Оригинални коледни елхи

Оригинални коледни елхи
Оригинални коледни елхи
Anonim

1

Коледни елхи от филц

филцови коледни елхи
филцови коледни елхи

Създайте център, богат на текстури с тези коледни елхи, няколко свещи и няколко шишарки върху огледална основа.

Вижте как се прави тук.

2

Коледни елхи с колаж

Интериорен дизайн, Стая, Интериорен дизайн, Продукт от хартия, Спално бельо, Хартия, Стикер за стена,
Интериорен дизайн, Стая, Интериорен дизайн, Продукт от хартия, Спално бельо, Хартия, Стикер за стена,

Със сигурност използвате Post-it в ежедневието си. Оформете коледната елха с тези листове цветна самозалепваща хартия. Ще бъде много оригинално на огледало! Този на снимката е модел Sonje, от Ikea.

3

Удароустойчиви коледни елхи

удароустойчиви коледни елхи
удароустойчиви коледни елхи

С малките у дома е важно дървото да е много устойчиво. Завържете четири дървени корниза за пердета в единия край с вълна, като им придадете пирамидална форма. Увийте преждата около елхата до основата, както е на изображението, и украсете с цветни помпони. Барове, от Leroy Merlin. Комплект огледала, от Canterano. Възглавници, от фирмите KA International и Filocolore.

4

Оформете коледни елхи с рамки

Елегантна композиция, която ще украси всяка стена в къщата. Използвайте рамки с разнообразни цветове и размери или повторете същия модел, както в този вариант. Във всяка от тях сме поставили снимката на топката, която увенчава елхата. Маркос Малма от Ikea. Топка, за продажба в Баден-Баден. Лампа, от Better and Best.

5

Екодизайн коледни елхи

Хартия и бяло. На опаковъчна хартия направете силуета на дърво с голи клони, изрежете го и го закрепете към стената с двустранна лента. Използвайте друг тон за листата. Камина, от вчерашни сделки. Огледало и килим, от Ikea.

6

Нови коледни украси за елха

Ако имате малки деца и не искате да поемате рискове, украсете елхата с цветни гъби. Това са моделът Njuta, от Ikea (€2,50/3). Съберете няколко клона от полето, поставете ги в саксия с бели камъни, за да ги държите и закачете гъби вместо топки. Дарио носи пижама Mims.

Популярна тема