12 практични и красиви разтегателни дивани за вашата всекидневна

12 практични и красиви разтегателни дивани за вашата всекидневна
12 практични и красиви разтегателни дивани за вашата всекидневна
Anonim

Независимо дали пренареждате всекидневната си, за да служи и като място за гостите ви, или търсите диван, който може да бъде и ваше собствено легло, защото живеете в малко студио или апартамент,разтегателният диван във всекидневната е ваш избор.

Когато живеете в малък апартамент, може да изглежда невъзможно да намерите стилни мебели, които да се поберат удобно в стаята. За да разрешим този проблем, ние се заехме да намерим най-добрите разтегателни дивани (или кресла-легла!), които се адаптират към малки пространства и могат да работят много добре, за да решат вашия проблем с пространството.

Тези удобни дивани превръщат всяка стая в стая за гости и изискват малко маневри, за да се превърнат в удобни легла. Повечето от тях са с дължина под 180 см, а някои са дори под метър и половина. Вашите приятели ще се чувстват като у дома си и дори няма да забележите, че в малката ви стая има мини диван, ако решите да поставите леглото за гости в стаята си. В допълнение, много от тези опции са достъпни за по-малко от 1000 евро, а някои дори за по-малко от 500 евро!, така че най-накрая ще можете да намерите идеалния разтегателен диван, който се адаптира към размерите на къщата ви, дори ако имате ограничен бюджет.

Видове разтегателен диван

Сред най-популярните разтегателни дивани са тези clic-clac, те са супер управляеми и както подсказва името им, завъртате дивана у дома с две движения. Има и италиански отваряеми дивани, при които матракът се сгъва под седалката и за да се сглоби леглото, трябва само да се свали и да се изпънат краката.Диваните футон са идеални за детската стая, когато малките им приятели спят при тях. Напоследък виждаме разтегателни дивани с шезлонги, които с промяна в подредбата на възглавниците се превръщат в идеално двойно легло за покриване на нуждите, ако гостите ви останат да спят у дома.

1

Разтегателен диван Джак

джак разтегателен диван в синьо

КУПИ

595 €

Тапицираният диван Jack е подходящ за трима души. Конструкцията е изработена от дърво и е тапицирана с тъмно син плат. С вградена рамка за легло и матрак от пяна.

2

СМЕНЕТЕ ВАШИТЕ МЕБЕЛИ

Осло разтегателен диван

377, €99

Предлага се в въгленносив цвят с бяла облицовка, този разтегателен диван ще придаде на вашето пространство елегантна нотка. Има клик-клак отваряне и се трансформира в 108 см легло.

3

MUEBLIX.COM

С шезлонг

€599,00

Този прекрасен диван има и ракла за съхранение. И е супер лесно да се превърне в легло.

4

A-dekor home

Ъглов диван Антония

€1338,00

Ако имате място, този прекрасен разтегателен диван е най-добрият вариант. Размери 275 x 202 x 90 cm.

5

MUEBLIX.COM

Италиански разтегателен диван BOLOGNA

€649,00

С италианска система на отваряне. Превръща се в легло от 135 см.

6

ZZ DON BREAK

Зелено Обичам те зелено

329,00 €

Тапициран с капацитет за трима души. Конструкцията е изработена от евкалиптово дърво. Неговата система за отваряне в стил клик-клак позволява лесното му превръщане в легло, с малко усилия и без необходимост от премахване на възглавниците. Предлага се в различни цветове.

7

СЛАДЪК ДИВАН

Диван с шезлонг

449, €99

Разтегателен диван в скандинавски стил с шезлонг с клик-клак система за отваряне.

8

MUEBLIX.COM

Разтегателен диван с крило

€259,00

С клик клак система, много лесна за отваряне, за да оправите легло. С много модерна естетика, той е перфектен както в неофициални всекидневни, така и в младежки стаи или за гости.

9

Baldiflex

Разтегателен диван с мемори пяна

321,00 €

Просто го разгънете и имате удобно легло. Най-хубавото е, че може да се сваля и пере.

10

BUDWING

Разтегателен диван Leah с шезлонг

499,00 €

Преобразува се в 200 см легло. Дължината на дивана е 230 и е с рамка от борова дървесина.

11

Вонанда

Стол за спане от изкуствена кожа

526, €82

Кресло с много индивидуалност, което се превръща в единично легло. Идеален, когато нямате много място.

12

Intex

Надуваем разтегателен диван

94, €27

Вероятно най-евтиният разтегателен диван, който можете да закупите и когато гостите си тръгнат, го изпускате и съхранявате в килера.

Популярна тема