Оригинални ресурси за коледна украса

Оригинални ресурси за коледна украса
Оригинални ресурси за коледна украса
Anonim

Коледа е тук, а с нея и най-гениалната украса. Нашата цел е да осигурим нотка цвят и радост в дома. Разполагаме с различни полезни ресурси за декориране и обогатяване на естетиката на интериора; Поради тази причина искаме да ви покажем някои оригинални и креативни ресурси, които да приложите в украсата и да получите по-коледно усещане.

Искате ли да имате дом с празнична и спокойна атмосфера? Ние ви предлагаме възможността да изберете най-добрите продукти, с които да украсите всяка част от къщата и така да постигнете образ, в който се открояват яркост, червени тонове, типични звездни форми, сърца и др.С други думи, коледна украса.

Обновена декорация

По принцип сме склонни да прибягваме до типичните декоративни средства: коледно дърво, адвент календар, свещи, фенери и т.н. Има много начини, по които трябва да украсим къщата по Коледа. Въпреки това, ако искаме да се развием чрез по-обновена естетика, която се отклонява от традиционните теми, можем да използваме други по-креативни ресурси и интересно.

Първо, трябва да изберем това, което всъщност създава коледно настроение: персонализирани орнаменти за дърво, необичайни торбички за опаковане на подаръци или прости червени панделки около свещите Тези компоненти изглеждат страхотно у дома.

За да ви дадем по-добра идея за декоративната естетика, за която говорим, разгледайте следните продукти за украса за тази Коледа.

В тази статия ще намерите идеи и занаяти, които можете да направите у дома, за да постигнете персонализирана декорация и да не чувствате, че едни и същи декорации се повтарят във всички къщи на вашите приятели и семейство. Също така, ако имате малки деца у дома, това е много добър начин да ги включите и да ги накарате да преживеят Коледа по по-специален начин, като ги накарате да участват в изработката на декоративни занаяти за вашата Коледа. Особено харесваме персонализираните коледни украси за елха със снимки на най-малките. Или стенен дисплей във формата на дърво, за да закачите коледни картички и поздравления, които получавате.

1

Коледни поздрави

Интериорен дизайн, Фотография на натюрморт, Творчески изкуства, Аксесоари за дома, Измервателен уред, Будилник, Часовник, Цилиндър, Орнамент, Символ,

Картичките, които получавате и тези, които децата правят в училище, сами по себе си са коледна украса. Струва си да ги показвате, но ако са поставени на бюфета или на конзола… винаги падат! Освен ако не ги окачите на закачалка; този е от фирмата Caselio.

2

Екологично дърво

екологично дърво

Тази година планирайте екскурзия с децата на село или в парка и съберете падналите клонки от дърветата. Ще прекарате забавен следобед, създавайки своя собствена коледна елха: клоните са съединени с пластмасова тел и Коледна нотка се добавя със снежен спрей.

18 €

Самополивна кашпа Ikea.

3

Опаковайте подаръците

опаковайте подаръците

За да удължите интензивната емоция от откриването на това, което са донесли техните Величества, нищо по-добро от поднасяне на подаръците в торби. Няма нужда да инвестирате в скъпи модели. Просто трябва да запазите тези, които ви дават в заведенията при всяка покупка и да ги покриете с подаръчна хартия, за да скриете рекламите на магазините, които се появяват в тях.

4

Подаръчни чанти

Избягвайте да поставяте малък подарък в голяма чанта, за да не създавате фалшиви очаквания. За тези случаи е добре да вземете чанти с особени форми и размери (2 €/ 2 бр. зима 2021 г., от Ikea).

5

Коледен централен елемент

В базарите ще намерите торбички с пластмасови плодове на супер цена. Нашето предложение е да поставите няколко от тях в центъра или върху атрактивна чиния и да ги напръскате със спрей синтетичен сняг.

9, €90

Пластмасови плодове от Artplants в Amazon.

6

Коледен сервиз

Бяло и червено е цветова двойка, която предизвиква Коледа. Смеете ли сами да украсите бели сервизи с червени мотиви? Много е лесно, но ако смятате, че е прекалено да започнете да рисувате целия сервиз, този сервиз е идеален вариант за тази Коледа.

54, 51 €

Сервиз за хранене от 18 части, Excelsia

7

Персонализирани орнаменти за коледно дърво

Понякога е малко мързеливо да се изправиш пред още една година, същата коледна украса. Едно оригинално и икономичнопредложение за обновяване на външния му вид се състои в това да отпечатате у дома изображенията, които най-много искате: снимки на децата, техните любими телевизионни герои, любопитни символи, които намирате на клавиатурата на компютъра… и ги фиксирайте към обичайните декорации. Подписани сърца на Sia (2,30 евро всяко в Canterano).

8

Украси за коледна елха

Може би сега е добър момент да освежите счупените и избелели декорации, които са служили на предназначението си от години. Защитени от деца филцови сърца или дървени кукли, които няма да се счупят дори и да бъдат изпуснати! Те са супер лесни за правене, но ако искате, купете вече направени.

11, €99

Фигури на Amazon. Има няколко опции с различни форми и цветове.

9

Адвент календар

Идеята е децата да откриват малък подарък (стикер, молив или друг детайл от базара) всеки ден от декември вътре хартиена торбичка Номерата на ден Те могат да бъдат направени от филц и залепени за всяка торба с лепило. Ако искате, залепете торбичките на дъска. Супер лесна идея за изпълнение у дома.

10

Гала свещи

Така изглеждат, но това са свещите, които обикновено имате у дома, обикновени и неукрасени. Единствената разлика е, че за празниците сме ги украсили с панделки. След като Коледа свърши, е толкова лесно, колкото махнете панделките и вземете оригиналните свещи, за да продължите да украсявате къщата.

5 €/ 5 бр

Феноменът на свещите, от Ikea. Панделки (от €1/m в галантерия).

11

Коледни фенери

Можете също да украсите свещници и фенери използвани на открито. Но вместо с панделки, с листата и клонките, които събирате по разходките си. Свещник, от Ikea (€19,95).

12

Коледни елхи за всеки ъгъл

Мини дърво за повишаване на коледния дух в малки пространства. Те са две, съединени в основата. Дървета, боядисана стомана от Ikea. Най-доброто? Закачането на декорациите не отнема много време.

Със сигурност имате подобен предмет у дома, за да закачите колиета или обеци. Използвайте ги повторно, за да създадете мини коледни елхи.

Популярна тема