100% бяла кухня

100% бяла кухня
100% бяла кухня
Anonim

Бяло и сияещо, но топло; ето как тази семейна и селска кухня, , която е очарователна. Това бяха ключовете за постигане на домашна и затворена атмосфера: симпатична система за съхранение с открити рафтове, , която ви кани да използвате, без да искате разрешение, това, което е необходимо във всеки един момент; вградена камина, разположена до офис масата, , която превръща работното пространство в удобна всекидневна зона; влакнести кошници, които осигуряват текстура и придават цвят на белите мебели; столове, облечени в приятни и практични калъфи, в неутрален тон, които могат да се перат в пералня; повърхности от естествени материали, като дървена маса или каменен плот, и накрая глинените подове, които предават усещането за селска къща.

Декоративни сервизи

Съдове, сервиране, стая, бяло, порцелан, шкафове, рафтове, оранжево, основен уред, керамика,

Благодарение на простора на кухнята ниските шкафове бяха достатъчни, за да поберат всички прибори. Свободните стени бяха използвани за вертикално съхранение, с рафтове и закачалки, които разкриват тигани и съдове. Изборът на части не е случаен, кухненската посуда става тук

в декоративните аксесоари.

Ежедневно хранене

Дърво, Стая, Интериорен дизайн, Мебели, Маса, Сервиране, Съдове, Трапезария, Под, Дом,

В този случай без сгъваеми столове, ние избрахме меки модели с покривки от сив плат, много удобни и голяма дървена маса в рустик стил, напомняща на тези в традиционните селски къщи.

Очарователна кухня в изискан провинциален стил

бяла кухня с трапезария в рустик селски стил

Квадратният план на пода на кухнята и щедрите й размери направиха възможно поставянето на голям офис в центъра на средата, замислена като традиционна трапезария.

Камина в кухнята

Камината заема водещо място до трапезарията. Интегриран в работен модул, увенчан с рафт и с ниша за съхранение на дърва за огрев, той е великолепен източник на топлина, както и декоративен ресурс.

Витрина за показване на съдовете

Когато пространството го позволява, добра идея е да създадете различен кът, с особени мебели или дори по-типични за други части на къщата. Тук старинният гардероб със стъклени врати и креслото отстъпват място на уютен и комфортен кът за почивка; За разлика от това калният под и кошниците от растителни влакна намаляват трезвостта на околната среда.

Най-ценните части или тези с по-малка употреба трябва да бъдат защитени от прах и удар. За това няма нищо по-добро от шкаф с врати. Тук като контраст на бялото е избрана антична мебел от Шри Ланка. Доста успех, който отпечатва личност.

Ретро въздушни кранове

За рустик шикозна атмосфера няма нищо като кранчето в кънтри стил Fairfax на Jacob Delafon (€219).

Чугун

Изберете предмети за бита с декоративна стойност като Cocotte Chiffon Pink от Le Creuset (€209). Класика!

Flirty Storage

Практична и декоративна кошница ще разшири пространството за съхранение. От Maisons du Monde (€16,99).

Популярна тема