрирайте стар шкаф
Реставрирайте стар шкаф
Anonim

Използвайте класически шкаф като библиотека за вашата всекидневна; Те не са толкова деликатни, колкото си мислите. Може би не бива да държите в тях книгите, които най-често разглеждате, но трябва да държите тези с луксозна подвързия, тъй като вратите им ще ги предпазят от прах. Поставете класическо кресло до него и ще създадете място за четене. Lille Гардероб, от Лора Ашли; размери 2,18 x 1,12 x 0,43 м.

1

Превърнете дрешника в тоалетка за спалнята

Дърво, Стая, Под, Подова настилка, Интериорен дизайн, Интериорен дизайн, Чекмедже, Твърда дървесина, Огледало, Рамка за картина,

След като махнете вратите, боядисате го и облицовате вътрешността му с хубав плат или хартия, окачете огледало на гърба му и поставете лампа, кутия за бижута, парфюми… Гардероб от кисел чам; размери 2,05 х 1,10 х 0,60м. Плат, огледало и лампа, за продажба в Ел Баул.

2

За детската стая

Стена, арматура, бежово, дръжка, шкаф, корнизи, шкафове, дръжка на врата, домашна врата,

С боя и хартия сменете образа на стар гардероб и го използвайте за дрехите на бебето. Облицовайте вътрешността му с хартия, боядисайте го отвън; поставете скрин, изрисуван с детски мотиви; и извадете долното чекмедже, за да поставите плетена кошница.Гардероб в Piccolo Mondo. Декоратор, Сузана Гил.

3

Кухненски шкаф

Дърво, Шкаф, Мебели, Стая, Шкаф, байц, Чекмедже, Къч, Рафтове, Напитка,

Функционален и красив, този шкаф ви позволява да имате кухня навсякъде. Дървен кухненски шкаф, възстановен от стари влакови греди. Размери: 2, 20 x 1, 30 x 0, 70 m. Като всяка друга кухня и тази изисква инсталации за вода, електричество и димоотводи. Това е дизайн на фирма Hanbel, който се прави само по поръчка и чиято цена варира в зависимост от оборудването, което включва.

4

За залата

Вземете тесен гардероб и го поставете в коридора, за да окачите връхните си дрехи. Гардероб с размери 1,65 x 0,65 x 0,40 m, от Natalia Parladé.

5

Превърнете шкафа в хубав шкаф, за да покажете съдовете

Сменете вратите му с други от стъкло с панели и тапицирайте интериора и рафтовете му. Имайте предвид, че големите съдове и чинии се нуждаят от рафтове с височина около 40 см; и поставете куки под някои, за да закачите чашите. Гардероб, от Алмонеда Ел 23. Плат, от Гастон и Даниела.

6

Изберете шкаф със стъклени фронтове и изискан дизайн

Освен да го използвате за поставяне на съдовете, можете да запазите някои от рафтовете му за бутилки и чаши и да го превърнете в бар шкаф. Витрина от колекция Carmen на Paco Duque от масивен бор; размери 2,10 x 1,30 x 0,45 м.

7

Осмелете се да поставите древен китайски шкаф в банята

Тези гардероби, които са били подарявани на булките като сватбен подарък, днес са хит в модерната и колониална декорация. Те имат голям капацитет за съхранение на кърпи и тоалетни принадлежности и никога не остават незабелязани благодарение на ефектния си дизайн и цвят.

8

В банята

Шкафовете със стъклени фронтове придават спретнат и изчистен образ, много подходящ в баня. Гардероб Calamobel, от брястово дърво; размери 1,95 x 0,95 x 0,35 м.

9

Елегантен шкаф

Придайте изпъкналост на шкаф, като го завършите с богато украсен помпадур. Лайсната на снимката е гладка, без резба, но е ефектна. Шкаф Laredo от C&J2, от лакиран фибран с висока плътност.

10

За четвъртата от желязото

Освен като гардероб, гардероб като този ще бъде много полезен за съхранение на домашни дрехи, дрехи за гладене, шиене и др. Боров гардероб в La Riera.

Популярна тема