Стара баня за копиране на стила

Стара баня за копиране на стила
Стара баня за копиране на стила
Anonim

Пресъздайте чара на старомодните бани с мебели и стенни плочки, вдъхновени от дизайни от началото на 20 век. Изберете мивка с порцеланови крака и кранове с ретро излъчване. Материалите, с които облицовате стените и пода, ще ви помогнат да подчертаете стила на деветнадесети век в стаята. За стената изберете скосени бели плочки или боядисани в бяло дървени фризове. На пода поставете двуцветни плочки, подредени в шахматен ред. Друг валиден вариант за този вид декорация е хидравличната мозайка.

Очарованието на ретро банята

ВиК инсталация, Стая, Интериорен дизайн, Архитектура, Етаж, Мивка за баня, Имот, Плочки, Настилки, Стена,

Lavabo Nostalgia, от Gala. Кранове Ретро-Три Кранове Три.

Ретро мивка за крака

Мивка за баня, Течност, Водопроводна инсталация, Мивка, Аксесоар за баня, Водопровод, Кран, Бежово, Правоъгълник, Композитен материал,

Поради дизайна си, конзолната мивка с два порцеланови крака ще бъде централен елемент в банята. Около него трябва да изберете аксесоари и дизайни, които помагат да се пресъздаде естетиката отпреди десетилетия. Басейн, от Лефрой Брукс (€1361, €60 в D’Oliva Terra.).

Винтидж ретро кранове

Продукт, Метал, Водопроводна арматура, Сигурност, Домакински хардуер, Стомана, Алуминий, ВиК арматура, Никел, Сребро,

Искате ли да добавите романтична нотка към декорацията на вашата баня? Постигнете го с кранове и аксесоари, които пресъздават стари дизайни. Едноръкохватков смесител за мивка, бяла керамика и никел. Това е моделът Bol от Джейкъб Делафон и е на цена от €396,25 в Azulejos Peña.

Класически кранове

Алтернатива на модерните едноръкохваткови кранове са вдъхновени от класиката кранове, като този, от лъскав порцелан, ръчно изработен от Lladró. Миксер Nautilus (от €390 в Supergrif). Колекцията включва аксесоари и аксесоари.

Релефни плочки

Дайте повече светлина на банята с бели стенни плочки. Ако традиционните скосени плочки – характерни за класическите декорации – не ви убеждават, заменете ги с нови формати с релефни декорации. Порцеланови каменинови изделия, в 16,5 x 33 cm (40 €/m2 в Трентино).

Винтидж детайли

Върнете чара на баните от други времена с малки детайли. Този превключвател има дървена облицовка, чийто дизайн напомня на тези от миналото, въпреки че технологията му е напълно актуална. Превключвател с дървена рамка (17 € в Ортиз).

Светлина за мивка

Избирайте семпли аксесоари, които въпреки че са класически, не претоварват визуално обстановката. Пример са тези стенни лампи, идеални за зоната на огледалото, изработени от стомана и стъкло. Те могат да бъдат закупени от Ideas Luz (€86,66 всяка).

Добавете цвят към банята

Мозайката, стъклени тесери, съединени с мрежа, помита декорацията на баните. Монтажът му е скъп, тъй като изисква фуги между всяко парче, но завършването му е много привлекателно. Плочка, в мрежи 30 x 30 cm (616 €/m2 в Трентино).

Цветна плочка

Маркирайте разделението между зоната на мивката и зоната на банята, като смените облицовката. Страхотна идея за избягване на монотонността. Най-безопасният вариант е да играете с два нюанса от една и съща цветова гама. Плочка, от Bisazza (€232/m2 в Трентино).

Популярна тема