Трикове за организиране на спалнята

Трикове за организиране на спалнята
Трикове за организиране на спалнята
Anonim

Стига дрехи, разхвърляни навсякъде, огърлици, изгубени в ъглите и неподходящи чорапи. С тези идеи най-накрая можете да поддържате спалнята си в ред.

Спалня за един човек, девствена

единична спалня в бяло

Ако спите сами, няма да можете да упрекнете партньора си, че спалнята е разхвърляна заради него. Обградете се с инфраструктура, която ви позволява да съхранявате дрехи и аксесоари на мястото им.В този случай шкафът до леглото е идеален за съхранение на обувки, шапки и чанти. Таблата с вградени рафтове е идеална за четене на книги под ръка. Колкото до вашите колиета, гривни и други бижута-съкровища, те ще бъдат добре защитени от хаоса в металния сандък, в подножието на леглото. Всичко, от Car-Möbel.

Мечтана съблекалня на една ръка разстояние

съблекалня

Спрете да си мислите "Ъъъъ, нямам място…!", защото може би имате. Ако разбирате, тази завидна композиция заема само една стена на спалнята. Разликата е в начина, по който интериорният дизайнер Itziar Echebarría е разпределил пространството с шкафове, мецанини, чекмеджета и централна ниша. Печатът на изображението на Коко Шанел върху предните части на по-дългите шкафове добавя шикозна нотка към цялото.

Под леглото…

чекмеджета за съхранение под леглото

…има място за цяла вселена. Възползвайте се максимално от пространството отдолу с издърпващи се чекмеджета и съхранявайте дрехи от друг сезон, шапки, одеяла или онези сложни предмети за съхранение, като ролкови кънки, ракети или топки за тенис. За да предотвратите поглъщането на прах в съдържанието, предпазете вътрешността в кутии или найлонови торбички, които са лесни за почистване. Чекмедже, от Ikea.

Този заклет читател…

Ще бъдете много щастливи, ако можете да държите любимите си книги под ръка. Вграденият рафт е идеален, за да се възползвате от малки неравности в стената или неуспехи. Тук е направена по модела на покривните прозорци Velux.Въпреки че първоначалната идея се фокусира върху четенето, можете също да се възползвате от библиотеката, за да съхранявате бижута, носни кърпички, шалове и други аксесоари в цветни кутии.

Вместо нощно шкафче, скрин

Скринът удвоява капацитета за съхранение на нощното шкафче. Ако имате проблеми с пространството за съхранение в спалнята си, какво мислите, ако замените едно с друго? На повърхността можете да поставите лампа - флексо дизайните ще ви позволят да доближите екрана до книгата, когато искате да четете в леглото - или будилника, точно като нощно шкафче. В този случай капацитетът беше удвоен чрез поставяне на чифт скринове Ikea Malm един след друг.

Обичам обувки!

А кой не го прави? Но заемат, заемат много място. Освен ако не ги поставите във фантастична персонализирана поставка за обувки. Разгледайте този дизайн. Модулите имат точното дъно за съхранение на всички двойки вътре. Поставяйки ги летящи, визуалното усещане е, че имаме елегантен бюфет в спалнята, върху който са поставени картини и вази, които обогатяват обстановката. Снимка от Vipp Team.

Стая за двама

Избягвайте спорове и нахлуване в пространството на други хора с гардероб за всеки член на двойката.

Това е направено в тази спалня, в която два дизайна с решетъчна врата помагат за самостоятелното организиране на дрехи и аксесоари.Над всяка от тях е изграден мецанин, който може да се използва за съхранение на дрехи от друг сезон в кашони или кошници. Последният детайл? Рафтът зад леглото служи и като нощно шкафче и позволява повече пространство в спалнята да се използва за странични шкафове.

Популярна тема