15 Бюра и работни зони за младежки спални

15 Бюра и работни зони за младежки спални
15 Бюра и работни зони за младежки спални
Anonim

Представяме няколко предложения за създаване на практична работна зона, адаптирана към вашите нужди, независимо от пространството, с което разполагате. Изберете средата, която ви харесва най-много и се вдъхновете от тези бюра, които могат да се впишат в тези 60 предложения за декориране на младежки стаи, които всеки тийнейджър ще иска да има.

Какво се нуждае от учебна област?

Много неща или малко, в зависимост от това как гледате на това. Трябва да изберете добро място, с естествена светлина, по-добре, ако се проектира от противоположната ръка на тази, която използвате, за да пишете, така ще избегнете сенките. Това е същият съвет, който ще следвате с изкуственото осветление.Когато броячите са оскъдни, имате нужда от решения за създаване на работна зона у дома, която едва заема място.

Уверете се, че стаята е добре отоплена, защото те няма да могат да учат добре, ако е твърде горещо или ако им е студено. АКО ви остане място, струва си да поставите тапи или бели дъски, за да оставяте напомняния за изпити или за предаване на работа, дори за снимки на семейството или приятели.

Много е важно да поддържате ред, така че е лесно да организирате нещата и книгите си с рафтове и кутии за съхранение, поставени на вашата височина. Умствената дейност и паметта се подобряват, когато се премахнат разсейващите фактори и излишните предмети, особено малки играчки или ученически пособия, разпръснати по бюрото.

Изборът на цвят в зоната, посветена на кабинета, не е тривиален, той дори може да определи вашата личност, какъвто е случаят с тези 15 младежки спални за момчетата от къщата.Атмосферата в стаята трябва да е успокояваща, така че ще ви трябва неутрална цветова палитра, за да помогнете на детето си да остане фокусирано. Препоръчваме зелено и синьо, по-добре в пастелни нюанси, или бежово. Колкото по-тъмни са цветовете, толкова по-добре ще ги използвате в други стаи за отдих или забавление.

Избягвайте по всякакъв начин да имате ненужни електронни устройства, от телевизор до мобилен телефон. Това е идеалното място да станете зона без екрани във вашия дом. Ако е от съществено значение, можете да поставите компютъра в младежката спалня, но винаги трябва да е напълно изключен, когато той си ляга.

Бюра по поръчка

Младежките спални са малък пъзел, защото трябва да умножат многофункционалните опции, за да бъдат най-доброто убежище за игри, учене и почивка. В този смисъл е обичайно да се прибягва до работни зони, предназначени за измерване, които успяват да имат условията на осветление и основната ергономия, за да се адаптират към нуждите и физическия тен на вашето дете.

Бюрата по поръчка стават най-добрият ресурс в споделените стаи, тъй като могат да бъдат оборудвани с две учебни станции. Седалките са много важни, така че изберете да придобиете адаптирани столове, които събират лумбалната област, имат четири опорни точки и колела. В този случай удвоете опциите за осветление, насочени към работната зона, много по-добре, ако са гъвкави настолни лампи или лампи с рамена, с бял източник на светлина, с най-малко 400 лумена, разположен над главата. Тази селекция от 12 лампи е много практична за по-добро осветяване на бюрото.

1

Онлайн

бюро в коридора на спалнята за тийнейджъри по проект на tinda

Оформлението е ключово, когато става въпрос за добро организиране на младежката спалня.В този проект на Tinda е оптимизирана допълнителна работна зона за деца извън спалнята. Това е персонализирано място, с място за съхранение, подредено на рафтове, които заемат цялата стена, и голям бюфет, оборудван с изтеглящи се кутии. От едната страна е оформена двойна зона за учене, с изработено по поръчка бюро и два ергономични стола.

2

Максимално използване

детска спалня с бюро с прозорец, от проекта ganuxe, от pia capdevila

Тази детска спалня има бюро под голям прозорец за оптимизиране на преминаването на естествена светлина. Форма на реформа на апартамент в Барселона, извършена от интериорния дизайнер Пиа Капдевила. Мебелите са изработени по мярка "създаване на неутрални основи, върху които прилагаме различни текстилни допълнения, аксесоари и спомагателни елементи", за да осигурим индивидуалност.

3

Използвано таванско помещение

учебни бюра в мансардна стая на еднофамилна къща

Сара и Педро живеят в отделна къща с голямото си семейство. Със 7 деца, те трябваше да направят някои промени: „Реформата се състоеше в активирането на неизползван нисък покрив, позволяващ увеличаване на полезните квадратни метри на къщата, без да се жертват ценни пространства като градината, например“. Резултатът е тази площ на учене с бюра и столове с колелца. Естественото осветление с Velux е най-доброто решение.

4

Отпред

Транзитна зона - входът на къщата, разпределител или коридор - е перфектна за решение като това; ключът е стената, боядисана в наситено зелено и оборудвана с модулна композиция, която позволява да се използва вертикално пространство. Бюрото, много леко, има стъклен плот.

