Как да декорирате спалнята си с огледала: 15 примера

Как да декорирате спалнята си с огледала: 15 примера
Как да декорирате спалнята си с огледала: 15 примера
Anonim

В спалнята или в съблекалнята, окачени или почиващи на пода… Огледалата, освен че са от съществено значение, са предмет с висока декоративна стойност във всяка стая на къщата, но… знаете ли как да извлечете максимума от тях? Разберете с нас! Важно е винаги да знаете къде да поставите огледалата и какви ефекти постигат.

Идеята за инсталиране на огледало в спалнята винаги е била противоречива, особено поради насоките на фън шуй философията в декорацията на дома. За да поддържате добра енергия в стаята, където почивате, трябва да държите огледалото далеч от леглото и никога пред прозореца, за да постигнете дълбок сън всяка вечер.

Препоръчваме ви да инсталирате поне няколко огледала в стаята: едно в цял ръст и едно по-малко. Големият трябва да стои на един крак, но ако нямате достатъчно място, можете да пъхнете ютия в гардероба, за да прегледате напълно ежедневната си визия. Друга добра идея е да инсталирате врата в стил плевня с огледало при достъпа до банята. Що се отнася до козметичното огледало, уверете се, че е разположено на височината на главата или върху скрин или скрин, където можете да виждате добре лицето си, за да можете да завършите рутините си за красота, да си сложите обеци или да коригирате вратовръзката си.йени

Мястото, което сте избрали за поставяне на огледална зона, е важно. Колкото по-високо ги окачите, толкова повече дълбочина ще придадете на спалнята и ако ги поставите до зоната където Колкото повече естествена светлина има, те със сигурност ще донесат светлина. Ако искате да се възползвате от ъгъл, ъгловите огледала имат супер силата да придадат метри на стаята. Вярно ли е, че огледалата увеличават пространството? Разбира се, поиграйте си с тях и в допълнение към моделите с рамки опитайте мебели с огледални фронтове, като шкафове или странични маси.

Огледалният дизайн разкрива вашите вкусове. Възможностите за избор са много разнообразни, винаги според вашите нужди. Можете да изберете стоящо огледало като това, което виждате на изображението, стенно огледало, което ви позволява да спестите място, или директно шкаф с огледални врати, за да убиете два заека с един изстрел. Декоративният стил не влияе при декорирането с огледала, въпреки че трябва да имате предвид, че цветовата палитра на вашата спалня се умножава с отражението, така че заложете на неутрални тонове. Ако сте много креативни, продължете напред и създайте свое собствено огледало с рамка от полиуретанова пяна, ще можете да придадете индивидуалност на спалнята си.

Допълнете декорацията на стаята си с малки детайли, като зеленчуков гирлянд, който заобикаля огледалото, или селекция от висящи саксии, винаги с най-подходящите растения за украса на спалнята, или красива композиция от огледала в стената.

1

Със съобщение

думи и надписи с огледала за украса на стената на спалнята, на amazon
думи и надписи с огледала за украса на стената на спалнята, на amazon

Събуждай се всеки ден с добро пожелание. Думите са важни, така че се вдъхновете от този огледален надпис, за да украсите стената на таблата по ваш вкус. Тези думи и сърца, с които можете да оформите щастливи детелинки, са самозалепващи се и се предлагат в Amazon.

11, €99

2

Въз формата на полумесец

bloomingville спалня суета лунно огледало
bloomingville спалня суета лунно огледало

Тази тоалетка от чам включва практично огледало за ежедневен грим. Това е универсална мебел от Bloomingville, която можете да използвате, за да озарите по-тъмен ъгъл на спалнята.

819 €

3

В естествени материали

кеней домашна среда с табла от ратан и огледала
кеней домашна среда с табла от ратан и огледала

Ратанът заема централно място в тази среда на Kenay Home. Това е материалът на таблата Arudin и огледалата Yande и Sayu.

59 €

4

С мраморен профил

Дизайнът Martika, 80 см, е идеален за обновяване на вашата спалня, особено ако има актуален стил на декорация. Изработен е от бял мрамор и ще го намерите в La Redoute Interieurs.

