10 съвета за организиране на дрехите

10 съвета за организиране на дрехите
10 съвета за организиране на дрехите
Anonim

1

Резервирайте слот

Рафт, Розов, Малък уред, Стая, Мебели, Материална собственост, Хавлиена кърпа, Аксесоар за баня, Рафтове, Домакински уред,
Рафт, Розов, Малък уред, Стая, Мебели, Материална собственост, Хавлиена кърпа, Аксесоар за баня, Рафтове, Домакински уред,

от вашия гардероб за съхранение на обувки; Потърсете решения, които ви позволяват да ги съхранявате по подреден и чист начин. Добра идея е да ги поставите в прозрачни кутии, които оставят съдържанието видимо. Тези на снимката, освен това, като отваряне тип чекмедже, могат да бъдат подредени и отворени, без да се налага да ги местите. Ако не разполагате с достатъчно кутии, използвайте ги за съхранение на сезонни обувки, а останалите поставете на високи рафтове. Обувките са от Accesorize.

2

Сортиране на дрехи по размер

Рафт, Стая, Закачалка за дрехи, Бежово, Текстил, Мебели, Гардероб, Маса, Интериорен дизайн,
Рафт, Стая, Закачалка за дрехи, Бежово, Текстил, Мебели, Гардероб, Маса, Интериорен дизайн,

и задайте на всеки мъж определено място в гардероба си. Не забравяйте да предвидите място за подвижна стойка за панталон; основен детайл за оптимизиране на пространството, закачете тези дрехи без намачкване и бърз достъп до тях. Поставка за панталони, от Nova Closets, с капацитет за 15 панталони в Shelf Closets.

3

За да остане всичко на мястото си,

Скрин, Мебели, Стая, Дрешник, Чекмедже, Рафт, Закачалка за дрехи, Гардероб, Шифонер, Обувки,
Скрин, Мебели, Стая, Дрешник, Чекмедже, Рафт, Закачалка за дрехи, Гардероб, Шифонер, Обувки,

важно е вашата съблекалня да има висящи решетки, кошници или кутии, рафтове и чекмеджета. Но имайте предвид, че последното ще увеличи крайната цена на вашия гардероб. Много по-евтина алтернатива са платнените органайзери за дрехи, обувки или аксесоари.

4

Не знаете къде да съхранявате всичките си чанти?

Обикновено ги подреждаме вътре в килера, ограбвайки ценно място за съхранение от рафтовете. Много практична идея е да фиксирате опора към тавана, която позволява няколко чанти и по този начин да можете да разпределите рафтовете за други дрехи и аксесоари. Поставете го от едната страна, така че когато отворите вратите, да имате удобен достъп до дрехите си.

5

Запазете място за кутии;

в тях можете да групирате дрехи от друг сезон. Трябва също така да оставите достатъчно място с чекмеджета, по-дълги от нормалното за домакинско бельо.

6

Съхранявайте ризи и пуловери в изтеглящи се тави;

позволява да намерите всичко от пръв поглед. Опитайте се да не поставяте повече от три дрехи на всеки рафт, така че купчините да останат непокътнати. Тави, от фирма Nova Closets on Shelf.

7

Добро решение

за да се възползвате от всеки последен ъгъл на вашия гардероб е да превърнете вътрешната страна на вратите или страните в импровизирани зони за съхранение. Използвайте аксесоари за закачане на вратовръзки, колани или малки предмети като носни кърпички, шалове или огърлици; По този начин ще ги предпазите от това да се окажат изгубени и забравени на дъното на някое чекмедже. Подвижен аксесоар с кукички в Metropolitan Closet Company. Дрехите са на Sisley и Caramelo.

8

Чекмеджетата с отделения

Те са идеални за поддържане подредени на малки аксесоари като вратовръзки, чорапи, колани или бельо. На пазара ще намерите разделители от метакрилат, в различни размери, с които можете да разделите чекмеджетата.

9

Ако поръчвате рафт модул

-перфектни за чанти, шапки и сгънати дрехи-, опитайте се да не навлизате твърде дълбоко, за да можете лесно да видите какво съдържат. В противен случай поставете на първо място парчетата, които носите най-често. Сортирайте чантите по размер и цвят, а шапките в кутии за шапки или, ако нямате много място, ги сложете една върху друга. Композиция, от Nova Closets, на рафт.

10

За обувките,

цели долната част на шкафа. Можете просто да ги поставите на пода, под висящите решетки или да изберете едно от многото решения, които съществуват, за да ги организирате. В този случай е избрана проста метална поставка за обувки, разпределена в два реда. За борба с лошите миризми, ароматизираните дървесни пелети са много ефективни.

Популярна тема