Гала рокля

Гала рокля
Гала рокля
Anonim

Вън ненужните разделения! Двойката, която притежаваше този апартамент, работеше в офис на долното ниво, където офисът им все още се намира. Когато разбраха, че тази къща, разположена на последния етаж, се продава, те не се поколебаха да я придобият, за да я направят апартамента на мечтите си. След цялостна реформа, на която поръча Kotok Architecture Studio,оригиналните три спални, две бани, всекидневна и кухня доведоха до етаж с отворен план, практически без разделения в жилищната зона, с интегрирана тераса, кухня с кабинет, санитарен възел и спалня с гардеробна. Предизвикателството беше да се започне от нулата и удовлетворението да се изгради персонализиран интериорен дизайн.

Дневната зона е организирана около стълбището, което води до долния етаж. Стъклен парапет, увенчан с тръбен стоманен парапет, дефинира и защитава отвореното пространство, без да пречи на визуална непрекъснатост. Антрето се присъединява към всекидневната, организирана в кът за сядане и с кът за почивка под прозореца,и трапезарията, с необходимото пространство за срещи, благодарение на голяма квадратна маса. С единична баня Kotok Studio реши местоположението си по такъв начин, че да е интегрирано в спалнята, но в същото време може да се използва от гостите, без зоната за почивка да губи уединението.

Ако погледнем декорацията, интензивните и живи тонове монополизират вниманието в един интериорен дизайн, който може да се похвали с хармонична комбинация: части и покрития с поразителен ефект. Крайният резултат е атмосфера, изпълнена с индивидуалност.

Силата на разнообразието

Интериорен дизайн, Осветление, Стая, Зелено, Покривка, Под, Мебели, Текстил, Дом, Маса,
Интериорен дизайн, Осветление, Стая, Зелено, Покривка, Под, Мебели, Текстил, Дом, Маса,

С отворен вход към хола, тази къща се гордее с простор, визуална комуникация, плавност и много светлина. Всекидневната е коктейл от стилове, където всяка част запазва водещата си роля и подсилва дизайна на мебелите, с които съжителства. Покритията, текстурите, цветовете… всичко пасва на индивидуалността.

Маси на Феникс, от Патриша Уркиола. Обезцветен килим, от Golran, в международната колекция Dolz. Коледна украса, от Los Peñotes.

Повече от бар шкаф

Интериорен дизайн, рафтове, рафт, интериорен дизайн, саксия, бутилка, ваза, стъбло на растение, стайно растение, шкафове,
Интериорен дизайн, рафтове, рафт, интериорен дизайн, саксия, бутилка, ваза, стъбло на растение, стайно растение, шкафове,

В един ъгъл на стаята се съхраняват бутилките и няколко чаши, разпределени в класическа мебел от L. A. Студио и в модела рафт Hialina от B. D., който е адаптиран към отстъпката на преградата.

Adronos al natural

Стая, Интериорен дизайн, Стена, Мебели, Дневна, Дом, Лилаво, Интериорен дизайн, Възглавница, Възглавница,
Стая, Интериорен дизайн, Стена, Мебели, Дневна, Дом, Лилаво, Интериорен дизайн, Възглавница, Възглавница,

Чар, красота и душа. Уникалността на тази къща е неоспорима. Доказателство за това е този кът, където присъствието на изкуството и дизайна е звучно. Облегнат на дивана, макси фотография от серията Botánica, от художничката Анжелика Херас. До него, естествено, растение с размер XXL. Възглавници: карирани, от Nya Nordiska, в Macarena Saiz Textiles. Диван модел Eleva, от Sancal.

Подробности за живота

Поднос със сервиз за кафе или няколко книги, подредени с чаши отгоре. Използвайте ежедневни предмети като декоративно допълнение. Мароканска захарница и чайник, наследство.

Тази къща е проектирана да се наслаждавате

Всеки ъгъл и среда ви канят да го направите. Новото разпределение доведе до голямо отворено пространство, в което се помещават всекидневната и трапезарията. Няколко фотьойла допълват стаята. Наблизо също, пейка под прозореца, идеално място за четене. Единствено нисък модул, който скрива радиатора и върху който лежи телевизорът, ограничава хола, без да разделя пода. Това е модул, изработен от дърво и стомана и проектиран от студио Kotok.

Саксия, от Los Peñotes. Стрингови светлини от Ikea. Фотьойли от Minotti от Concept DR. На прозореца дървена венецианска щора на фирмата Bandalux. Дървен под от груб дъб, от фирмата Schotten & Hansen.

Свързани среди

Оригиналната малка тераса на сградата е интегрирана във всекидневната след реформата и е декорирана като кът за сядане и четене с вградена пейка, оригинална маса с крак под формата на скулптура и настолна лампа на тавана. Чрез отвор, който е бил малко прозорче, тя комуникира с трапезарията. Арката е украсена с шестоъгълен огледален пъзел.

Пейка, изработена по мярка и тапицирана с кадифе Tiziano, от Gancedo. Възглавници: карирани от Etro и раирани от Nya Nordiska. Маса от декапе дърво, от L. A. Студио. Полилеи от Los Peñotes. Залепващи кристали Hönefoss от Ikea. Таванна лампа, от Al Bellas.