277, €99

ОЩЕ ИДЕИ: 10 ТРИКА ЗА ДЕКОРИРАНЕ С ОГЛЕДАЛА

5

Основно

Квадратните и правоъгълните огледала са отлични съюзници, за да придадете дълбочина на стаята, а също и да проверите тоалета си, преди да излезете от дома. Опитайте се да ги оставите подпрени на скрин. Можете да изберете естествена или оголена бяла рамка.

52, €99

6

На нощното шкафче

Бялата лакирана спалня е чиста светлина. Няма да имате нужда от огледала, за да създадете усещане за простор, но умален дизайн ще ви помогне да проверите грима си, като това метално стоящо огледало от фирмата Hübsch, за продажба в Car Moëbel.

38, €90

7

Пъзел с добри пропорции

Да знаеш как да украсиш стената е изкуство, още повече, ако получиш тези органични форми. Това предложение от La Redoute Interieurs е идеално за съблекалнята на вашата спалня. Използвали са масивно дъбово огледало от колекцията Orion на AM. PM.

279 €

ОЩЕ ИДЕИ: 20 СЪВЕТА ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА СТЕНИ, КОИТО ЩЕ ИСКАТЕ ДА КОПИРАТЕ

8

Пълна дължина

Лека метална основа придава лекота на това огледало с външна рамка, така че да виждате напълно своите комбинации от дрехи. Размерите му са: 35 х 140 см. В тази среда тя е комбинирана с три огледала рибешко око, които украсяват стената. Продава се в Amazon.

54, €95

9

Огледала с органични форми

Огледалата с органични форми са ключът към постигането на свежа, модерна и безгрижна среда. Поставете дизайна Anera от Kave Home на стената до фотьойл от естествени влакна и растение. Резултатът ще бъде шокиращ.

125 €

10

Козетно огледало

Нашето предложение е тази тоалетка от средата на века с тапицирана в оранжево кадифе седалка. Златните детайли украсяват обстановката, затова кръглото огледало винаги е хит, също и моделът Mirror, на ManoMano, подобен на този в тази среда.

67,54 €

ОЩЕ ИДЕИ: ТОВА СА КЛЮЧОВЕТЕ КЪМ СТИЛА ОТ СРЕДАТА НА ВЕКА

11

Огледала за таблата

Това завладяващо огледало за слънце украсява едната страна на спалнята със своята златна рамка, украсена с пера, които блестят на светлината. Завършете външния вид, тапетите, тапицираната табла и спалното бельо в кафяви тонове. Ще намерите подобен дизайн на огледалото на Maisons du Monde Magellan.

149 €

ОЩЕ ИДЕИ: ГЛАВНАТА ТАБЛА Е ГЛАВНИЯТ

12

Хващащи окото огледала

Декорирането с огледала също е синоним на забавление. Осмелете се да изберете толкова хубави парчета като огледалото Maela, с ратанова рамка, вдъхновена от формата на око. В Kave Home.

35,99 €

13

Огледална комбинация

Дизайнът Nissedal на Ikea, в 130 x 150 см, е основата за създаването на тази съблекалня мечта. Страничните огледала се интегрират лесно чрез свързване на страните на рамките от черно дърво.

30 €

14

Бляскаво огледало

Огледало в цял ръст, поставено на необичайно място, като например зад фотьойл, за да придаде изтънчен вид на спалнята. В Maisons du Monde можете да закупите подобен модел, дизайнът на Orangerie, със златиста облицовка и ламперия.

49,99 €

ОЩЕ ИДЕИ: ОГЛЕДАЛА ЗА ПРОЗОРЦИ, ВИДОВЕ И ФОРМАТИ

15

Огледала в съблекалнята

В съблекалните огледалата изпълняват ключова функция: позволяват ви да проверите образа си, преди да си тръгнете. Освен това, ако ги поставите близо до прозорец, те отразяват естествената светлина и подобряват усещането за простор в стаята. В Ikea можете да закупите черното стоящо огледало Karmsund с размери 20 x 167 см.

Популярна тема