20 Идеи за създаване на центрове с коледни звезди

20 Идеи за създаване на центрове с коледни звезди
20 Идеи за създаване на центрове с коледни звезди
Anonim

Коледна звезда, Коледна звезда, Бъдни вечер… Известна е под много имена и е символ на Коледните празници. Съмняваме се, че има къща в тези дати, в която да няма поне една саксия с пасхално цвете. И ако не е в естествения си формат, със сигурност се появява в шарки и мотиви или орнаменти, които украсяват къщата.

Това растение, което принадлежи към семейството на еуфорбиите, е родом от Мексико; всъщност той не е напуснал тази страна допреди около 200 години, когато първият американски посланик, разположен на територията на ацтеките, Джоел Пойнсет, решава да изпрати някои от най-красивите видове във Филаделфия, за да могат да извършат пълно проучване там.От посланика те приемат името си и започват своята експанзия по света.

Коледната звезда, известна още като Flor de Pascua или Flor de Nochebuena,дължи тези прилагателни на съвпадението на височината на цъфтеж с времето, когато се празнуват коледните празници.

Това зимно растение обикновено има зелени листа и червени цветя, но има нарастваща гама от цветове и форми, които предлагат множество възможности за украса на къщата. Можете да изберете цвят и форма в зависимост от това къде ще го поставите. Има бели, розови, жълти или сьомгоцветни коледни звезди.

В някои страни това растение е известно като Коледната звезда и фактът, че пристигането на коледната звезда във всеки дом означава, че празниците са почти тук. За да издържи по-дълго, уверете се, че получава много светлина, че стаята е с умерена температура, избягвайте резки промени в температурата и най-вече се уверете, че не страда от течения.Те ще живеят по-дълго, отколкото си представяте. След празниците ги включете в градината си, те издържат добре навън (в райони, където няма слани).

Съвети за закупуване на коледни звезди

Проверка на качеството: Гъста зеленина и жълто-зелени пъпки са признаци на свежест. Цветовете не са цветните звездовидни, а малките пъпки, разположени в центъра. Ако са увехнали, изберете друго растение. Не избирайте тези, които са били на открито. Коледните звезди не обичат студ и течения. Повече информация на www.starsuniteeurope.eu

1

Коледна маса, украсена с жълти коледни звезди

Коледна маса, украсена с жълти коледни звезди

Като автентична гора, тази среда е украсена със саксии с жълти коледни звезди на масата за хранене и висяща аранжировка, направена от борови клони и борови шишарки.

2

Корона от ананаси и коледни звезди

цветна аранжировка коледна звезда

Използвайте коледни звезди, за да направите адвентен венец с клонки и шишарки. Може ли да има нещо по-коледно? Поставете го на стена или на вратата на къщата, навсякъде, където ще изглежда красиво.

3

Висяща аранжировка

цветна аранжировка коледна звезда

Зрелищна тази аранжировка от поазетии. Над масата за хранене ще създаде уникална атмосфера. Също така украсете масата с рязани цветя. Вашата коледна маса ще бъде най-красивата.

4

Коледна звезда Кокедама

Използвайте техниката кокедама за вашите коледни звезди, можете да ги окачите където пожелаете и те ще издържат цяла зима.

Ето основния урок за правене на кокедама.

5

Централен елемент от пуазетии

В нюанси на розово, този централен елемент е деликатен и елегантен. Сглобете широка саксия, за да поберете няколко растения коледна звезда и я напълнете с блестящи топки и декорации.

ТАЗИ КОЛЕДА… БЪДЕТЕ РОЗОВИ! Нека най-сладкият цвят нахлуе в дома ви.

6

Център с жълти коледни звезди

Тук имате урока как да направите този централен елемент с жълти коледни звезди, за да украсите вашата коледна маса.

7

Коледна маса с мъх и коледни звезди

Новаторско предложение. също? В зависимост от вкуса, но тази коледна маса със слой мъх, който служи като покривка и коледни звезди, е най-пищното предложение.

8

Център с жълта коледна звезда

За да украсите масата, можете да създадете красив и елегантен централен елемент. Изберете цвета на коледното цвете, който най-добре подхожда на вашата декорация.

9

Коледна саксия с жълти поазетии

Използвайте коледната звезда като основа, за да направите букет от рязани цветя. За да удължите живота му, добър трик е да запечатате отрязаните стъбла, като ги поставите върху пламъка на свещ за няколко секунди.

10

Жълта коледна звезда със златни коледни топки

Ще намерите коледни звезди в много цветове, които можете да комбинирате с коледни топки и сухи клони. Трик, който добавя елегантност: боядисайте сухите клони в златисто… ще накарате коледната звезда да заблести.

11

Централен елемент от червена коледна звезда

Тук имате урока как да направите този централен елемент с червени коледни звезди, за да украсите вашата коледна маса.

12

Цветовете на Коледа: Поазетии и… люти чушки.

Саксията с коледна звезда е украсена с малко люти чушки. Цветовият контраст не може да бъде по-коледен.

13

Коледната звезда е растение, което ще издържи цяла Коледа

След като празниците ги включите в градината си, те издържат добре навън (в райони, където няма слани).

14

Коледна елха

Ако сте отегчени от типичните коледни елхи, давайте напред и трансформирайте Коледната звезда в различно и уникално коледно дърво. Просто трябва да покриете стара градинска кошница с тънка тюркоазена хартия. За да направите цветето по-видимо, изберете амазонската коледна звезда, която има високо стъбло и много листа. Покрийте основата на растението с найлонов плик и го поставете в новата саксия. За да го направите перфектен, трябва да се погрижите за всички детайли, така че покрийте почвата с мъх и украсете саксията с шишарки, боядисани в златисто и малки опаковки за подаръци.Можете да добавите каквото ви хрумне; със сигурност ще удивите всички.

15

Елегантността на розовата поазетия

Страхотна идея да празнувате Коледа, без да прибягвате до конвенционални декорации: поставете бледорозово дърво Eda Rose в подходяща хартиена торбичка и го украсете със златни топки.

16

Коледна композиция с червени поазетии

Създайте много коледна композиция с XXL звезда и червени коледни звезди, те никога не се сблъскват и добавят весела нотка на цвят.

17

Оригинален адвент календар с коледна звезда

Можете да направите нововъведение тази Коледа, като създадете адвент календар, чийто главен герой всеки ден е червена поазетия.

18

Великденско цвете с топки и блясък

Предлагаме композиция с коледни топки в златно и сребристо. Просто трябва да закачите всяка топка за парче тел, което можете да заровите в почвата, без да повредите корените на Poisettia. Играйте с цветовете, за да създадете хармонични комбинации.

19

Създайте контрасти с поазетиите

Добавете селски елементи към вашата коледна маса. В този случай вазите с коледните звезди са облицовани с клони, за да придадат топлина на масата.

20

Висящи коледни звезди

Ето урока за направата на тази висяща аранжировка от коледна звезда.

Популярна тема