Градинските навеси за деца са гарантирано забавни, изберете един от тези 20 дизайна

Съдържание:

Градинските навеси за деца са гарантирано забавни, изберете един от тези 20 дизайна
Градинските навеси за деца са гарантирано забавни, изберете един от тези 20 дизайна
Anonim

Лятото и хубавото време ни канят да прекарваме повече време навън и да се докосваме до природата. Децата след учебната година трябва да се движат свободно и да търсят нови стимули, за да продължат да растат и да учат. Ако имате къща с градина и имате място, можете да построите или закупите хижа. Има много модели на детски къщи, така че те да почувстват, че имат свое собствено пространство, свое собствено царство за хилядите приключения и игри, които им помагат да растат и да развиват нови умения.

Този навес, направен по мярка за своите малки собственици, е истински под. Той има 12 м2 и вътре са създадени пространства за игри и занаяти. Открийте вътрешността на къщата на тази връзка.

Тази друга дървена къща е супер лесен за правене проект „Направи си сам“. Ето пълния урок, за да направите точно такъв за вашите деца.

Наличието на малка къща за тях в градината ще бъде супер забавен детайл за техните партита с приятели. Разгледайте тази селекция от детски навеси за градината.

Детски градински навеси

KidKraft

590, €43

Ръка

€79,00

SOULET

€1500,00

MASGAMES

499,00 €

MASGAMES

€899,00

KidKraft

539, €99

Ръка

€79,00

Leroy Merlin

501,00 €

Откриване в задния двор

379,00 €

Ръка

€1140,00

Играчки Wendi

729, €99

Играчки Wendi

469, €99

Момчета

154, €95

Ръка

€1690,00

Ръка

€6,00

Leroy Merlin

€11,00

MASGAMES

€1009,00

Leroy Merlin

€11,00

EcoEdu House

49, €90

Smoby

39,99€

Детски игри на открито

Слънцето и по-дългите летни дни са благоприятни за излизане навън с децата, за да тичат, да играят с приятелите си и да се забавляват. Изберете традиционните настолни игри, но в тяхната макси версия, като това предложение от фирма Søstrene Grene.

Този комплект от 32 части за детска площадка на открито също ще бъде много практичен, с който можете да организирате състезания с чували, игри на боулинг, флагчета, свирки… Забавлението е гарантирано във вашата градина, в парка или следобед в страната.

GOLDGE

25,99 €

Градина у дома

И ако нямате толкова много място, можете да създадете градска градина в градината в кутия за отглеждане. Отлична идея е децата да започнат да дават своята песъчинка в отговорностите у дома. Освен това ще ги мотивира да открият принципите на устойчивостта и енергийната ефективност. Те естествено ще се научат да се грижат за планетата.

Ако отговаряте за малка градина, ще бъдете много горди да се грижите за живите същества и да помагате за устойчивостта на планетата. Разбира се, удобно е те да започнат с прости видове в растежа си, като чери домати, моркови или ягоди. Тук имате всички ключове и съвети за създаване на градска градина: напояване, грижи, светлина…

AD услуги

39,95 €

Популярна тема