Пролетна картина, от фирмата Valentine. Бюро, в 1,20 х 0,77 х 0,57 м, и рафт модел Панорама; всичко принадлежи към колекцията Urban Chic от El Corte Inglés.

ОЩЕ ИДЕИ: КЪТЧЕТА ЗА РАБОТА ИЛИ УЧЕНЕ В ДОМА ВИ

5

Ъглово бюро

Този младежки дизайн включва три практични модула за чекмеджета, върху които лежи горната част, оформяйки композиция с форма на L. Основните модули служат и като пейка, като отгоре се поставя постелка.

Състав, от фирма Asoral. Аксесоари, продавам по VTV.

6

Поръчай в студио

Функционално и много забавно предложение, което комбинира различни складови модули; това е динамична композиция, която бяга от симетрията. Пред бюрото е поставена оригинална пейка с кошници.

Бюро и скрин, от BM. Бял модул, на Decor Idea Kids. Кошници, от Yes Kids

7

Бягаща табла

В малките спални е обичайно да разширите учебната маса от таблата на леглото. По този начин работната повърхност се увеличава и не е необходимо вграждането на маса.Пространството между леглото и стената е използвано с подвижен модул, идеален за съхранение на обемно спално бельо или раница от училище или спортни часове.

Този дизайн принадлежи към колекцията Newport от младежката фирма Garabatos.

8

Прикрепено бюро

Можете ли да измислите по-добра комбинация от библиотека и учебна маса? Те са идеалният партньор за работна зона; В този случай рафтът включва чекмеджета, врати и отворени рафтове без гръб и прикрепена Г-образна маса. Мебел от този тип е много подходяща за разделяне на среди, когато двама братя споделят една и съща стая.

От серията Kallax, продавана в Ikea: библиотека, 1,49 x 0,39 x 1,49 m (€89,90) и бюро, 1,15 x 0,78 x 0,76 m (€39).

9

Бюро за двама

Когато стаята е обща, важно е да планирате добре работната зона, така че нито едно от децата да не навлиза в пространството на другото. В този случай всяка позиция е ограничена от скрин, разположен под масата. Горната част е заета от рафт, който комбинира отворени отделения с други затворени. В допълнение, плотът е проектиран с редица чекмеджета без дръжки.

Макадамови столове, от Habitat. Учебни материали от Konema.

10

Ъглова маса

За стая предназначена за работа и учене или в една спалня с леглото.Дизайнът му включва висок двусекционен рафт с чекмеджета и шкаф, ъглова маса и рафт за CD. Структурата му със стоманени стълбове му придава индустриален вид, който ще хареса всеки тийнейджър, който също ще има всичко необходимо за учене в добре организиран кът. Допълнете го с ергономичен стол, който ви помага да поддържате правилната стойка.

Композиция Ария (приблизително €650 в Expo Mobi).

11

За тийнейджъри

Той вече тийнейджър ли е? Изберете дизайн с поглед към бъдещето, така че да се чувствате удобно дълги години. Вашите нужди от обучение са се променили и вашите вкусове се променят. Планирайте място за съхранение на всичките си книги и аксесоари в чекмеджета и рафтове. Симетричните дизайни, които интегрират паралелно масата и рафтовете, подобряват усещането за ред.Съвременните аксесоари, като например учебна лампа или подходящ стол, са ключови за персонализирането на спалнята.

Композиция на програмата Akordes, от Kibuc (€1537).

12

Бюро под прозореца

Когато стаята е малка или ако предпочитате да оставите централната част свободна за вашите игри, възползването от пространството пред прозореца е перфектен вариант. В този случай много леката учебна маса се състои от плот с крака в единия край и модул библиотека в другия. До него е поставен нисък рафт за книги. Полезен факт: идеалното е бюрото да е с дълбочина 70 см; въпреки че когато децата са малки, лицензите са разрешени.

Маса и стол, от Ikea.

13

Всички празни

Проблеми с пространството? Заложете на декорация в един цвят; да, опитай се да бъдеш ясен. Бялото, разбира се, е най-популярното решение и освен това е тенденция през този сезон. Тази опция, вдъхновена от скандинавския дизайн, е много свежа; с чекмедже под опорната повърхност ще сте събрали материала си и на масата, в буркани, моливите.

14

Персонализирана зона за обучение

Това пространство е разположено между два шкафа с различна дълбочина; покритието му в лак, подобно на останалата част от мебелите, улесни перфектното му интегриране. Под масата има чекмедже с колела, което разширява пространството за съхранение.Ъгълът е завършен с два рафта. Вместо настолна лампа, под най-близкия до бюрото рафт беше монтиран прожектор.

Гардероб, маса и рафтове, изработени по мярка от Cusara. Кутии, от Ladder Vigil.

15

Женско общежитие

Y с намигване към дизайна; харесва ни опцията за комбиниране на традиционно бюро от лакирано дърво с класически модел Panton. За локализиране на тази зона за изследване е използвано пространството между два стълба.

От VTV: стол (€175) и маса от серия L (€580).

Популярна тема