Идеи за украса на вашите лампи: Успешни идеи

Идеи за украса на вашите лампи: Успешни идеи
Идеи за украса на вашите лампи: Успешни идеи
Anonim

Ако абажур е стар или неактуален, измислете нов.

Материали, от които се нуждаете, за да приложите тези четири идеи у дома: Пекарски канап (низ от цветни конци), филцови топки (те са от Søstrene Grene), горещ пистолет за лепило, копчета, черен конец и игла, лента и въже за гарнитури (те са от Comercial Amparo), маскираща лента и двустранна лента, спрей боя и хартия.

Преобразяване

Розово, Абажур, Мебели, Маса, Аксесоар за осветление, Нощно шкафче, Лампа, Бюро, Осветление, Стена,

Играйте с формата на основата на лампата. Боядисайте целия екран или само част от цвета, който желаете. Изрежете 4 кръга от хартия със същия размер като основните топки и ги залепете в центъра на всяка страна на абажура с двойнозалепваща лента. Защитете краищата на екрана с бояджийска лента и боядисайте със спрей останалата част.

Лампа, от Kibuc. Маса с лакирани врати Dino, от Énola. Кошница, от Søstrene Grene.

С докосване

Абажур, Аксесоар за осветление, Мебели, Стая, Закачалка за дрехи, Маса, Аксесоари за дома, Интериорен дизайн, Лампа,

Канапът за печене дава много игра.Използвайте ги тук, за да направите параван и да го украсите с топки или ягодови дървета. Отстранете стария плат и покрийте конструкцията отгоре надолу с цветни конци, оставяйки възлите видими. Като завършек залепете топчета от филц с горещ силикон. Керамични купи, от Лаура Рамон Фронтело.

Моят трик

Абажур, Лампа, Продукт, Маса, Аксесоар за осветление, Осветително тяло, Мебели, Стая, Бюро,

Ако имате тъмен екран, съживете го, като зашиете няколко копчета, едно от онези луди, които имате у дома. Използвайте конец от същия цвят като абажура и ги зашийте в забавни форми, като цветя тук. Флексо, от Kibuc. Мебели Mura от Enola. Снимки от Лаура Р. Фронтело.

Рустик усещане

Тази лампа с дървена основа на дънера, от Kibuc, е омекотена чрез залепване на шнурове и гарнитури в екрю тонове, залепени със силиконова памучна възглавница Tuile 45, от Nido.

Популярна тема