15 Идеални шкафове за мивка за малка баня

15 Идеални шкафове за мивка за малка баня
15 Идеални шкафове за мивка за малка баня
Anonim

Малките бани са малки стаи, в които нямате цялото пространство, което искате. Това предполага адаптиране към мерките и прилагане на функционална система. Мебелите и тоалетните, които избираме, не могат да пречат на преминаването, нито да заемат твърде много.

Искате ли да оборудвате банята, без да жертвате комфорта? След това ви представяме различни решения чрез 15 мивки с мебели, идеални за малка баня.

Мебели за баня по поръчка

За да декорирате малка баня е от съществено значение да имате мебели, които се вписват перфектно в пространството. Първата стъпка е да погледнете размерите на стаята. Не можем да закупим мебели без да сме направили диагностика на мястото. По принцип трябва да сме наясно с типа дизайн, върху който искаме да работим, и нуждите, които имаме.

Има фирми, които работят по поръчка според типа мебели, които желаете. Въпреки това има много магазини, които предлагат качествени мебели за баня на много добра цена, които гарантират желаната функционалност и от своя страна позволяват капацитет за съхранение като за съхранение на кърпи, лични вещи, дрехи, аксесоари и др.

Едно от най-големите притеснения при избора на малка мебел за банята е адаптирането към мястото Въпреки че е малка, това не означава, че губим комфорт и ефективност; Всъщност ние имаме възможност да приложим красива декорация, за да обновим банята, съобразявайки се само с нашите нужди.

Видове мебели за пестене на място

Един от въпросите, които възникват при обзавеждането на банята е следният: как да спестим място в малки бани и да спечелим ефективност? Добро решение е да закрепите към стената декоративен, модерен и функционален умивалник без пиедестал и да вградите крана Има и ъглови модели с кран разположен под ъгъла на стените.

Мебелите за баня могат да имат малки отделения и малки шкафчета Не е необходимо да имате голям капацитет за съхранение, всичко е въпрос на правилно разпределение на всички лични вещи. Например, отворените и плаващи шкафове несъмнено са добро решение за баня в модерен стил.

Модулният шкаф за мивка и този с широко чекмедже може да са най-добрите примери. Няма съмнение, че в крайна сметка ние искаме да обединим в един ресурс функционалност, ефективност и качествоТоалетната обикновено се намалява до желания от нас размер и ще продължи да предлага услуга.

Накратко, ако искате да извлечете някои идеи за вашата баня, ние ви представяме най-добрите примери за мебели, така че най-накрая да научите най-добрите процедури за това как да украсете банята и спестете пари колкото е възможно повече място.

1

Отворено и с рафтове

умивалник с отворен шкаф enhet tvÄllen

Този комплект от IKEA е идеален за малки пространства, защото тъй като няма врати, не заема толкова много визуално пространство. Лек и функционален залог. Накратко, баня с диференцирани пространства.

2

С голямо чекмедже

умивалник с шкаф с летящо чекмедже

Елемент с цвят винаги дава фантастичен резултат. Едно от предложенията на Mapini е серията Colors, с мебели, също толкова впечатляващи като тези. Чекмеджето се отваря и предлага много място за съхранение.

3

В жълто!

малък умивалник kartell

Този супер актуален комплект е от най-новата колекция на Kartell от Laufen, която подсилва изпъкването на цветовете. Жълтото добавя нотка топлина към останалите бели тоалети.

4

Изберете мебели по поръчка

Изборът на рафтове по поръчка е друго умно решение за по-ефективно използване на пространството. Всяко пространство се използва, без да се пречи. На изображението предложението на Ikea.

5

Асиметричен

Ако пространството на вашата баня е много малко, няма да можете да си позволите да поставите мебели със стандартните размери, които са на пазара. Но това предложение от Laufen е идеално, мивката лежи върху по-тясна мебел, но ще добави много място за съхранение дори в най-малките бани.

6

Хоризонталност

Плаваща мебел на желаната височина за постигане на максимална функционалност и благоприятстване на усещането за откритост. Това е подходът, който може да се намери в този изтънчен и подходящ за пространството дизайн. Това е тенденцията в новите бани.

7

Изберете отворени шкафове

Планирането на оформлението предварително е от съществено значение, когато се възползвате максимално от малките пространства. В банята малката мивка може да бъде най-вкусната и удобна. За целта се възползвайте от всеки ъгъл. Избягвайте затворени мебели в малки пространства. Малките мивки за вграждане могат да бъдат перфектно допълнени с малки дървени или стъклени рафтове в долната част за съхранение на интимни продукти с чекмеджета или врати. На изображението предложението на Ikea.

8

Мебели в минималистичен стил

Малките минималистични бани са тези, които в действителност намаляват формите си до минимум, без да губят функционалност. Тук можете да видите как долните отделения предлагат много пространство и да съобразите мебелите с размера на банята.

9

Бял като главен герой

Ако пространството е много ограничено, няма съмнение: бялото ще бъде перфектният цвят за увеличаване на пространството визуално. Добавете цвят в текстила. На изображението предложението на Ikea.

10

Дървени мебели

Още един добър пример за адаптация, плаващ и в дърво. Мивката не е симетрична, но това няма значение. Най-интересното е, че получава достатъчно място за извършване на задачите по почистване и че можем да съхраняваме всякакви елементи в шкафа.

11

Преместване на мивка

Помислете за преместване на мивката от едната страна на плота, стига това да подобри оформлението на банята. Обичайното нещо е да поставите мивката в центъра на плота, но в бани с ограничено пространство може да се окаже, че мивката е твърде близо до вратата и входът е досаден. Можете да го избегнете с дизайн като този; мебел, направена по мярка, за да побере мивката в единия край. Мивка и кран Duravit.

12

Бани мини, мини

Тази мивка е идеална за супер малки бани или за тоалетна за гости. Принадлежи към новата колекция Kartell by Laufen, която представя нови цветове.

13

Плаващи мебели за пестене на място

Плаващите мебели са друг интелигентен начин за пестене на място. Вдъхновете се от това просто, но практично предложение от Ikea.

14

Модулен шкаф за умивалник

Този оригинален модел е съставен от два модула, които се допълват и позволяват да се използва максимално пространството. В горния е монтирана мивка и практична е направен в долния един шкаф с две врати. Освен това все още има място между двете за съхранение на сгънати кърпи.

15

С отворен шкаф за мивка,

без врати и малки размери решавате недостига на метри. Модерна баня ще получите и ако мебелите са с изискан дизайн и мивка с правоъгълно корито. Тук покритието венге на шкафа и цокъла правят порцелана и блясъка на мивката и крана да изпъкват още повече. Умивалник Vero от Duravit. Смесител Hansgrohe. Декорация, от Изабел Рубио.

Популярна тема