Импровизирани вази

Импровизирани вази
Импровизирани вази
Anonim

15 букета сухи цветя за украса на вашия дом

Идеи за декориране на къщата със стайни растения

В дървени или влакнести контейнери е важно да покриете дъното с устойчива пластмаса, за да предотвратите гниенето на основата от водата. Добър трик за лесно премахване на етикети от бутилки и кутии е да ги накиснете в гореща вода за няколко минути, за да отстраните лепилото. Работи!

В платнени торбички

Цвете, Цъфтящо растение, Растение, Саксия, Стайно растение, Изкуствено цвете, Рязани цветя, Цветарство, Орхидея молец, Орхидея,

Приятно ухаещи растения с цветни цветя, като Miltonia,заслужават специално място във вашия дом. Поставете саксиите в ламинирани платнени торби, поставете ги близо до прозореца и ги поливайте, без да прекалявате.

Плетена поставка за вино

Саксия, Централна част, Кошница, Цвете, Жълто, Растение, Маса, Аксесоари за дома, Рязани цветя, Кошница за цветя,

Рециклирайте различни по размер бутилки газирани напитки в букети от диви цветя. Разпределете ги в отделенията на поставка за бутилки. Ако има дръжка, като тази на снимката, това ще ви позволи лесно да го транспортирате от едно място на друго.

Цветя в стъклени съдове

Цвете, Розово, Рязани цветя, Саксия, Растение, Ваза, Стайно растение, Централна част, Флорален дизайн, Букет,

Използвайте прозрачни стъклени бутилки за цветя с дълги дръжки или буркани от кисело мляко за сортове с големи венчета, като например хортензии. Украсете ги с връв или лепяща лента, както е предложено от Bodas de Cuento. Сватбените дизайнери.

В кошници за съхранение

Растения със зелени листа и дебели стъбла, като Polyscias, са много декоративни. Тъй като не се нуждаят от прекалено много светлина, те са идеални за всяко място в къщата. Поставете няколко саксии в плетена пластмасова кошница; подобно в Tiger (4 €).

В зидарски буркани

Рециклирайте онези стъклени съдове, в които вчера сте държали кафе или зеленчуци, като оригинални вази, украсени с тиксо. Напълнете ги с почва и растителни разновидности на сукуленти, които се нуждаят от малко вода и издържат добре на топлина.

Във висящи кошници

Постелете пластмасова саксия с бамбукови стъбла и ги зашийте с цветна вълна. Оставете няколко свободни нишки, за да ги окачите от тавана на различни височини. Представете ефектни цъфтящи растения, като Amaryllis,, които изискват много сянка и малко вода.

На порцеланови парчета

Чаши, купи, чайници… използвайте частите от вашите кухненски съдове като импровизирани вази. Просто трябва да направите дупка на дъното, за да се отцедят. Засадете ги с кичести листа като кротон, които се справят добре на закрито при стайна температура.

Стилно

Някои оригинални центрове за цветя ще бъдат идеални за украса на всяко събитие на открито. Като тези предлагани от кетъринг услугата El Laurel.

EL SECRETO. Освен че предлагат отличен кетъринг, Елена и Лола са уникални в организирането на сватби, причастия, кръщенета, юбилеи и всякакви частни партита. Също така от компании.

(www.laurelcatering.com)

CON DELICADEZA. Една от нейните външни настройки се състои от окачване на стъклени буркани с вода от клоните на дърветата и декорирането им с деликатни ленти за плетене на една кука. Няколко диви цветя ще подчертаят неговия буколичен характер.

Популярна тема