10 Ключове за декориране на селски къщи

10 Ключове за декориране на селски къщи
10 Ключове за декориране на селски къщи
Anonim

Средата ги придружава. Ако има нещо, което притежават селските къщи, то е, че винаги са естествени и удобни, а това се влияе както от архитектурните елементи на сградите, така и от материалите, използвани в интериорния дизайн. В декорацията му са използвани дърво, камък, глина и естествени тъкани, за да затоплят всички стаи. Ние ви даваме ключовете за постигане на селска къща от списание, една от онези, които ви канят да се отпуснете, извън селския стил.

1

Цветове и материи

Дърво, Стая, Интериорен дизайн, Текстил, Стена, Дом, Таван, Под, Интериорен дизайн, Диван,
Дърво, Стая, Интериорен дизайн, Текстил, Стена, Дом, Таван, Под, Интериорен дизайн, Диван,

Естественост. Както в материите - с текстура и тъкани (вълна, памук, лен), така и в нюансите. Тенденцията в рустик стил отпреди десетилетия, базирана на тъмно дърво, силни тонове и картини, изпадна в забрава. Сега рустикът е избистрен, въпреки че има по-забележителни парчета. Старинни дървени мебели, боядисани в пастелни цветове, пасват. Бялото или измито или естествено дърво ни помага да постигнем ефекта, който търсим: спокойна среда. Към тази неутрална основа се добавят щрихи от цветове. Принтовете, които триумфират: цветя, ивици и животински и ботанически мотиви.

2

Трапезарията

Интериорен дизайн, Стая, Под, Текстил, Подови настилки, Интериорен дизайн, Саксия, Таван, Лилаво, Дом,
Интериорен дизайн, Стая, Под, Текстил, Подови настилки, Интериорен дизайн, Саксия, Таван, Лилаво, Дом,

Работните решения са много подходящ вариант в селските къщи. Вижте това изображение: на заден план композиция за съхранение с горен рафт и вертикален модул, към който е вградена врата като витрина. Този ъгъл принадлежи към трапезария, декорирана с маси и столове в рустик стил, макар и в покритие, което подмладява външния му вид: бяло и естествено дърво с нотка на цвят. Съвет за стилист: комбинирайте столове с различен дизайн, оригинално намигване в трапезарията, което няма да остави никого безразличен. Боядисайте старите дървени столове в пастелни цветове.

3

В контакт с природата

Къща, Врата, Недвижими имоти, Дом, Селски район, Градина, Веранда, Сянка, Вила, Двор,
Къща, Врата, Недвижими имоти, Дом, Селски район, Градина, Веранда, Сянка, Вила, Двор,

На открито природата се украсява сама. Важно е мебелите да са устойчиви. Ограничете всекидневна или трапезария с малко сянка, различен под или външен килим. Поставете фенери и много цветя.

4

Много меки градински мебели

Мебели от влакна или ковано желязо за вашата веранда или покрив. Инвестирайте в възглавници, възглавници и постелки, така че външните мебели също да са удобни. Със сигурност ще прекарате часове в съзерцание на хоризонта. Какво не може да липсва? Хамак. Снимка от Affari.

5

Материали

Открити тухли, камък, дървени греди или сводове. Тези елементи, покрития и материали създават много специална атмосфера. Възстановете ги както по стените, така и по подовете и таваните. Възстановете най-повредените зони и ги оставете да станат главни герои, това ще бъде идеалната основа, върху която да включите мебели и текстил. Дървените врати, прозорци и капаци, облицовани и богато украсени, са уникални и толкова лични парчета. Основно: камина за стопляне в най-студените вечери.

6

Кухнята

Въпреки че с всички удобства, кухнята има и определен стил. Дървени или зидани мебели, в които са вградени високотехнологични уреди. Пердетата на фронтовете имат своя чар, стига да се погрижите за избора на материи. Какво мислите, ако инсталирате тухлена или месингова качулка над кухнята? Когато складовото пространство го позволява, препоръчително е да се откажете от високите модули и да ги замените с витрини или просто рафтове. Закачете няколко кухненски прибори и тенджери.

7

Много светлина

Естествена светлина. Нека се изплъзне през прозорците. Избягвайте завесите или поставете леки мрежести завеси. На полето светлината е с по-голям интензитет и трябва да се възползвате от нея. Освен това отделете време за преглед на изкуственото осветление. Тя трябва да е тъмна и ниска за моменти на релаксация, въпреки че винаги е препоръчително да има общи светлини, които позволяват извършването на други задачи с подходящо осветление.

8

Спалнята

Ключът към декорирането на тази стая е простотата. Достатъчни са няколко мебели: леглото, нощните шкафчета, гардероба и като екстри скрин, портманто или пейка. Преобладават и неутралните тонове, стените не са декорирани излишно, а килимите имат запазено място, също за да придадат топлина на подовете, обикновено от студени материали.

9

Банята

Дори тук вградените мебели са често срещана опция. Структурните елементи са интегрирани в околната среда: сводове, камък, прозорци… Поставете рустикален щрих върху покритията, но не се страхувайте и ги комбинирайте с актуалните тоалетни и кранове.

10

Полеви елементи като декорация

Извлечете елементи, свързани с живота в провинцията: земеделски инструменти, шапки, кани, керамични чинии… и ги превърнете в декоративни предмети. Ще създадете специална атмосфера. В този ъгъл стената е засенчена под периферията на няколко сламени шапки. Снимка от Affari. Имате ли желязна плоча? Свещ? Те ще бъдат идеални в ъгъл на пода или на маса с други по-актуални декорационни аксесоари. Смесете!

Популярна тема