Стилен колаж

Топлите тонове - кафяви и лъскави - оцветяват една различна Коледа, тази на този апартамент, замислен като апартамент, на който да се насладите като двойка. Светлините допълват празника под формата на гирлянди.

Поднос, от El Almacén de Loza. Орнаменти, за продажба в Los Peñotes.

Очарованието на специалните парчета

Собственикът обича да посещава битпазари и аукциони. Всички изложени предмети разказват истории, като тези на тази маса. Полилеи, за продажба в Los Peñotes.

Трапезария за всеки

Собствениците на тази къща обичат да организират обеди и вечери с приятели и семейство. Те бяха наясно, че имат нужда от просторна и удобна трапезария, където да могат да се съберат около една маса. Дизайнът се слива в него, благодарение на столовете Louis Ghost, от Kartell; класицизъм, с 12-раменна окачена лампа в стъкло; и модерност, с два еднакви бюфета, лакирани в цвят на казан.

Лампа, закупена от Антики в четвъртък. Тънък модел бюфети, за продажба в Gunni & Trentino.

Зад вратите: кухненската посуда

До масата за хранене два еднакви бюфета с голям капацитет, в тон на котле. Тънки бюфети, от Gunni & Trentino, в гланц лак. Чинии, закупени от изскачащ магазин.

Макси и удобни

Масата, квадратен модел с размери 1,80 x 1,80 m, има капацитет да настани удобно осем души около нея. В този близък план можете да видите въртящата се чиния, която собственикът поставя в центъра, за да улесни достъпа на всички посетители до предястията и сосовете. Сервирайте се. Грамофон от сив дъб, от Max alto. Покривка, от Между конец и памук. Ваза, от Винсон.

Искам да готвя тук

Добре оборудвана кухня, тъй като най-важното е да е функционална. Чаши, от Zara Home. На плота поднос от El Almacén de Loza. Червена саксия, от Икеа. В предната част на кухнята има дозатор за кафе капсули Nespresso.

Собствен стил

Функционалността преобладава в този лек дневен кът за хранене, разположен срещу работната зона и до вратата на кухнята. Масата, плот, изработен по мярка в Corian, лети с полукръгъл дизайн, който избягва ъглите

в пешеходна пътека.

Снимки? По-добре ad hoc елемент към околната среда: тави. Столове от L. A. Студио. Подноси, от ателието за създаване на Ibride.

Кухня + офис: метални отражения

Обзаведен по мярка с много актуална естетика. Мебелите в пясъчен цвят контрастират с плота Silestone в тъмен тон. Разтяга се в стената и предпазва предната част от пръски. Останалата част от стената беше боядисана в сребристо сиво, координирано с пода, керамика с метален ефект.

Подова настилка от Radisa. Мебели, произведени в Pérez Vicente. Бел, от Пандо. Индукционен котлон Neff. Кранове, KWC.

Асиметрична атмосфера в спалнята

И все пак балансиран и хармоничен. Материалите – стъкло и стомана – са авангардни, заедно с аксесоарите, избрания текстил и дървесината на пода, които топлят и дават живот. Играта на асиметрии решава майсторски декорацията на стената, на която лежи леглото. Идентичен на таблата, пейка в долната част на леглото. И двете, дизайни

от Kotok Studio.

Domino Shelf, от Porada. Вентилатор на тавана, от Ideas Luz. Възглавници от Los Peñotes. На пейката кадифен матрак, изработен от дамаска на фирма Gancedo.

Баня, съблекалня и спалня

Достъпът до спалнята е от коридор, в който е монтирана хубава предна част на мивката: отдясно душ, тоалетна и биде в отделно пространство и отляво вратата, която комуникира със съблекалнята -във формата на L- и стаята.

Банята

Решено в две среди: разпределител, в който е разположена предната част на мивките и прилежащо и независимо пространство - благодарение на плъзгаща се стъклена врата - с тоалетна, биде и душ. Първият получава естествена светлина от хола и спалнята, умножена по бялото на стенните облицовки и работния плот. Двете мивки са интегрирани в един плот.

Плот от Corian, стенен кран и мебели, в Gunni & Trentino. Луна с огледална лайсна, за продажба във Вила Виктория.

Скрин

Погледнете тоалетната масичка, в изцяло бяло, деликатният модел на текстурираното покритие - хартия с релефни фигури на зеленчуци - на зоната на мивката обогатява всичко. Кърпички, от фирма Etro. Огледална кутия с чекмеджета, от Zara Home. Ваза, за продажба в El Corte Inglés.

Съблекалня

Килим от саксийна кожа, от Zara Home.

План и идеи за реформата

Функционална кухня

- Без фанфари. Семпли, качествени материали с модерен образ: контрастиращи цветове и метални нюанси на боята на пода и стената.

- Дизайнът присъства в уредите, завършени в стомана, и в структурни елементи, като дърводелството на прозорците и впечатляващия радиатор с хоризонтален дизайн от същия материал.

- В минималното пространство офисът е решен с полукръгъл плот, стоманени столове и оригинална декорация на стената.

Популярна тема